Osteopatia Järvenpää

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Milloin osteopaatin vastaanotolle?

Osteopaatin vastaanotolle kannattaa tulla, kun sinulla on:


Osteopaatit hoitavat ja kuntouttavat myös urheiluvammoja ja muita ylirasitustiloja. Akuutin vaivan hoitamiseen riittää usein 1-3 hoitokertaa ja pidempikestoisissa kiputiloissa hoitoja voidaan tarvita enemmän. Osteopaatti tekee kiinteää yhteistyötä muiden terveydenhuollon ammattihenkilöiden kanssa.

Osteopatiasta apua kehon kiputiloihin

Useimmiten osteopaatin vastaanotolle tullaan kehossa ilmenevän kiputilan tai jäykkyyden takia. Kipu saattaa tuoda ongelmia arjessa, työssä tai harrastuksissa. Tyypillisimpiä syitä ovat alaselkäkipu sekä niskan ja hartioiden jännitystilat. Muita yleisiä syitä ovat päänsärky ja moninaiset nivelten ongelmat.

Osa asiakkaista hakeutuu osteopaatin vastaanotolle rentoutusmielessä. Hoidon tuoma rentous voi auttaa unettomuuden tai stressin hallinnassa. Osteopaatit hoitavat ja kuntouttavat myös aktiivisia kuntoilijoita tai urheilijoita, jotka tulevat vastaanotolle rasitusvammojen ja muiden liikkumista haittaavien ongelmien takia. Suuri osa osteopaateista antaa asiakkaalle itsehoito-ohjeita kotona tehtäväksi. Osalla on koulutusta myös laajempien kunto-ohjelmien tekemiseen.

Osteopaattien peruskoulutus on hyvin kattava, ja osaaminen tuki- ja liikuntaelinten ongelmien hoitamisessa on korkeatasoista ja turvallista. Osteopaatin taitoihin kuuluu myös magneettikuvien lausuntojen tulkinta ja niiden merkitys kunkin asiakkaan tilanteessa. Osteopaatin vastaanotolle tullaan ilman lääkärin lähetettä. Osteopaatin palveluita käyttävät eniten aikuiset työssäkäyvät henkilöt. Hoito sopii hyvin myös varttuneemmille ihmisille kuin myös kouluikäisille lapsille.

Tarjoamme Järvenpäässä osteopatiaa Fysios Mehiläinen Järvenpäässä. Voita varata ajan osteopatiaan nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla p. 010 237 700.

Lue lisää ja tutustu Järvenpään palveluihin

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä soittopyyntö ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tutustu palveluihimme Järvenpäässä