Shockwave (ESWT) -paineaaltohoito

Shockwave -paineaaltohoito

Nopea ja tutkitusti tehokas hoitomuoto. Varaa aika netissä!

Shockwave -paineaaltohoito - nopea ja tutkitusti tehokas hoitomuoto

Shockwave-paineaaltohoito on nopea ja tutkitusti tehokas hoitomuoto, jota seuraa yleensä välitön kivunlievitys ja toimintakyvyn parantuminen. Hoidosta käytetään myös nimeä ESWT.

Shockwave-paineaaltohoitoa voidaan käyttää tehokkaasti haastavissakin lihas-, faskia- ja jänneongelmissa. Sitä voidaan käyttää monien tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen hoidossa. Tutkimusten mukaan jopa 65-95 % kiputiloista kärsivistä hyötyy Shockwave-hoidosta. Yleisimmin jo 3–6 hoitoa 1-2 viikon välein riittää oireiden rauhoittamiseen.

Shockwave-paineaaltohoidossa kudoksiin kohdistetaan paineaaltoa, joka parantaa kipu- tai vamma-alueen aineenvaihduntaan. Kudokset saavat paremmin happea ja paranevat nopeammin.

Potilaalle shockwave-paineaaltohoito on nopea ja tehokas ja potilas voi jatkaa esimerkiksi työntekoa hoitojakson aikana. Hoito ei vaadi puudutusta, nukutusta eikä lääkitystä. Shockwave-paineaaltohoito on hyvä hoitomuoto myös kroonisiin vaivoihin ja erityisen hyvä väline erilaisiin jänne-, lihas- ja faskiakäsittelyihin.

Shockwave (ESWT) -paineaaltohoito kipujen ja vammojen hoitoon


Shockwave-paineaaltohoitoa käytetään mm.


Paineaaltohoito ei sovellu hoitomuodoksi, jos:

  • sinulla on kasvain tai bakteeriperäinen tulehdus hoidettavalla alueella
  • sinulla on verta ohentava lääkitys tai sydämen tahdistin
  • sinulla on metallia kudoksessa hoitoalueella
  • olet raskaana

Asiakkaamme suosittelevat

"Kiitos Fysiokselle, kun auttoi minut oikealle lähimmälle asiantuntijalle, kun soitin ja pyysin päästä shockwave-hoitoon. Todella asiantuntevaa ja loistavaa palvelua!"

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä meille soittopyyntö. Me soitamme sinulle.