Fysios Tullintorin pienryhmät

Fysios Tullintorilla on naisille suunnattuja pienryhmiä, joissa keskitytään lantionpohjan hyvinvointiin sekä harjoittamiseen. Ryhmiä vetää naistentauteihin ja lantionpohjaan erikoistunut fysioterapeutti Laura Mölsä.

Lantionpohja haltuun -kurssi

Kurssilla tutustutaan lantionpohjan lihaksiin ja niiden harjoittamiseen. Ryhmässä ohjataan harjoittelua helpottavia mielikuvia ja asentoja sekä arvioidaan lantionpohjan toimintaa vatsan päältä ja istuinkyhmyjen vierestä pinnallisesti tunnustellen. Kurssi sisältää sanallista ohjausta ja yhdessä harjoittelua.

Kurssi sopii kaikille naisille iästä ja fyysisestä kunnosta riippumatta. Voit osallistua kurssille myös raskausaikana tai synnytyksen jälkeen, mikäli lantionpohjan lihasharjoittelulle ei ole lääketieteellistä estettä (esim. kohonnut riski ennenaikaiseen synnytykseen). Kurssilla ei vaadita aiempaa osaamista tai tietoa lantionpohjan lihasharjoittelusta. Osallistujat saavat myös kirjallisen harjoitusohjeen mukaansa.

Kurssipäivät maanantaisin kerran kuussa, kurssipäivät samansisältöiset. Ensimmäinen kurssipäivä on 12.4. klo 15.30. Kesto 45 min. Hinta 45,00 €/kerta. Ryhmän koko max 5 henkilöä.

Lantion seudun kipu -ryhmä 

Ryhmässä ohjataan kivun hallinnan keinoja hengitys- ja rentoutusharjoitusten kautta, opetellaan lantionpohjan lihasten tietoista rentoutusta, ohjataan lantion seudun lihasjoustavuutta lisääviä harjoitteita sekä omatoimisia manuaalisia käsittelyjä lantion seudun pehmytkudosten kireyksiä helpottamaan.

Sopii erityisesti endometrioosista, kivuliaista kuukautisista, yhdyntäkivuista, lantion seudun ylijännitystiloista tai leikkauksen jälkeisistä kiputiloista kärsiville. Leikkauksen jälkeen lääkärin arvion mukaan, yleensä vatsan alueen leikkauksissa vähintään 8 viikon kuluttua leikkauksesta.

Ryhmä kokoontuu yhteensä 4 kertaa (kahden viikon välein) maanantaisin klo 16.30 -17.15. Ryhmä alkaa 12.4. Hinta 35,00 € /kerta. Ryhmän koko max 5 henkilöä.

Ryhmiin ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ja tiedustelut:

Naistentauteihin ja lantionpohjaan erikoistunut fysioterapeutti Laura Mölsä, [email protected].


HUOM! Ryhmien kokona on max 5 henkilöä. Ryhmissä noudatetaan 2 m turvavälejä ja suositellaan maskin käyttöä. Ryhmät järjestetään Fysios Tullintorin toimipisteellä.