OMT-fysioterapia Turku

Tarjoamme OMT-fysioterapiaa Turussa useassa eri toimipisteessä.

Meille voit aina tulla ilman lääkärin lähetettä.

OMT-fysioterapiaa Turussa

Fysioksella on kolme toimipistettä Turussa. Turun toimipisteistämme Fysios Turku Apex ja Fysios Skanssi tarjoavat OMT-fysioterapiaa Turussa. Kouluttautuneet ammattilaisemme auttavat sinua kuntoutumaan OMT-fysioterapian avulla.

Tutustu Fysios Turku Apexin toimipisteeseen >>

Tutustu Fysios Skanssin toimipisteeseen >>


Mitä on OMT-fysioterapia?

OMT eli Ortopedinen manuaalinen terapia on yksi manuaalisen terapian hoitomuoto, jossa tutkitaan, hoidetaan ja ennaltaehkäistään nivelissä, lihaksissa ja tukirangassa esiintyviä toimintahäiriöitä ja kipuja. OMT-terapiassa hoitomenetelminä käytetään sekä mobilisaatiohoitoa että nivelten liikerajoituksia korjaavaa manipulaatiohoitoa.

OMT-fysioterapeutin vastaanotolle kannattaa hakeutua tilanteissa, joissa kehon liikkeet ovat rajoittuneita, lukkiutuneita tai tuottavat kipua. Tällaisia tilanteita voi olla esimerkiksi se, että vuoteessa on hankala kääntyä tai pään kääntäminen sivulle tuottaa kipua.

Lue lisää OMT-fysioterapiasta

OMT-fysioterapiaa tuki- ja liikuntaelinongelmiin

OMT-terapiaa voidaan käyttää useimpiin kipuihin ja ongelmiin: selkäkivutniskakivutleukanivelongelmatpäänsärky, hermokivut, raajojen ja selkärangan nivelten toimintahäiriöt ja huimaus.

Lisäksi OMT-fysioterapiassa annetaan ohjeet ja harjoitteet ongelman poistamiseksi. Kivun syyn sekä nivelten ja lihasten toimintahäiriöiden kartoittaminen ovat OMT-terapeuttien erikoisosaamisaluetta.

Varaa aika OMT-fysioterapiaan Turussa soittamalla asiakaspalveluumme p. 010 237 700, tai netissä >>

Me soitamme sinulle

Jos haluat kysyä jotain oireeseen liittyen tai haluat apua ajanvarauksessa, jätä numerosi tähän ja terapeuttimme soittaa sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.


Tutustu myös Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Tutustu palveluihimme