Fysioterapiasta apua

Rintakehän kiputilat

Meille voit aina tulla ilman lääkärin lähetettä.

Fysioterapiasta apua rintakehän kiputiloihin

Vartalon alueen ongelmista kärsivillä ihmisillä voi esiintyä muun muassa pistävää kipua lapojen välissä, mikä voi myös heijastella kylkeen tai rintalastalle. Lisäksi voi tuntua kipua hengitettäessä tai rintakehän sekä vatsan alueen kiputiloja.

Tutkimus ja hoitosuunnitelma

Tutkimme, testaamme ja selvitämme syyt oireisiin ja arvioimme toimintakykyä. Asetamme yhdessä tavoitteet ja laadimme ennusteen sekä suunnitelman ongelman ratkaisemiseksi.

Hoidot ja tulosten seuranta

Lievitämme oireita, kipua, turvotusta, jotta päästään harjoittelemaan. Käytössäsi on Fysiostakuu: kolmanteen kertaan mennessä on tapahtunut jokin muutos.

Harjoittelu kotona tai salilla

Ohjaus ja neuvonta ovat keskeinen osa fysioterapiaa. Asiakkaidemme käytössä on Fysios®-applikaatio, josta löytyy harjoitteluohjelma, ja jonka avulla voi lähettää viestin omalle fysioterapeutille.

Rintarangan ongelmien oireet

Kipu tai muu oireilu voi liittyä vartalon liikkeisiin ja/tai pitkään ylläpidettyyn asentoon, kuten istumiseen, seisomiseen tai nukkumiseen. Yleisiä oireita ovat myös hartiaseudun ja lapojen välin jännitystilat ja väsymisen tunteet sekä painostava tunne rinnassa. Oireiden syntyyn voi myös vaikuttaa rintarangan mahdolliset välilevyn pullistumat, hermoärsytykset/hermojen pinnetilat tai esimerkiksi kylkiluun ja selkärangan tai rintalastan välisen liitoksen tulehdustilat. Myös lihasten ärtymisestä johtuvat kiputilat ovat yleisiä.

Aloita valitsemalla sijaintisi. Valitse sen jälkeen sinulle sopivin asiantuntija ja varaa aika. Voit myös soittaa meille 010 237 700, jos et jostain syystä löydä sopivaa aikaa.

8,35 snt/puh + 6,00 snt/min kotimaan lankaliittymistä ja 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min kotimaan matkapuhelimista.

Me soitamme sinulle

Jos haluat kysyä jotain oireeseen liittyen tai haluat apua ajanvarauksessa, jätä numerosi tähän ja terapeuttimme soittaa sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Toimipisteemme löydät täältä.

Tutustu myös Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun