Voice massage

Apua äänen käyttöön

Varaa aika netissä

Mitä on Voice Massage?

Voice Massage on äänentuottoon osallistuvien lihasryhmien rentouttamista pehmytkudoskäsittelyn avulla. Voice massage – terapiassa hoidetaan ylävartalon, rintakehän, kaulan sekä kasvojen alueen lihaksistoa. Voice massage – terapian tavoitteena on poistaa äänentuottoon osallistuvien lihasryhmien jännitystilat ja ehkäistä siten jännitystiloista aiheutuvien äänihäiriöiden syntymistä, näin luodaan edellytykset tasapainoiselle puhe- ja lauluäänen tuottamiselle.

Voice Massage äänenkäytön ongelmiin

Voice massage –terapian tavoitteena on poistaa äänentuottoon osallistuvien lihasryhmien jännitystilat ja ehkäistä siten jännitystiloista aiheutuvien äänihäiriöiden syntymistä, näin luodaan edellytykset tasapainoiselle puhe- ja lauluäänen tuottamiselle.

Voice massage –terapian avulla voidaan myös poistaa purennan toimintahäiriöistä aiheutuvia lihasten jännitystiloja leukojen alueella sekä ehkäistä purentahäiriöistä johtuvia päänsärkyjä.

Voice massage –terapia sopii kaikille ääniammattilaisille kuten esimerkiksi opettajille, lastentarhanopettajille, laulajille, näyttelijöille, papeille ja puhallinsoittajille. Voice massage –terapiasta hyötyvät myös hengityselinsairauksia (esim. astma) sairastavat henkilöt.

Mitä Voice Massage -terapiassa tehdään?

Voice Massage -terapiassa rentoutetaan äänentuottoon osallistuvia lihasryhmiä pehmytkudoskäsittelyn avulla. Voice Massage -terapiassa hoidetaan kaulan, rintakehän, ylävartalon sekä kasvojen alueen lihaksistoa. Käsittelyllä pyritään vaikuttamaan syvempiin kudoksiin ja näin rentouttamaan sekä aktivoimaan lihaksistoa.

Voice Massage -terapiaa voi tehdä ja Voice Massage -nimikettä voi käyttää ainoastaan koulutettu hieroja tai fysioterapeutti, joka on suorittanut virallisen Voice Massage -koulutuksen.

Lue lisää

Tutustu Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan

Me soitamme sinulle

Jos haluat apua ajanvarauksessa, jätä numerosi tähän ja terapeuttimme soittaa sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.