Osteopatia Espoo

Osteopaatti auttaa kehon kiputilojen ja jäykkyyden hoidossa.

Osteopatiaa Espoossa

Osteopatia on tehokas manuaalisen eli käsin tehtävän terapian hoitomuoto kehon toimintahäiriöiden hoitoon. Tavoitteena on palauttaa ja parantaa kehon toimintakykyä ja hermoston kiputiloja sekä toimintahäiriöitä käsittelemällä niveliä, lihaksia ja lihaskalvoja. Osteopatiassa käytetään erilaisia mobilisaatio-, manipulaatio- ja pehmytkudoskäsittelyitä.

Tarjoamme ammattitaitoista osteopatiaa Espoossa kolmessa eri toimipisteessä Matinkylässä, Tapiolassa sekä Leppävaarassa.

Osteopatiaa kehon kiputiloihin ja jäykkyyteen

Osteopatia tuo apua moniin erilaisiin kehon kiputiloihin ja jäykkyyteen. Kipu voi ilmetä arjessa, työssä tai harrastuksissa. Osteopaatit hoitavat ja kuntouttavat myös aktiivisia kuntoilijoita tai urheilijoita, joilla on rasitusvammoja tai muita liikkumista haittaavia ongelmia.

Osteopaatti voi hoitaa mm.

Akuutin vaivan hoitamiseen riittää usein 1-3 hoitokertaa ja pidempikestoisissa kiputiloissa hoitoja voidaan tarvita enemmän. Suuri osa osteopaateista antaa asiakkaalle myös itsehoito-ohjeita kotona tehtäväksi.

Fysioksen Espoon osteopaatit ovat nelivuotisen koulutuksen suorittaneita terveydenhuollon ammattihenkilöitä. Osteopaattien osaaminen tuki- ja liikuntaelinten ongelmien hoitamisessa on korkeatasoista ja turvallista. Osteopaatin peruskoulutus on hyvin kattava ja heillä on laaja-alainen anatomian, fysiologian ja patologisten prosessien tuntemus.

Lue lisää ja tutustu Espoon palveluihin

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä soittopyyntö ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.