Neurologinen kuntoutus

Painokevennetty kävelyharjoittelu Jyväskylässä

Tarjoamme Jyväskylässä Kortepohjan toimipisteellä mahdollisuuden painokevennettyyn kävelyn harjoitteluun. Painokevennetyn harjoittelun laitteistolla voidaan turvallisesti ja tehokkaasti harjoitella kävelyä eri asiakasryhmien kanssa esimerkiksi neurologisessa tai leikkauksen jälkeisessä kuntoutuksessa.

Varaa aika

Painokevennetty kävelyharjoittelu Jyväskylässä

Fysios Jyväskylä Kortepohjassa on käytössä painokevennetyn harjoittelun laitteisto, jolla voidaan turvallisesti ja tehokkaasti harjoitella kävelyä eri asiakasryhmien kanssa. Painokevennetyn kävelyn laitteistolla kevennetään asiakkaan painoa kävellessä tukivaljaiden avulla. Harjoittelussa voidaan käyttää apuna kävelymattoa tai esim. tasapainolautoja. Painokevennetyn kävelyn on kuntoutusmuotona todettu parantavan kävelykykyä mm. aivohalvauspotilailla.

Painokevennetyn kävelyn harjoittelussa etuna on mm. fysioterapeutin käsien vapautuminen ohjaamaan liikeratoja riskeeraamatta asiakasturvallisuutta. Harjoittelu toteutetaan aina yksilöllisesti fysioterapeutin ohjauksessa. Tavoitteena on mm. kävelyn tekniikan, nopeuden ja kestävyyden paraneminen, sekä tasapainon kehittyminen ja kuntoutumisen nopeutuminen. Lisäksi tavoitteena on liikkumattomuudesta johtuvien seurannaisvaikutusten ennaltaehkäisy, sekä ikäihmisten kaatumistapaturmien ehkäisy. 

Painokevennetty kävelyharjoittelu soveltuu erityisesti asiakkaille, joiden liikkumiskyky on syystä tai toisesta alentunut, kuten:

Varaa aika

Kysy – me soitamme sinulle

Haluatko kysyä Fysioksen liikuntaryhmistä, fysioterapia- tai kuntoutuspalveluista, hieronnoista tai muista hoidoista. Jätä puhelinnumerosi, ja me soitamme sinulle heti seuraavana arkipäivänä.

Fysioterapiaa Jyväskylässä - tutustu Fysios Jyväskylään

Fysioterapia Jyväskylä