Apua äänen käyttöön

Voice massage -terapia

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Mitä on Voice Massage?

Voice Massage on äänentuottoon osallistuvien lihasryhmien rentouttamista pehmytkudoskäsittelyn avulla. Voice massage – terapiassa hoidetaan ylävartalon, rintakehän, kaulan sekä kasvojen alueen lihaksistoa. Voice massage – terapian tavoitteena on poistaa äänentuottoon osallistuvien lihasryhmien jännitystilat ja ehkäistä siten jännitystiloista aiheutuvien äänihäiriöiden syntymistä, näin luodaan edellytykset tasapainoiselle puhe- ja lauluäänen tuottamiselle.

Fysioterapia Purentaongelmat

Tutkimus ja suunnitelma

Tutkimme, testaamme ja selvitämme syyt oireisiin ja ongelmiin. Laadimme ennusteen sekä asetamme yhdessä tavoitteet ja ohjelman kuntoutumiselle.

Hoidot ja tulosten seuranta

Lievitämme oireita, jotta kehon aluetta päästään vahvistamaan ja muokkaamaan. Tarkistamme ohjelman viimeistään kolmannen käyntikerran jälkeen, jolla varmistamme oikeanlaisen edistymisen.

Harjoittelu kotona

Säännöllinen ja itsenäinen kotiharjoittelu.

Voice Massage äänenkäytön ongelmiin

Voice massage –terapian tavoitteena on poistaa äänentuottoon osallistuvien lihasryhmien jännitystilat ja ehkäistä siten jännitystiloista aiheutuvien äänihäiriöiden syntymistä, näin luodaan edellytykset tasapainoiselle puhe- ja lauluäänen tuottamiselle.

Voice massage –terapian avulla voidaan myös poistaa purennan toimintahäiriöistä aiheutuvia lihasten jännitystiloja leukojen alueella sekä ehkäistä purentahäiriöistä johtuvia päänsärkyjä.

Voice massage –terapia sopii kaikille ääniammattilaisille kuten esimerkiksi opettajille, lastentarhanopettajille, laulajille, näyttelijöille, papeille ja puhallinsoittajille. Voice massage –terapiasta hyötyvät myös hengityselinsairauksia (esim. astma) sairastavat henkilöt.

Mitä Voice Massage -terapiassa tehdään?

Voice Massage -terapiassa rentoutetaan äänentuottoon osallistuvia lihasryhmiä pehmytkudoskäsittelyn avulla. Voice Massage -terapiassa hoidetaan kaulan, rintakehän, ylävartalon sekä kasvojen alueen lihaksistoa. Käsittelyllä pyritään vaikuttamaan syvempiin kudoksiin ja näin rentouttamaan sekä aktivoimaan lihaksistoa.

Voice Massage -terapiaa voi tehdä ja Voice Massage -nimikettä voi käyttää ainoastaan koulutettu hieroja tai fysioterapeutti, joka on suorittanut virallisen Voice Massage -koulutuksen.

Varaa aika Voice Massage terapeutille

Me soitamme sinulle

Jos haluat kysyä jotain oireeseen liittyen tai haluat apua ajanvarauksessa, jätä numerosi tähän ja terapeuttimme soittaa sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Toimipisteemme löydät täältä.

Tutustu myös Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun