Painokevennetty kävelyharjoittelu Muurame

Tarjoamme Fysios Muuramessa mahdollisuuden turvalliseen painokevennettyyn kävelyn harjoitteluun.

Painokevennetty kävelyharjoittelu Muuramessa

Fysios Muuramessa tarjoamme painokevennettyä kävelyharjoittelua (BWST) neurologisten, ortopedisten sekä geriatristen asiakkaiden kuntoutuksen tehostamiseen. Käytössämme on h/p/Cosmos -laitteisto sekä terapiakäyttöön soveltuva ja kestävä juoksumatto.

Käyttämällä valjaiden ja juoksumaton yhdistelmää painokevennetty kävelyharjoittelu mahdollistaa asiakkaille kävelyharjoittelun turvallisesti valjaiden kanssa. Fysios Muurame tekee kuntoutustyön lisäksi harjoitteluseurantaa kliinisen tutkimuksen tueksi.

Neurologisten kuntoutujien kanssa suunnittelemme käytön aina yksilöllisesti. Kävelyharjoittelua käytetään mm. aivoverenkiertohäiriön, osittaisen selkäydinvamman, aivovamman ja erilaisten neurologisten sairauksien kuntoutuksessa. Osa kuntoutujista hyötyy selvästi harjoittelusta. Harjoittelussa on huomioitava kuntoutujan kävelyn valmiudet ja kuntoutuksen vaihe. Useilla kuntoutujilla painokevennetty kävelyharjoittelu antaa mahdollisuuden sydän- ja verenkiertoelimistön kuntouttamiseen turvallisesti ja tehokkaasti.

Neurologisten kuntoutujien lisäksi kävelyharjoittelua käytetään myös leikkausten jälkeisessä kuntoutuksessa sekä ikääntyneiden kuntoutuksessa. Ikääntyneiden kuntoutuksessa kävelyharjoittelu auttaa mm. parantamaan tasapainoa sekä vartalon hallintaa.

Harjoittelukerta kestää noin 60 minuuttia ensimmäisellä kerralla, jolloin kuntoutuja saa myös suositukset jatkoharjoittelusta. Harjoittelun aikana fysioterapeutti seuraa sykettäsi ja jaksamistasi. Laitteistoa on mahdollista myös vuokrata oman terapeutin kanssa.

Me soitamme sinulle

Jos haluat kysyä jotain oireeseen tai hoitoon liittyen, jätä numerosi tähän ja soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä. Autamme mielellämme myös Kelan tai kunnan maksusitoumuksen saamisen kanssa.