Fysios Mehiläinen Turku Variaation kuntosali

Fysios Mehiläinen Turku Variaatiolla on valoisa ja esteetön 100 m2, ilmastoitu kuntosali. HUR:n kaksitoimiset ilmanpainelaitteet saavat pienen salin tuntumaan kooltaan isommalta ja ne takaavat monipuolisen harjoittelun mahdollisuuden. Kuntosalin välineistö sopii erityisen hyvin kuntoutukseen ennen ja jälkeen leikkauksen. Sekä seniorit että juniorit (yli 15v) ovat tervetulleita.

Kuntosalissa on HUR:n ilmapainelaitteet; selkä/vatsa-, alasvetotalja/pystypunnerrus-, lonkkien loitonnus/lähennys-, polvien koukistus/ojennus-, jalkaprässi-, rintaprässi- ja vartalon kiertolaite sekä monipuolinen vetolaite.

Kuntopyörät ja kaksi Cross Trainer -laitetta sekä juoksumatto takaavat hyvän alkulämmön. Juoksumatolla on mahdollisuus painokevennettyyn kävelyyn valjaissa. Osa laitteista on käytettävissä myös pyörätuolissa istuen.

Oman mausteensa harjoitteluun saa irtopainoilla, Galileo kokovartalo vibraatiolla ja kehonpainoharjoitteluun soveltuvilla Red Cord -naruilla sekä lukuisilla tasapainoa haastavilla välineillä.

Ilmaiset aloittelijoiden, ja miksei myös kokeneempien harjoittelijoiden, ohjausajat kuntosalilla ovat maanantaisin klo 13-14. Ohjausta ei ole touko-elokuussa eikä joulukuussa.

Kuntosalikortti on henkilökohtainen. Kuntosalikortit edellyttävät kulkuavaimen oston lukulaitetta varten. Kaikki kortit sisältävät laiteopastuksen.

Kuntosalin hinnaston löydät Fysios Mehiläinen Turku Variaatio sivulta.