PhysioTrainer – sinun personal trainerisi

Valmennusta fysioterapeuttisella otteella

Yksilöllisesti räätälöityä valmennusta sinun tarpeesi ja toiveesi huomioiden. Personal Trainerimme ovat myös fysioterapeutteja, se takaa laadukkaan valmennuksen.

Varaa aika

Physiotrainer auttaa kohti tervellisempää arkea

Henkilökohtainen valmennus räätälöidään juuri sinun tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. PhysioTrainer on fysioterapeutti, joka on suorittanut myös laadukkaan personal trainer –koulutuksen.

 

Tuki- ja liikuntaelinten erityisasiantuntijana PhysioTrainer huomioi valmennuksissa mahdolliset tuki- ja liikuntaelimistön vaivat sekä pyrkii ehkäisemään niitä, muun muassa lihastasapainoa ja liikekontrollia huomioimalla. Valmennukseen on mahdollista yhdistää myös erilaisia analyyseja ja testejä esimerkiksi kokonaiskuormitusta ja palautumista voidaan arvioida Firstbeat Hyvinvointianalyysin avulla.

 

Valmennuksen tavoitteena voi olla muun muassa:

  • terveellisen ja liikunnallisen elämäntavan opetteleminen
  • ravitsemuksen perusteiden opetteleminen
  • yleiskunnon ja arjessa jaksamisen parantaminen
  • suorituskyvyn parantaminen ja optimoiminen
  • painonpudotus ja -hallinta
  • rasvanpoltto ja kiinteytyminen
  • lihasmassan lisääminen
  • palautumisen ja rentoutumisen opetteleminen

 

Personal training -valmennus voidaan toteuttaa yksilölle tai pienryhmälle Joutsenossa

Personal training -valmennusta tekevät fysioterapeutit Anna-Leena Aarnio ja Jouni Ropponen.

Varaa aika

Ryhmäliikuntaa – kuntoa ja terveyttä kaikenikäisille

Fysios tarjoaa myös korkeatasoisia liikuntaryhmiä ja terveysliikuntaryhmiä viidessä toimipisteessä Etelä-Karjalassa: Kauppakadulla ja Snellmaninkadulla Lappeenrannan keskustassa, Lauritsalassa ja Sammonlahdessa Lappeenrannassa sekä Imatralla. Ryhmiämme vetävät fysioterapeutit ja koulutetut PhysiosPilates ja Pilates-ohjaajat. Pienryhmissä saat henkilökohtaista ohjausta ja liikunta tuottaa tuloksia.

Tarjolla on PhysioPilates-ryhmien lisäksi LaitePilatesta, LattiaPilatesta, KipuPilatesta ja toiminnallista kiertoharjoittelua Manukatissa. Kunnon Ikä –tasapainoryhmiä Lauritsalassa, Sammonlahdessa ja Imatralla ikäihmisille sekä erilaisia neurologiseen kuntoutukseen sopiva ryhmiä esimerkiksi Sammonlahdessa. Tutustu toimipisteidemme ryhmä- ja terveysliikuntatarjontaa Lauritsalassa, Sammonlahdessa, Imatralla sekä Lappeennrannan keskustassa Kauppakadulla ja Snellmaninkadulla.

Kysy – me soitamme sinulle

Haluatko kysyä Fysioksen liikuntaryhmistä, fysioterapia- tai kuntoutuspalveluista, hieronnoista tai muista hoidoista. Jätä puhelinnumerosi, ja me soitamme sinulle heti seuraavana arkipäivänä.

Fysios on Etelä-Karjalan johtava fysioterapiayritys

Meillä sinua palvelee yli 30 fysioterapeuttia viidessä eri toimipisteessä. Lappeenrannan toimipisteemme sijaitsevat keskustassa Snellmaninkadulla, Lauritsalassa, Sammonlahdessa ja Joutsenossa. Fysios palvelee myös Imatralla. Tutustu kattaviin OMT-fysioterapia- ja fysioterapiapalveluihimme ja muihin hoitoihimme. Kaikissa toimipisteissämme työskentelee myös neurologisen fysioterapian sekä seniorifysioterapian ja ikäihmisten kuntoutuksen erikoisosaajia.

Varaa aika vaikka heti. Meille pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä.