Selkäkipu

Selkäkipu Tampere

Fysioterapeuttimme hoitavat erilaisia selkäkipuja Tampereella useassa toimipisteessä.

Apua selkäkipuun Tampereella

Ammattitaitoiset ja fysioterapeuttimme hoitavat selkäkipua Tampereella ja Pirkanmaalla, useassa eri toimipisteessä. Fysioterapeuttimme haluavat tarjota parhaan mahdollisen avun selkäkivusta kärsiville, ja siksi he kouluttautuvat ja kehittävät osaamistaan säännöllisesti. Meille on tärkeää, että käytössämme on aina viimeisin tutkimustieto ja uusimmat menetelmät.

Ammattitaitoiset fysioterapeutit tukenasi

Selkäkipuja Tampereella hoitaa laaja ammattilaisten joukko. Henkilökuntaamme kuuluu fysioterapeuttien lisäksi hierojia ja lymfaterapeutteja, jotka auttavat saamaan selkäsi kuntoon.

Tarkempaa tietoa eri toimipisteiden palveluista löydät toimipisteiden omilta sivuilta. Terapeuttien erikoisosaamisesta saat lisää tietoa tutustumalla heidän omiin profiileihinsa.

Varaa aika soittamalla p. 010 237 700 tai kätevästi suoraan netissä.

Apua selkäkipuun

Selkäkivut ovat hyvin yleinen vaiva. Moni kärsii erilaisista selän kivuista jossain vaiheessa elämäänsä.

Syitä selkäkivulle on monia. Selkäkipu voi esiintyä joko paikallisesti tai olla pistemäistä. Joskus kipu voi säteillä pakaraan, reisiin tai jopa varpaisiin asti. Suurin osa selkäkivusta on vaaratonta ja menee ajan kanssa ohi. Selkäkivun paranemisennuste on hyvä ja monesti selkäkipu paraneekin itsestään muutamassa viikossa tai viimeistään muutamassa kuukaudessa.

Selkäkipuisen olisi kivuista huolimatta hyvä muistaa liikkua ja elää mahdollisimman tavallista arkea. Liikunta on tärkeä osa selkäkivusta toipumisessa ja se ennaltaehkäisee selkäkivun uusiutumista. Fysioterapeutin vastaanotolla etsitään oikeanlaiset kuntouttavat liikkeet ja autetaan selän kokonaisvaltaisessa kuntouttamisessa.

Lue lisää ja tutustu Tampereen palveluihin

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme

Jätä meille soittopyyntö

Jos haluat kysyä jotain selkäkipuun liittyen tai haluat apua ajanvarauksessa, jätä numerosi tähän ja terapeuttimme soittaa sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.