Painokevennetty kävelyharjoittelu

Neurologinen kuntoutus

Tarjoamme Fysios Muuramessa mahdollisuuden turvalliseen painokevennettyyn kävelyn harjoitteluun.

Varaa aika

Fysios Muuramessa tarjoamme painokevennettyä kävelyharjoittelua (BWST) neurologisten, ortopedisten sekä geriatristen asiakkaiden kuntoutuksen tehostamiseen. Käytössämme on h/p/Cosmos -laitteisto sekä terapiakäyttöön soveltuva ja kestävä juoksumatto.

Käyttämällä valjaiden ja juoksumaton yhdistelmää painokevennetty kävelyharjoittelu mahdollistaa asiakkaille kävelyharjoittelun turvallisesti valjaiden kanssa. Fysios Muurame tekee kuntoutustyön lisäksi harjoitteluseurantaa kliinisen tutkimuksen tueksi.

Neurologisten kuntoutujien kanssa suunnittelemme käytön aina yksilöllisesti. Kävelyharjoittelua käytetään mm. aivoverenkiertohäiriön, osittaisen selkäydinvamman, aivovamman ja erilaisten neurologisten sairauksien kuntoutuksessa. Osa kuntoutujista hyötyy selvästi harjoittelusta. Harjoittelussa on huomioitava kuntoutujan kävelyn valmiudet ja kuntoutuksen vaihe. Useilla kuntoutujilla painokevennetty kävelyharjoittelu antaa mahdollisuuden sydän- ja verenkiertoelimistön kuntouttamiseen turvallisesti ja tehokkaasti. 

Neurologisten kuntoutujien lisäksi kävelyharjoittelua käytetään myös leikkausten jälkeisessä kuntoutuksessa sekä ikääntyneiden kuntoutuksessa. Ikääntyneiden kuntoutuksessa kävelyharjoittelu auttaa mm. parantamaan tasapainoa sekä vartalon hallintaa.

Harjoittelukerta kestää noin 60 minuuttia ensimmäisellä kerralla, jolloin kuntoutuja saa myös suositukset jatkoharjoittelusta. Harjoittelun aikana fysioterapeutti seuraa sykettäsi ja jaksamistasi. Laitteistoa on mahdollista myös vuokrata oman terapeutin kanssa.

Varaa aika

Kysy – me soitamme sinulle

Haluatko kysyä Fysioksen liikuntaryhmistä, fysioterapia- tai kuntoutuspalveluista, hieronnoista tai muista hoidoista. Jätä puhelinnumerosi, ja me soitamme sinulle heti seuraavana arkipäivänä.

Tutustu Fysios Muuramen toimipisteeseen

Fysios Muurame