Fysioterapiaa selkäkipuun Tampereella

Asiantuntevat fysioterapeuttimme hoitavat selkäkipuja Tampereella useissa eri toimipisteissä.

Meille voit tulla myös ilman lähetettä.

Apua selkäkipuun Tampereella 

Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme hoitavat selkäkipua Tampereella ja Pirkanmaalla, useissa eri toimipisteissä. Terapeuttimme kouluttautuvat ja kehittävät osaamistaan säännöllisesti, jotta he voivat tarjota parhaan avun juuri sinulle. Meille on tärkeää, että käytössämme on aina viimeisin tutkimustieto ja uusimmat menetelmät.

Ammattitaitoiset fysioterapeutit tukenasi

Meillä on laaja ammattilaisten joukko, jotka hoitavat selkäkipuja Tampereella. Henkilökuntaamme kuuluu fysioterapeuttien lisäksi hierojia ja lymfaterapeutteja, jotka auttavat saamaan selkäsi kuntoon.

Tarkempaa tietoa eri toimipisteiden palveluista sekä terapeuttien erikoisosaamisesta löydät toimipisteiden ja terapeuttien omilta sivuilta.

Varaa aika soittamalla p. 010 237 700 tai kätevästi suoraan netissä.

Tutustu Tampereen toimipisteisiin

Apua selkäkipuun

Selkäkivut ovat hyvin yleisiä. Suurin osa ihmisistä kärsii ylä- tai alaselän kivuista jossain vaiheessa elämäänsä. 

Selkäkivuille on monia syitä. Selkäkipu voi olla joko paikallista ja pistemäistä tai se voi säteillä esimerkiksi pakaraan, reisiin tai jopa varpaisiin asti. Suurin osa selkäkivusta on vaaratonta ja sen paranemisennuste on hyvä. Valtaosa selkäkivuista paranee itsestään muutamassa viikossa tai viimeistään muutamassa kuukaudessa.

Kivuista huolimatta selkäkipuisen olisi hyvä pitää yllä liikettä ja elää mahdollisimman normaalia arkea, kivun sallimissa rajoissa. Liikunta on tärkeää ja se ennaltaehkäisee selkäkivun uusiutumista. Fysioterapeutti auttaa oikeanlaisten kuntouttavien liikkeiden löytämisessä ja selän kokonaisvaltaisessa kuntouttamisessa.

Lue lisää selkäkivusta

Me soitamme sinulle

Jos haluat kysyä jotain selkäkipuun liittyen tai haluat apua ajanvarauksessa, jätä numerosi tähän ja terapeuttimme soittaa sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tutustu myös Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun