OMT-fysioterapia Oulu Fysios Oulu

OMT-fysioterapia Oulu

Meille voit aina tulla ilman lääkärin lähetettä.

OMT-fysioterapiaa Oulussa

OMT-fysioterapeutti on tuki- ja liikuntaelimistön oireiden tutkimiseen sekä hoitoon erikoistunut fysioterapeutti. OMT-fysioterapeutit ovat suorittaneet 2,5 vuoden erikoistumisopinnot fysioterapeutin tutkinnon lisäksi. OMT-koulutus on laajin tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian erikoistumiskoulutus Suomessa.

Koulutukseen voi hakea työkokemusta omaava, tiiviisti tuki- ja liikuntaelimistön oireita hoitava, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian lyhyet lisäkoulutukset käynyt fysioterapeutti tai lääkäri.

OMT-fysioterapiaa tuki- ja liikuntaelinongelmiin

OMT-fysioterapeutti yhdistää tehokkaasti tuki- ja liikuntaelimistön laajaa teoria- ja käytännön tietopohjaa yksilöllisesti potilaan hoidossa. Hoito perustuu parhaaseen mahdolliseen tämän hetkiseen tietoon ja taitoon tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiassa.

OMT-fysioterapeutti huomioi hoidossa ja sen suunnittelussa myös potilaan psykososiaaliset- ja ympäristötekijät. OMT perustuu tarkkaan tutkimiseen, haastatteluun ja kliiniseen päättelyyn, jonka perusteella potilaalle tehokkain hoitomuoto valikoidaan.

Tuki- ja liikuntaelimistön oireiden hoidolla tarkoitetaan lihas-, hermo- ja nivelrakenteista johtuvien oireiden tunnistamista, ennaltaehkäisyä, oireiden helpottamista ja toiminnan parantamista. Yleisimmät oireet kohdistuvat selkä-, niska-, ala- ja yläraajojen alueelle.

OMT-terapiaa voidaan käyttää useimpiin kipuihin ja ongelmiin:

OMT-fysioterapeutti yhdistää työssään yksilöllisesti manuaalisen terapian tekniikoita, harjoittelua, ohjausta ja neuvontaa, sekä konsultoi tarvittaessa muita terveydenhuollonhenkilöstöä oireiden hoidossa.

OMT-fysioterapeutti selvittää oireiden hoidon lisäksi syitä, miksi oireita on, jotta oireiden hoito ja ennaltaehkäisy olisi mahdollisimman tehokasta.

OMT-fysioterapiaa Oulussa

Tarjoamme OMT-fysioterapiaa Oulussa useassa eri toimipisteessä. Ammattitaitoisen fysioterapeuttimme auttavat sinua kuntoutumaan OMT-fysioterapian avulla. OMT-fysioterapeutin vastaanotolle kannattaa hakeutua tilanteissa, joissa kehon liikkeet ovat rajoittuneita, lukkiutuneita tai tuottavat kipua.

Olemme osa Mehiläistä - varaa aika OMT-fysioterapiaan

Lue lisää ja tutustu Oulun palveluihin

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä soittopyyntö ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.