OMT-fysioterapia Lahti

OMT-fysioterapiaa tarjoamme Lahdessa useassa toimipisteessä. Asiantuntevat erikoiskoulutetut OMT-fysioterapeuttimme auttavat sinua kehon kiputilojen kanssa.

OMT-fysioterapiaa Lahdessa

OMT-fysioterapialla tarkoitetaan manuaalisen terapian hoitomuotoa, jolla hoidetaan tuki- ja liikuntaelinten ongelmia sekä sairauksia eri toimenpitein. OMT-fysioterapeutin käyttämiä menetelmiä ovat mm. manuaalinen terapia, mobilisaatio, manipulaatio, pehmytkudoskäsittelyt, terapeuttinen harjoittelu sekä erilaiset teippaukset. Fysios Lahden asiantuntevat erikoiskoulutetut OMT-fysioterapeuttimme auttavat sinua kehon kiputilojen kanssa.

Fysioterapia Lahti

OMT-fysioterapiasta apua kehon kiputiloihin

Ortopedinen Manuaalinen Terapia (OMT) on fysioterapian erikoisala, jolla hoidetaan äkillisiä ja pitkittyneitä tuki- ja liikuntaelinten (TULE) ongelmia sekä sairauksia. OMT-fysioterapiassa keskitytään ihmisen fyysisen toimintakyvyn arviointiin, hermo-, lihas- ja nivelrakenteiden tutkimiseen ja terapiaan sekä toimintahäiriöiden ennaltaehkäisyyn.

Yleisimpiä syitä hakeutua OMT-fysioterapiaan ovat:


OMT-fysioterapian perustana on tarkka tutkiminen ja sen pohjalta tehty kliininen päättely, jonka perusteella tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma. OMT-fysioterapeutin vastaanotolle voi tulla suoraan ilman lääkärin lähetettä. Hoida kehon kiputilat asiantuntevien OMT-fysioterapeuttiemme vastaanotolla.

Lue lisää OMT-fysioterapiasta

Toimipisteemme löydät täältä.

Tutustu myös Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun