OMT-fysioterapia Oulu Fysios Oulu

OMT-fysioterapia Oulu

Meille voit aina tulla ilman lääkärin lähetettä.

OMT-fysioterapiaa Oulussa

OMT-fysioterapeutti on tuki- ja liikuntaelimistön oireiden tutkimiseen sekä hoitoon erikoistunut fysioterapeutti. OMT-fysioterapeutit ovat suorittaneet 2,5 vuoden erikoistumisopinnot fysioterapeutin tutkinnon lisäksi. OMT-koulutus on laajin tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian erikoistumiskoulutus Suomessa.

Koulutukseen voi hakea työkokemusta omaava, tiiviisti tuki- ja liikuntaelimistön oireita hoitava, tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian lyhyet lisäkoulutukset käynyt fysioterapeutti tai lääkäri.

OMT-fysioterapiaa tuki- ja liikuntaelinongelmiin

OMT-fysioterapeutti yhdistää tehokkaasti tuki- ja liikuntaelimistön laajaa teoria- ja käytännön tietopohjaa yksilöllisesti potilaan hoidossa. Hoito perustuu parhaaseen mahdolliseen tämän hetkiseen tietoon ja taitoon tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiassa.

OMT-fysioterapeutti huomioi hoidossa ja sen suunnittelussa myös potilaan psykososiaaliset- ja ympäristötekijät. OMT perustuu tarkkaan tutkimiseen, haastatteluun ja kliiniseen päättelyyn, jonka perusteella potilaalle tehokkain hoitomuoto valikoidaan.

Tuki- ja liikuntaelimistön oireiden hoidolla tarkoitetaan lihas-, hermo- ja nivelrakenteista johtuvien oireiden tunnistamista, ennaltaehkäisyä, oireiden helpottamista ja toiminnan parantamista. Yleisimmät oireet kohdistuvat selkä-, niska-, ala- ja yläraajojen alueelle.

OMT-terapiaa voidaan käyttää useimpiin kipuihin ja ongelmiin:

OMT-fysioterapeutti yhdistää työssään yksilöllisesti manuaalisen terapian tekniikoita, harjoittelua, ohjausta ja neuvontaa, sekä konsultoi tarvittaessa muita terveydenhuollonhenkilöstöä oireiden hoidossa.

OMT-fysioterapeutti selvittää oireiden hoidon lisäksi syitä, miksi oireita on, jotta oireiden hoito ja ennaltaehkäisy olisi mahdollisimman tehokasta.

OMT-fysioterapiaa Oulussa

Tarjoamme OMT-fysioterapiaa Oulussa useassa eri toimipisteessä. Ammattitaitoisen fysioterapeuttimme auttavat sinua kuntoutumaan OMT-fysioterapian avulla. OMT-fysioterapeutin vastaanotolle kannattaa hakeutua tilanteissa, joissa kehon liikkeet ovat rajoittuneita, lukkiutuneita tai tuottavat kipua. Varaa aika OMT-fysioterapiaan Oulussa soittamalla asiakaspalveluumme p. 010 237 700 tai netissä.

Lue lisää ja tutustu Oulun palveluihin

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä soittopyyntö ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.