OMT fysioterapia Vaasa

OMT-fysioterapia Vaasa

Koulutetut fysioterapeuttimme auttavat sinua kokonaisvaltaisesti.

OMT-fysioterapiaa Vaasassa

Ortopedinen Manuaalinen Terapia eli OMT-fysioterapia on manuaalisen terapian hoitomuoto, jolla hoidetaan kehon kiputiloja ja toimintahäiriöitä erilaisin toimenpitein.

OMT-fysioterapiassa keskitytään ihmisen fyysisen toimintakyvyn arviointiin, hermo-, lihas- ja nivelrakenteiden tutkimiseen ja terapiaan sekä toimintahäiriöiden ennaltaehkäisyyn.

Yleisimpiä syitä tulla OMT-fysioterapeutin vastaanotolle ovat:

Koulutetut fysioterapeuttimme Vaasassa auttavat sinua kokonaisvaltaisesti.

OMT-fysioterapiasta apua kokonaisvaltaisesti

Monenlaiset äkilliset ja pitkittyneet tule-elimistön toimintahäiriöt ovat usein myös syynä hakeutua OMT-fysioterapiaan. OMT-fysioterapeuteilla on osaamista laaja-alaisesti tule-ongelmista johtuviin kipuihin ja toimintahäiriöihin.

OMT-fysioterapeutti on Valviran hyväksymä fysioterapeutti, joka on käynyt fysioterapeutin koulutuksen lisäksi 2,5 vuoden erikoiskoulutuksen.

OMT-fysioterapeutin käyttämiä menetelmiä ovat mm.:

OMT-fysioterapian perustana on tarkka tutkiminen ja sen pohjalta tehty kliininen päättely, jonka perusteella tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma. OMT-fysioterapiassa käytetään erilaisia fysioterapeutin suorittamia manuaalisia käsittelyitä, tarvittaessa manipulaatiota ja mobilisaatiota sekä fysioterapeutin ohjaamia aktiivisia harjoitteita nivelistön liikkuvuuden lisäämiseksi tai parantumiseksi. OMT-fysioterapiassa voidaan käyttää apuna myös teippausta, tukikauluria tai -vyötä. OMT-fysioterapiaan voi tulla ilman lääkärin lähetettä.

Olemme osa Mehiläistä - varaa aika OMT-fysioterapiaan

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä soittopyyntö ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Katso muut palvelusivumme Vaasassa