Vastaanotot
  • Terapeutin vastaanotto sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

57

EUR

Fysioterapia

45 min

68

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Äänekoski

Auron Äänekoski on nyt Fysios Äänekoski!

Fysios Äänekoski tarjoaa fysioterapiaa Äänekoskella. Meiltä löydät valikoiman erilaisia fysioterapia- ja hierontapalveluita. Ole.fit Äänekoski tarjoaa loistavat puitteet harjoitteluun. Tarjoamme myös monipuolisia hyvinvointia tukevia palveluja yritysten erilaisiin tarpeisiin.

Palvelumme

Palveluihimme kuuluu monipuoliset fysioterapia- ja hierontapalvelut.

Muita palveluitamme ovat


Harjoittelumahdollisuudet

Fysios Äänekosken toimipiste sijaitsee Ole.fit -kuntokeskuksen tiloissa. Terapiakäynneillä asiakkaalla on pääsy kuntosalille terapeutin kanssa. Omatoimista harjoittelua varten kuntosalijäsenyys on hankittava Ole.fit:n asiakaspalvelun kautta sen aukioloaikoina.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Äänekosken toimipiste sijaitsee Äänekosken keskustassa Koskikeskuksen alakerrassa Ole.fit -kuntokeskuksen tiloissa. Jyväskylän suunnasta pääset busseilla Tampere-Jyväskylä-Oulu sekä Jyväskylä-Oulu lähelle Äänekosken Koskikeskusta. Pysäköinti on mahdollista kauppakeskuksen välittömässä läheisyydessä, joten myös autolla on helppo tulla meille.

Klo 9-17 välisenä aikana voit tulla Koskikeskuksen alakertaan sisäovelle (Ole.fit). Koskikeskuksen pääovesta sisään, liukuportaat alas ja vasemmalle. Jos sinulla ei ole kulkukorttia, jää odottamaan ja sinut noudetaan ovelta. Mikäli kuntokeskuksen ovi on auki, asiakas voi tulla odottamaan kuntokeskuksen asiakaspalvelutiskin läheisyyteen. Koskikeskuksen ollessa suljettu (aamulla ennen klo 9 ja illalla klo 17 jälkeen) kulku D-oven kautta Koskikeskuksen takaa. Oven ollessa lukossa asiakas haetaan sieltä.

Tarvittaessa voit soittaa numeroon 050 574 2476. Asiakastyön aikana puhelimeen ei vastata, mutta asiaan palataan mahdollisimman pian.

Maksutavat

Luottokortti, pankkikortti ja lasku. Lisäksi maksutavaksi käyvät Smartum, ePassi ja EazyBreak (liikuntapuoli pt-palveluihin ja hyvinvointipuoli hierontaan).

Tervetuloa!

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Mulligan Concept Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia

Julkiset kulkuyhteydet

Linja-autoyhteydet lähelle Äänekosken Koskikeskusta.

Paikoitusalueet

Ilmaiset parkkialueet. Koskikeskuksen takana asiakaspysäköinti, Kauppakadun varrella muutama kadunvarsipysäköintipaikka.

Esteettömyys

Ei.

Inva-WC

Ei.

Hissi

Kyllä. Koskikeskuksen ollessa auki hissi toiminnassa. Muuten pääsy hieman monimutkainen takapihan lastauslaiturin ja tavarahissin kautta.

Ovikello, raput, kerros

Tilat kellarikerroksessa. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta "saapuminen".