Urheilijoille, urheilujoukkueille ja urheiluseuroille

Fysioterapia ja lihashuolto 

Fysioksesta löydät urheilufysioterapian erikoisosaajat. Monet imatralaiset ja lappeenrantalaiset urheilujoukkueet, -seurat ja urheilijat luottavat Fysioksen ammattitaitoon vammojen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa.

Varaa aika

Fysioterapeutti on tärkeä osa urheilijan taustatiimiä

 

Fysioterapeutti on tärkeä osa urheilijan taustatiimiä. Myös aktiivisesti liikuntaa harrastava hyötyy fysioterapeutin ammattitaidosta. Urheilijoilla säännöllinen harjoittelu ja kilpailu kuormittavat kehoa äärimmilleen. Kovan fyysisen rasituksen myötä riski erilaisten lihas- ja nivelvammojen syntyyn kasvaa. Näin paitsi huippu-urheilijoilla myös junioriurheilijoilla sekä aktiiviharrastajilla.

 

Perinteisesti urheilufysioterapeutti on auttanut vammojen hoidossa ja kuntoutuksessa niin, että urheilija on päässyt jatkamaan harjoittelua ja kilpailemista mahdollisimman pian. Sitä fysioterapeutti tekee myös nyt, mutta erilaisten vammojen ennaltaehkäisystä on tullut fysioterapeutin tärkeimpiä tehtäviä.

 

Ennaltaehkäisy, palautuminen, valmennus ja vammojen hoito

 

Fysioksen urheilufysioterapeutit tekevät yhteistyötä urheilijan, valmentajien ja seurojen kanssa ja osallistuvat valmennukseen. Fysioterapeutin ammattitaitoa voi hyödyntää erilaisten voima- ja kestävyysharjoitteiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Lisäksi urheilufysioterapeutti tekee erilaisia lihastasapainomittauksia, liikekartoituksia, fyysisen suorituskyvyn testauksia, joita hyödynnetään lajiharjoittelussa ja yksilöllisissä harjoitusohjelmissa. Fysioterapeutti hoitaa ja ennaltaehkäisee vammoja sekä edistää palautumista pitämällä huolta urheilijan kropasta esimerkiksi manuaalisien käsittelyin.

 

Fysios on urheilufysioterapian ammattilainen. Meillä on erityisosaamista eri lajeista ja niiden asettamista haasteista, ohjaamisesta ja urheiluvalmennuksesta. Esimerkiksi jääkiekko, jalkapallo, yleisurheilun heitto- ja hyppylajit, juoksu, tanssi, voimistelu, crossfit, voimailulajit, ratsastus ja golf kuuluvat lajeihin, joissa Fysioksessa on syvällistä osaamista.

 

Myös kuntourheilijoiden ja junioriurheilijoiden kannattaa hyödyntää fysioterapeutin osaamista sekä urheiluvammoihin että harjoitteluun liittyvissä kysymyksissä.

 

Varaa aika

Kysy – me soitamme sinulle

Haluatko kysyä Fysioksen liikuntaryhmistä, fysioterapia- tai kuntoutuspalveluista, hieronnoista tai muista hoidoista. Jätä puhelinnumerosi, ja me soitamme sinulle heti seuraavana arkipäivänä.

Fysios on Etelä-Karjalan johtava fysioterapiayritys

Meillä sinua palvelee yli 30 fysioterapeuttia kuudessa eri toimipisteessä. Imatralla Fysioksen ammattilaiset ovat tarjonneet laadukkaita fysioterapian palveluja jo vuodesta 1998. Lappeenrannan toimipisteemme sijaitsevat keskustassa Kauppakadulla ja Snellmaninkadulla, Lauritsalassa, Sammonlahdessa ja Joutsenossa. Tutustu kattaviin OMT fysioterapia ja fysioterapiapalveluihimme ja muihin hoitoihimme.

Kaikissa toimipisteissämme työskentelee myös neurologisen fysioterapian sekä seniorifysioterapian ja ikäihmisten kuntoutuksen erikoisosaajia. Varaa aika vaikka heti. Meille pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä.