Kehon kiputilojen hoitoon

Osteopatia

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Mitä on osteopatia?

Osteopatia on turvallinen ja tehokas manuaalisen terapian hoitomuoto, jossa erilaisilla mobilisaatio-, manipulaatio- ja pehmytkudoskäsittelyillä hoidetaan nivelten, lihasten ja hermoston kiputiloja ja toimintahäiriöitä. Osteopaatti on nimikesuojattu, nelivuotisen koulutuksen suorittanut Valviran hyväksymä ja valvoma terveydenhuollon ammattihenkilö.

Fysioterapia Naprapatia OMT-fysioterapia

Osteopatialla apua kehon kiputiloihin

Tavallisimmin osteopaatin vastaanotolle hakeutuu selkä-, niska-, ja hartiaperäiset sekä erilaiset ylä - ja alaraajojen (olkapään, kyynärpään, ranteen, lonkan, polven tai nilkan) kiputilat, päänsärky ja migreeni, lihaskireydet sekä erilaiset hermoston kiputilat (esim. hermopinne). 

Osteopaatit hoitavat myös urheiluvammoja ja muita ylirasitustiloja. Akuutin vaivan hoitamiseen riittää usein 1-3 hoitokertaa ja pidempikestoisissa kiputiloissa hoitoja voidaan tarvita enemmän. Osteopaatti tekee kiinteää yhteistyötä muiden terveydenhuollon ammattihenkilöiden kanssa.

Varaa aika osteopaatille

Aloita valitsemalla sijaintisi. Valitse sen jälkeen sinulle sopivin asiantuntija ja varaa aika. Voit myös soittaa meille 010 237 700, jos et jostain syystä löydä sopivaa aikaa.

8,35 snt/puh + 6,00 snt/min kotimaan lankaliittymistä ja 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min kotimaan matkapuhelimista.

Me soitamme sinulle

Jos haluat kysyä jotain oireeseen liittyen tai haluat apua ajanvarauksessa, jätä numerosi tähän ja terapeuttimme soittaa sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Toimipisteemme löydät täältä.

Tutustu myös Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan

Siirry palveluhakuun