Painokevennetty kävelyharjoittelu Lappeenranta

Tarjoamme Fysios Sammonlahden ja Lauritsalan toimipisteillä mahdollisuuden turvalliseen painokevennettyyn kävelyn harjoitteluun.

Katso vapaat ajat ja varaa aika netissä!

Painokevennetty kävelyharjoittelu Lappeenrannassa

Fysioksen Lauritsalan ja Sammonlahden toimipisteillä olevan kattonostimen ja moottoroidun maton avulla tarjoamme esimerkiksi neurologisiin sairauksiin ja aivohalvauksen jälkitilojen kuntoutukseen painokevennetyn kävelyn harjoittelumahdollisuuden.

Harjoittelu aktivoi kävelyyn tarvittavia lihasryhmiä tehokkaasti, kohottaa fyysistä kuntoa, kehittää tasapainoa ja normalisoi askelrytmiä. Valjaiden avulla harjoittelu on turvallista ja mahdollistaa harjoittelun, vaikka lihasvoimat olisivat vielä heikot. Harjoittelu toteutetaan aina yksilöllisesti neurologiseen fysioterapiaan erikoistuneen terapeutin ohjauksessa.

Harjoittelu soveltuu parhaiten henkilöille, jotka liikkuvat kävelyn apuvälineen kanssa tai ilman ja/tai seisoma-asento onnistuu, mutta liikkumista hankaloittaa jäykkyys, lihasvoimien vähäisyys tai tasapainovaikeudet. Videoimalla suoritusta voimme seurata harjoittelun etenemistä.

Aivohalvauskuntoutujat, alaraajaongelmista kärsivät asiakkaat, lonkka-, polvi- ja nilkkaleikkauksista toipuvat, MS-tautia ja Parkinsonin tautia sairastavat potilaat sekä kaatumista pelkäävät ikääntyneet asiakkaat hyötyvät painokevennetystä kävelyharjoittelusta.

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä meille soittopyyntö. Me soitamme sinulle.