Säännöt

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestää Fysios Group Oy (jäljempänä Järjestäjä), c/o Mehiläinen, Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 00260 Helsinki, (Y-tunnus: 2674246-7).

2. Sääntöjen hyväksyminen

Nämä säännöt koskevat Järjestäjän järjestämiä kilpailuja tai arvontoja. Säännöt tulee lukea huolellisesti läpi ennen osallistumista kilpailuun tai arvontaan. Osallistumalla kilpailuun tai arvontaan hyväksyt ja sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä.

3. Osallistumiskelpoisuus

Osallistumiskelpoisuus on kaikilla Suomessa asuvilla, 15 vuotta täyttäneillä luonnollisilla henkilöillä. Alle 18-vuotiaalla osallistujalla tulee olla huoltajan hyväksyntä osallistumiseen. Järjestäjän työntekijät, heidän perheenjäsenensä, yhteistyökumppanit tai kilpailun kanssa tekemisissä olevat tahot eivät voi osallistua kilpailuihin.

4. Kilpailun tai arvonnan palkinnot

Kilpailun tai arvonnan palkinnot määritellään jokaiselle kilpailulle tai arvonnalle erikseen. Palkintojen tarkka sisältö tiedotetaan jokaisen kilpailun tai arvonnan yhteydessä, julkaisuun liitetyissä erillisissä ohjeissa.

5. Kilpailuun tai arvontaan osallistuminen ja voittaminen

Järjestäjän järjestämiin kilpailuihin tai arvontoihin on mahdollista osallistua eri tavoin. Tarkat osallistumisohjeet sekä alkamis- ja päättymispäivät ilmoitetaan kilpailu- tai arvontakohtaisissa ohjeissa erikseen.

Kilpailujen ja arvontojen voittajat arvotaan satunnaisesti kaikkien osallistujien kesken. Kilpailun voittajalle tai voittajille ilmoitetaan voitosta mahdollisimman pian arvonnan suorittamisen jälkeen vastausviestinä julkaisussa, henkilökohtaisella viestillä tai merkkaamalla voittajan käyttäjätunnus julkaisuun. Voittaja toimittaa Järjestäjälle yhteystietonsa palkinnon toimittamista varten yksityisviestillä tai erikseen sovituissa tilanteissa sähköpostitse Järjestäjän antamaan osoitteeseen.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon sisällä voittajan julkaisupäivästä, arvotaan uusi voittaja ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon.

6. Palkintojen toimittaminen

Kilpailujen tai arvontojen palkinnot toimitetaan voittajille erikseen kilpailu- ja arvontakohtaisissa ohjeissa kerrotulla tavalla. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voida vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi.

7. Kilpailun järjestäjän vastuu

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät ole teknisistä syistä tulleet perille. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista palkinnon lunastamiseen liittyvistä kuluista eikä muista palkinnon hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajaa kohtaan rajoittuu julkaisun erillisissä ohjeissa mainitun palkinnon määrään ja arvoon sekä palkinnon luovuttamiseen. Järjestäjät pidättävät oikeuden sääntömuutoksiin. Muutoksista ilmoitetaan Fysioksen Facebook-sivuilla.

8. Valitukset

Arvonnan toteutusta koskevat valitukset arvontatietoineen tulee osoittaa järjestäjälle 14 päivän kuluessa valituksen syyn selviämisen jälkeen kirjallisena seuraavaan osoitteeseen: [email protected]. Puhelimitse annettuja tai myöhästyneitä valituksia ei käsitellä.

9. Tietosuoja

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät Fysios Group Oy:lle oikeuden käyttää kilpailun voittajan henkilötietoja kilpailun järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin. Järjestäjä kerää ja käsittelee osallistujien antamia yhteystietoja arvonnan suorittamiseksi sekä arvonnan voittajien tavoittamiseksi. Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti arvonnan päätyttyä.

10. Facebook ei ole osallinen kilpailun järjestämiseen.

Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook kaikesta vastuusta.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Fysioksella löydät tietosuojaselosteesta. Tietosuojaseloste löytyy täältä >>