Osteopatia Järvenpää

Tarjoamme osteopatiaa Järvenpäässä Fysios Järvenpää Fysioakatemiassa.

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Milloin osteopaatin vastaanotolle?

Osteopaatin vastaanotolle kannattaa tulla, kun sinulla on:

- selkä-, niska- ja hartiaperäistä kipua

- erilaiset ylä- ja alaraajojen (olkapään, kyynärpään, ranteen, lonkan, polven tai nilkan) kiputilat

- päänsärkyä ja migreeniä

- lihaskireyttä

- erilaiset hermoston kiputilat (esim. hermopinne)

Osteopaatit hoitavat ja kuntouttavat myös urheiluvammoja ja muita ylirasitustiloja. Akuutin vaivan hoitamiseen riittää usein 1-3 hoitokertaa ja pidempikestoisissa kiputiloissa hoitoja voidaan tarvita enemmän. Osteopaatti tekee kiinteää yhteistyötä muiden terveydenhuollon ammattihenkilöiden kanssa.

Voita varata ajan osteopatiaan Järvenpäässä nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla p. 010 237 700.

Osteopatialla apua kehon kiputiloihin

Useimmiten osteopaatin vastaanotolle tullaan kehossa ilmenevän kiputilan tai jäykkyyden takia. Kipu saattaa tuoda ongelmia arjessa, työssä tai harrastuksissa. Tyypillisimpiä syitä ovat alaselkäkipu sekä niskan ja hartioiden jännitystilat. Muita yleisiä syitä ovat päänsärky ja moninaiset nivelten ongelmat.

Osa asiakkaista hakeutuu osteopaatin vastaanotolle rentoutusmielessä. Hoidon tuoma rentous voi auttaa unettomuuden tai stressin hallinnassa. Osteopaatit hoitavat ja kuntouttavat myös aktiivisia kuntoilijoita tai urheilijoita, jotka tulevat vastaanotolle rasitusvammojen ja muiden liikkumista haittaavien ongelmien takia. Suuri osa osteopaateista antaa asiakkaalle itsehoito-ohjeita kotona tehtäväksi. Osalla on koulutusta myös laajempien kunto-ohjelmien tekemiseen.

Osteopaattien peruskoulutus on hyvin kattava, ja osaaminen tuki- ja liikuntaelinten ongelmien hoitamisessa on korkeatasoista ja turvallista. Osteopaatin taitoihin kuuluu myös magneettikuvien lausuntojen tulkinta ja niiden merkitys kunkin asiakkaan tilanteessa. Osteopaatin vastaanotolle tullaan ilman lääkärin lähetettä. Osteopaatin palveluita käyttävät eniten aikuiset työssäkäyvät henkilöt. Hoito sopii hyvin myös varttuneemmille ihmisille kuin myös kouluikäisille lapsille.

Lue lisää osteopatiasta

Me soitamme sinulle

Jos haluat kysyä jotain oireeseen liittyen tai haluat apua ajanvarauksessa, jätä numerosi tähän ja terapeuttimme soittaa sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Toimipisteemme löydät täältä.

Tutustu myös Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan

Palvelumme