OMT fysioterapia Vaasa

OMT-fysioterapia Vaasa

Koulutetut fysioterapeuttimme auttavat sinua kokonaisvaltaisesti.

OMT-fysioterapiaa Vaasassa

Ortopedinen Manuaalinen Terapia eli OMT-fysioterapia on manuaalisen terapian hoitomuoto, jolla hoidetaan kehon kiputiloja ja toimintahäiriöitä erilaisin toimenpitein. OMT-fysioterapiassa keskitytään ihmisen fyysisen toimintakyvyn arviointiin, hermo-, lihas- ja nivelrakenteiden tutkimiseen ja terapiaan sekä toimintahäiriöiden ennaltaehkäisyyn.

Yleisimpiä syitä tulla OMT-fysioterapeutin vastaanotolle ovat:

Koulutetut fysioterapeuttimme Vaasassa auttavat sinua kokonaisvaltaisesti.

OMT-fysioterapiasta apua kokonaisvaltaisesti

Monenlaiset äkilliset ja pitkittyneet tule-elimistön toimintahäiriöt ovat usein myös syynä hakeutua OMT-fysioterapiaan. OMT-fysioterapeuteilla on osaamista laaja-alaisesti tule-ongelmista johtuviin kipuihin ja toimintahäiriöihin. OMT-fysioterapeutti on Valviran hyväksymä fysioterapeutti, joka on käynyt fysioterapeutin koulutuksen lisäksi 2,5 vuoden erikoiskoulutuksen.

OMT-fysioterapeutin käyttämiä menetelmiä ovat mm.:

OMT-fysioterapian perustana on tarkka tutkiminen ja sen pohjalta tehty kliininen päättely, jonka perusteella tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma. OMT-fysioterapiassa käytetään erilaisia fysioterapeutin suorittamia manuaalisia käsittelyitä, tarvittaessa manipulaatiota ja mobilisaatiota sekä fysioterapeutin ohjaamia aktiivisia harjoitteita nivelistön liikkuvuuden lisäämiseksi tai parantumiseksi. OMT-fysioterapiassa voidaan käyttää apuna myös teippausta, tukikauluria tai -vyötä. OMT-fysioterapiaan voi tulla ilman lääkärin lähetettä.

Lue lisää ja tutustu Vaasan muihin palveluihin

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä soittopyyntö ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Katso muut palvelusivumme Vaasassa