Physiotrainer Joutseno

Yksilöllisesti räätälöityä valmennusta sinun tarpeesi ja toiveesi huomioiden.

Varaa aika!

Physiotrainer auttaa kohti terveellisempää arkea

Henkilökohtainen valmennus räätälöidään juuri sinun tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. PhysioTrainer on fysioterapeutti, joka on suorittanut myös laadukkaan personal trainer –koulutuksen.

Tuki- ja liikuntaelinten erityisasiantuntijana PhysioTrainer huomioi valmennuksissa mahdolliset tuki- ja liikuntaelimistön vaivat sekä pyrkii ehkäisemään niitä, muun muassa lihastasapainoa ja liikekontrollia huomioimalla. Valmennukseen on mahdollista yhdistää myös erilaisia analyyseja ja testejä esimerkiksi kokonaiskuormitusta ja palautumista voidaan arvioida Firstbeat Hyvinvointianalyysin avulla.

Valmennuksen tavoitteena voi olla muun muassa:

  • terveellisen ja liikunnallisen elämäntavan opetteleminen
  • ravitsemuksen perusteiden opetteleminen
  • yleiskunnon ja arjessa jaksamisen parantaminen
  • suorituskyvyn parantaminen ja optimoiminen
  • painonpudotus ja -hallinta
  • rasvanpoltto ja kiinteytyminen
  • lihasmassan lisääminen
  • palautumisen ja rentoutumisen opetteleminen


Personal training -valmennus voidaan toteuttaa yksilölle tai pienryhmälle Joutsenossa. Personal training -valmennusta tekevät fysioterapeutit Anna-Leena Aarnio ja Jouni Ropponen.

Ryhmäliikuntaa – kuntoa ja terveyttä kaikenikäisille

Fysios tarjoaa myös korkeatasoisia liikuntaryhmiä ja terveysliikuntaryhmiä viidessä toimipisteessä Etelä-Karjalassa: Snellmaninkadulla Lappeenrannan keskustassa, Lauritsalassa ja Sammonlahdessa Lappeenrannassa sekä Imatralla. Ryhmiämme vetävät fysioterapeutit ja koulutetut PhysiosPilates ja Pilates-ohjaajat. Pienryhmissä saat henkilökohtaista ohjausta ja liikunta tuottaa tuloksia.

Tarjolla on PhysioPilates-ryhmien lisäksi LaitePilatesta, LattiaPilatesta, KipuPilatesta ja toiminnallista kiertoharjoittelua Manukatissa. Kunnon Ikä –tasapainoryhmiä Lauritsalassa, Sammonlahdessa ja Imatralla ikäihmisille sekä erilaisia neurologiseen kuntoutukseen sopiva ryhmiä esimerkiksi Sammonlahdessa. Tutustu toimipisteidemme ryhmä- ja terveysliikuntatarjontaa Lauritsalassa, Sammonlahdessa, Imatralla sekä Lappeennrannan keskustassa Snellmaninkadulla.

Lue lisää ja tutustu toimipisteeseemme

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme

Kysy – me soitamme sinulle

Haluatko kysyä Fysioksen fysioterapia- tai kuntoutuspalveluista, hieronnoista tai muista hoidoista. Jätä puhelinnumerosi, ja me soitamme sinulle heti seuraavana arkipäivänä.