Selkäkipu

Selkäkipu Helsinki

Fysioterapeuttimme hoitavat selkäkipuja Helsingin seudulla useissa eri toimipisteissä.

Apua selkäkipuun Helsingissä

Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme hoitavat selkäkipua Helsingissä ja ympäri pääkaupunkiseutua, useissa eri toimipisteissä. Terapeuttimme kouluttautuvat ja kehittävät osaamistaan säännöllisesti, jotta he voivat tarjota parhaan avun juuri sinulle. Meille on tärkeää, että käytössämme on aina viimeisin tutkimustieto ja uusimmat menetelmät.

Ammattitaitoiset fysioterapeutit tukenasi

Meillä on laaja ammattilaisten joukko, jotka hoitavat selkäkipuja Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Henkilökuntaamme kuuluu fysioterapeuttien lisäksi mm. hierojia, lymfaterapeutteja, kuntohoitajia, osteopaatteja sekä naprapaatteja, jotka auttavat saamaan selkäsi kuntoon.

Tarkempaa tietoa eri toimipisteiden palveluista sekä terapeuttien erikoisosaamisesta löydät toimipisteiden ja terapeuttien omilta sivuilta.

Varaa aika soittamalla p. 010 237 700 tai kätevästi suoraan netissä.

Apua selkäkipuun

Selkäkipu on yksi yleisimmistä tuki- ja liikuntaelinvaivoista. Moni kärsiikin ylä- tai alaselän kivuista jossain vaiheessa elämäänsä.

Selkäkivun syyt voivat olla moninaisia. Selkäkipu voi tuntua paikallisesti jollain tietyllä selän alueella tai olla pistemäistä. Kipu voi myös säteillä esimerkiksi pakaraan, reisiin tai varpaisiin. Selkäkivun paranemisennuste on hyvä ja se on usein vaaratonta. Suurin osa selkäkivuista paranee itsestään muutaman viikon sisällä tai viimeistään muutamassa kuukaudessa.

Selkäkipuisen olisi hyvä muistaa liikkua, kivuista huolimatta. Kivun sallimissa rajoissa on myös hyvä elää mahdollisimman normaalia arkea. Liikunta auttaa toipumaan selkäkivusta ja lisäksi ennaltaehkäisee selkäkivun uusiutumista. Fysioterapeutti auttaa selvittämään syyt selkäkivun takana ja ohjaa oikeanlaiset kuntouttavat liikkeet selän kuntouttamiseksi.

Lue lisää ja tutustu Helsingin palveluihin

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme

Jätä meille soittopyyntö

Jos haluat kysyä jotain selkäkipuun liittyen tai haluat apua ajanvarauksessa, jätä numerosi tähän ja terapeuttimme soittaa sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.