OMT fysioterapia Vantaa

OMT-fysioterapia Vantaa

Ammattitaitoiset OMT-fysioterapeuttimme Vantaalla auttavat sinua kehon toimintahäiriöiden kanssa.

Ajan OMT-fysioterapiaan voit varata Vantaalla useaan eri toimipisteeseen.

OMT-fysioterapiaa Vantaalla

OMT-fysioterapialla tarkoitetaan fysioterapian erikoisalaa, jonka avulla hoidetaan akuutteja ja kroonisia kehon toimintahäiriöitä ja kiputiloja monipuolisin menetelmin. OMT-fysioterapian perustana on tarkka tutkiminen ja sen pohjalta tehty kliininen päättely, jonka perusteella tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma. Ammattitaitoiset OMT-fysioterapeuttimme Vantaalla auttavat sinua kehon toimintahäiriöiden kanssa useassa eri toimipisteessä.

OMT-fysioterapiasta apua kehon toimintahäiriöihin

OMT-fysioterapeutti on fysioterapeutti, joka on käynyt fysioterapeutin koulutuksen lisäksi 2,5 vuoden erikoiskoulutuksen. OMT-fysioterapeutti on Valviran rekisteröimä ammattilainen. Koulutus antaa kattavan sekä laajan osaamisen tule-ongelmien tutkimiseen, kliiniseen päättelyyn ja hoitoon.

OMT-fysioterapiassa käytetään erilaisia fysioterapeutin suorittamia manuaalisia käsittelyitä, tarvittaessa manipulaatiota ja mobilisaatiota sekä fysioterapeutin ohjaamia aktiivisia harjoitteita nivelistön liikkuvuuden lisäämiseksi tai parantumiseksi. OMT-fysioterapiassa voidaan käyttää apuna myös teippausta, tukikauluria tai -vyötä.

Tyypillisimpiä syitä hakeutua OMT-fysioterapiaan ovat:

Kroonisen eli pitkittyneen kivun hoitamiseen voidaan usein vaikuttaa OMT-fysioterapian keinoin. Tärkeää on myös ohjata kuntoutujalle keinoja, joilla selvitä paremmin jatkossa vaivojensa kanssa. OMT-fysioterapeutin vastaanotolle voi tulla suoraan ilman lääkärin lähetettä.

Olemme osa Mehiläistä - varaa aika OMT-fysioterapiaan

Lue lisää ja tutustu muihin Vantaan palveluihin

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä soittopyyntö ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Katso muut palvelusivumme Vantaalla