OMT-fysioterapia Lahti

Asiantuntevat OMT-fysioterapeuttimme auttavat sinua kehon kiputilojen kanssa.

OMT-fysioterapiaa Lahdessa

OMT-fysioterapialla tarkoitetaan manuaalisen terapian hoitomuotoa, jolla hoidetaan tuki- ja liikuntaelinten ongelmia sekä sairauksia eri toimenpitein. OMT-fysioterapeutin käyttämiä menetelmiä ovat mm. manuaalinen terapia, mobilisaatio, manipulaatio, pehmytkudoskäsittelyt, terapeuttinen harjoittelu sekä erilaiset teippaukset.

OMT-fysioterapiaa Lahdessa tarjoaa Fysios useassa toimipisteessä. Fysios Lahden asiantuntevat erikoiskoulutetut OMT-fysioterapeuttimme auttavat sinua kehon kiputilojen kanssa.

OMT-fysioterapiasta apua kehon kiputiloihin

Ortopedinen Manuaalinen Terapia (OMT) on fysioterapian erikoisala, jolla hoidetaan äkillisiä ja pitkittyneitä tuki- ja liikuntaelinten (TULE) ongelmia sekä sairauksia. OMT-fysioterapiassa keskitytään ihmisen fyysisen toimintakyvyn arviointiin, hermo-, lihas- ja nivelrakenteiden tutkimiseen ja terapiaan sekä toimintahäiriöiden ennaltaehkäisyyn.

Yleisimpiä syitä hakeutua OMT-fysioterapiaan ovat:

OMT-fysioterapian perustana on tarkka tutkiminen ja sen pohjalta tehty kliininen päättely, jonka perusteella tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma. OMT-fysioterapeutin vastaanotolle voi tulla suoraan ilman lääkärin lähetettä. Hoida kehon kiputilat asiantuntevien OMT-fysioterapeuttiemme vastaanotolla.

Olemme osa Mehiläistä - varaa aika OMT-fysioterapiaan

Lue lisää ja tutustu Lahden muihin palveluihin

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä soittopyyntö ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.