OMT-fysioterapia Oulu

Tarjoamme OMT-fysioterapiaa Oulussa usealla toimipisteellä Fysios Oulu Keskustassa, Kastellissa ja Kontinkankaalla sekä Kempeleessä Fysios Kempeleessä.

Meille voit aina tulla ilman lääkärin lähetettä.

OMT eli ortopedinen manuaalinen terapia

OMT-fysioterapeutti on tuki- ja liikuntaelimistön oireiden tutkimiseen sekä hoitoon erikoistunut fysioterapeutti. OMT-fysioterapeutit ovat suorittaneet 2,5 vuoden erikoistumisopinnot fysioterapeutin tutkinnon lisäksi. OMT-koulutus on laajin tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian erikoistumiskoulutus Suomessa.

Koulutukseen voi hakea työkokemusta omaava, tiiviisti tuki- ja liikuntaelimistön oireita hoitava, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian lyhyet lisäkoulutukset käynyt fysioterapeutti tai lääkäri.

Lue lisää OMT-fysioterapiasta

OMT-fysioterapiaa tuki- ja liikuntaelinongelmiin

OMT-fysioterapeutti yhdistää tehokkaasti tuki- ja liikuntaelimistön laajaa teoria- ja käytännön tietopohjaa yksilöllisesti potilaan hoidossa. Hoito perustuu parhaaseen mahdolliseen tämän hetkiseen tietoon ja taitoon tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiassa. OMT-fysioterapeutti huomioi hoidossa ja sen suunnittelussa myös potilaan psykososiaaliset- ja ympäristötekijät. OMT perustuu tarkkaan tutkimiseen, haastatteluun ja kliiniseen päättelyyn, jonka perusteella potilaalle tehokkain hoitomuoto valikoidaan.

Tuki- ja liikuntaelimistön oireiden hoidolla tarkoitetaan lihas-, hermo- ja nivelrakenteista johtuvien oireiden tunnistamista, ennaltaehkäisyä, oireiden helpottamista ja toiminnan parantamista. Yleisimmät oireet kohdistuvat selkä-, niska-, ala- ja yläraajojen alueelle.

OMT-terapiaa voidaan käyttää useimpiin kipuihin ja ongelmiin:

• selkäkivut 
• niskakivut 
• leukanivelongelmat
• päänsärky
• hermokivut
• raajojen ja selkärangan nivelten toimintahäiriöt
• huimaus

OMT-fysioterapeutti yhdistää työssään yksilöllisesti manuaalisen terapian tekniikoita, harjoittelua, ohjausta ja neuvontaa, sekä konsultoi tarvittaessa muita terveydenhuollonhenkilöstöä oireiden hoidossa.

OMT-fysioterapeutti selvittää oireiden hoidon lisäksi syitä, miksi oireita on, jotta oireiden hoito ja ennaltaehkäisy olisi mahdollisimman tehokasta.

OMT-fysioterapiaa Oulussa

Tarjoamme OMT-fysioterapiaa Oulussa useassa eri toimipisteessä. Ammattitaitoisen fysioterapeuttimme auttavat sinua kuntoutumaan OMT-fysioterapian avulla. OMT-fysioterapeutin vastaanotolle kannattaa hakeutua tilanteissa, joissa kehon liikkeet ovat rajoittuneita, lukkiutuneita tai tuottavat kipua. Oulussa sinua palvelevat OMT-fysioterapeuttimme:

Varaa aika OMT-fysioterapiaan Oulussa soittamalla asiakaspalveluumme p. 010 237 700 tai netissä.

Tutustu Fysios Oulun toimipisteisiin

Me soitamme sinulle

Jos haluat kysyä jotain oireeseen liittyen tai haluat apua ajanvarauksessa, jätä numerosi tähän ja terapeuttimme soittaa sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tutustu myös Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Tutustu palveluihimme