Shockwave -paineaaltohoito - nopea ja tutkitusti tehokas hoitomuoto.

Shockwave -paineaaltohoito on nopea ja tutkitusti tehokas hoitomuoto, jota seuraa yleensä välitön kivunlievitys ja toimintakyvyn parantuminen.

Shockwave-paineaaltohoitoa voidaan käyttää tehokkaasti haastavissakin lihas-, faskia- ja jänneongelmissa. Tutkimusten mukaan jopa 65 - 95 % kiputiloista kärsivistä hyötyy Shockwave-hoidosta. Yleisimmin jo 3 – 6 hoitoa 1-2 viikon välein riittää oireiden rauhoittamiseen.

Potilaalle shockwave-paineaaltohoito on nopea ja tehokas ja potilas voi jatkaa esimerkiksi työntekoa hoitojakson aikana. Hoito ei vaadi puudutusta, nukutusta eikä lääkitystä. Shockwave-paineaaltohoito on hyvä hoitomuoto myös kroonisiin vaivoihin ja erityisen hyvä väline erilaisiin jänne-, lihas- ja faskiakäsittelyihin.

 

Shockwave-paineaaltohoitoa käytetään mm.

    - Jänne-, lihas- ja faskiakäsittelyyn ja hoitoon

    - Jännevammojen hoitoon: Plantar faskiitti / kantapääkipu*, Lat./Med. Epikondyliitti (tenniskyynärpää tai golfkyynärpää), Akillestendinoosi (Akillesjännekiputila), Patellajänteen tendinoosi (kroonistunut jännekiputila) , “Kalkki-olkapää” - kiertäjäkalvosimen jänteessä, Penikkavaivojen hoitoon, Jalkapohjan kalvoärsytysten hoitoon, hyppääjän tai juoksijan polven hoitoon

    - Lyhentyneet eli "jumissa" olevat lihakset ja faskiakireydet. Hoitoa käytetään, kun halutaan mobilisoida kudosta elastisemmaksi, jolloin liikelaajuus parantuu.

    - paineaaltohoito on tehokas perinteisissä niska-hartia-selkä jumeissa, joissa usein on oireina päänsärky tai lihassäryt.

    - Muut vaivat, joissa paineaaltohoidoista on apua: spastisuus, nivelrikot, huono luutuminen, pehmytkudosvauriot, selluliitti