OMT-fysioterapia Vantaa

Ammattitaitoiset OMT-fysioterapeuttimme Vantaalla auttavat sinua kehon toimintahäiriöiden kanssa. Ajan OMT-fysioterapiaan voit varata Vantaalla useaan eri toimipisteeseen.

OMT-fysioterapiaa Vantaalla

OMT-fysioterapialla tarkoitetaan fysioterapian erikoisalaa, jonka avulla hoidetaan akuutteja ja kroonisia kehon toimintahäiriöitä ja kiputiloja monipuolisin menetelmin. OMT-fysioterapian perustana on tarkka tutkiminen ja sen pohjalta tehty kliininen päättely, jonka perusteella tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma. Ammattitaitoiset OMT-fysioterapeuttimme Vantaalla auttavat sinua kehon toimintahäiriöiden kanssa useassa eri toimipisteessä.

Tutustu Fysios Vantaaseen

OMT-fysioterapiasta apua kehon toimintahäiriöihin

OMT-fysioterapeutti on fysioterapeutti, joka on käynyt fysioterapeutin koulutuksen lisäksi 2,5 vuoden erikoiskoulutuksen. OMT-fysioterapeutti on Valviran rekisteröimä ammattilainen. Koulutus antaa kattavan sekä laajan osaamisen tule-ongelmien tutkimiseen, kliiniseen päättelyyn ja hoitoon.

OMT-fysioterapiassa käytetään erilaisia fysioterapeutin suorittamia manuaalisia käsittelyitä, tarvittaessa manipulaatiota ja mobilisaatiota sekä fysioterapeutin ohjaamia aktiivisia harjoitteita nivelistön liikkuvuuden lisäämiseksi tai parantumiseksi. OMT-fysioterapiassa voidaan käyttää apuna myös teippausta, tukikauluria tai -vyötä.

Tyypillisimpiä syitä hakeutua OMT-fysioterapiaan ovat:


Kroonisen eli pitkittyneen kivun hoitamiseen voidaan usein vaikuttaa OMT-fysioterapian keinoin. Tärkeää on myös ohjata kuntoutujalle keinoja, joilla selvitä paremmin jatkossa vaivojensa kanssa. OMT-fysioterapeutin vastaanotolle voi tulla suoraan ilman lääkärin lähetettä.

Lue lisää OMT-fysioterapiasta

Toimipisteemme löydät täältä.

Tutustu myös Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun