Neurologinen kuntoutus

Painokevennetty kävelyharjoittelu Lappeenranta

Tarjoamme Fysios Sammonlahden ja Lauritsalan toimipisteillä mahdollisuuden turvalliseen painokevennettyyn kävelyn harjoitteluun.

Painokevennetty kävelyharjoittelu

Fysioksen Lauritsalan ja Sammonlahden toimipisteillä olevan kattonostimen ja moottoroidun maton avulla tarjoamme esimerkiksi neurologisiin sairauksiin ja aivohalvauksen jälkitilojen kuntoutukseen painokevennetyn kävelyn harjoittelumahdollisuuden.  

Harjoittelu aktivoi kävelyyn tarvittavia lihasryhmiä tehokkaasti, kohottaa fyysistä kuntoa, kehittää tasapainoa ja normalisoi askelrytmiä. Valjaiden avulla harjoittelu on turvallista ja mahdollistaa harjoittelun, vaikka lihasvoimat olisivat vielä heikot. Harjoittelu toteutetaan aina yksilöllisesti neurologiseen fysioterapiaan erikoistuneen terapeutin ohjauksessa.  

Harjoittelu soveltuu parhaiten henkilöille, jotka liikkuvat kävelyn apuvälineen kanssa tai ilman ja/tai seisoma-asento onnistuu, mutta liikkumista hankaloittaa jäykkyys, lihasvoimien vähäisyys tai tasapainovaikeudet. Videoimalla suoritusta voimme seurata harjoittelun etenemistä.  

Aivohalvauskuntoutujat, alaraajaongelmista kärsivät asiakkaat, lonkka-, polvi- ja nilkkaleikkauksista toipuvat, MS-tautia ja Parkinsonin tautia sairastavat potilaat sekä kaatumista pelkäävät ikääntyneet asiakkaat hyötyvät painokevennetystä kävelyharjoittelusta. 

Tutustu Fysios Lappeenrantaan

Kysy – me soitamme sinulle

Haluatko kysyä Fysioksen liikuntaryhmistä, fysioterapia- tai kuntoutuspalveluista, hieronnoista tai muista hoidoista. Jätä puhelinnumerosi, ja me soitamme sinulle heti seuraavana arkipäivänä.

Fysios on Etelä-Karjalan johtava fysioterapiayritys

Meillä sinua palvelee yli 30 fysioterapeuttia kuudessa eri toimipisteessä. Lappeenrannan toimipisteemme sijaitsevat keskustassa Snellmaninkadulla, Lauritsalassa, Sammonlahdessa ja Joutsenossa. Fysios palvelee myös Imatralla. Tutustu kattaviin OMT fysioterapia ja fysioterapiapalveluihimme ja muihin hoitoihimme. Kaikissa toimipisteissämme työskentelee myös neurologisen fysioterapian sekä seniorifysioterapian ja ikäihmisten kuntoutuksen erikoisosaajia. Varaa aika vaikka heti. Meille pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä.

Varaa aika