Fysioterapia Espoo

Fysioterapia Espoo

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Fysioterapiaa Espoossa

Fysios Mehiläinen tarjoaa fysioterapiaa Espoossa useassa eri toimipisteessä. Toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla ympäri Espoota Leppävaarassa, Matinkylässä, Tapiolassa ja Viherlaaksossa. Ammattitaitoiset ja kokeneet fysioterapeuttimme Espoossa palvelut sinua. Espoossa fysioterapeuttien lisäksi sinua palvelee hierojia, lymfaterapeutteja, kuntohoitajia, osteopaatteja sekä naprapaatteja.

Fysios Mehiläisellä on laaja valikoima erilaisia fysioterapiapalveluita kaikissa Espoon toimipisteissä. Tarjoamme mm. OMT-fysioterapiaa, urheilufysioterapiaa, äitiysfysioterapiaa, lantionpohjan fysioterapiaa, etäterapiaa sekä osteopatiaa, hierontaa ja akupunktiota.

Toimipisteemme ovat erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinongelmien, kuten selkäkivun ja niskakivun hoitoon ja ennaltaehkäisyyn Espoon alueella. Lisäksi toimipisteillä on pitkä kokemus neurologisesta fysioterapiasta ja vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta Espoossa.

Fysios Mehiläinen Leppävaarassa on monipuolinen osaaminen sekä ammattitaito ja toimipiste on erikoistunut työikäisten tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan. Leppävaarassa on myös pitkä kokemus urheilufysioterapiasta.

Fysios Mehiläinen Matinkylässä on vahva osaaminen manuaalisesta terapiasta, osteopatiasta, naprapatiasta, hieronnasta, urheilufysioterapiasta sekä erikoisosaamista tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutuksessa.

Fysios Mehiläinen Tapiolassa on laadukkaiden fysioterapia- ja hierontapalveluiden lisäksi erikoisosaamista mm. niskan, selän ja muiden tuki- ja liikuntaelinten vaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn sekä yksilöllisten pohjallisten tekoon.

Fysios Mehiläinen Viherlaakso on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan ja Viherlaaksossa on kokemusta vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta. Viherlaakson palveluihin kuuluvat mm. OMT-fysioterapia, urheilufysioterapia, hieronta, osteopatia ja akupunktio.

Tarjoamme Fysios Mehiläinen Espoossa myös erilaisia liikuntapalveluita, harjoitusterapiaa ja pienryhmiä. Lisää tietoa palveluistamme löydät toimipisteiden omilta sivuilta. Sieltä löydät myös tarkempaa tietoa terapeuteistamme ja heidän erikoisosaamisesta.

Varaa aika fysioterapiaan Espooseen

Palvelumme Espoossa

Fysios Mehiläinen Espoon toimipisteet

Fysios Mehiläinen Espoo - fysioterapeuttimme Espoossa palvelevat sinua

Fysios Mehiläinen on fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Espoon lisäksi toimimme yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä yli 1 000 fysioterapian ammattilaista.

Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia. Fysioterapeuttimme Espoossa palvelevat sinua yksilöllisesti.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Espooseen?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysios Mehiläisessä maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios Mehiläinen panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntija kumppaniksi.

Varaa aika fysioterapiaan Espooseen

Fysios Mehiläinen Espoo Leppävaara
Kauppakeskus Sello, kirjaston rakennus 4. kerros
Leppävaarankatu 9, 02600, Espoo

Fysioterapia Espoo Leppävaara Fysios Espoo Leppävaara
Fysios Mehiläinen Espoo Leppävaara
Kauppakeskus Sello, kirjaston rakennus 4. kerros
Leppävaarankatu 9, 02600, Espoo
Fysios Mehiläinen Espoo Matinkylä
Mehiläisen tiloissa, 3. krs
Piispanportti 10 A, 02200, Espoo

Fysios Mehiläinen Espoo Matinkylä
Mehiläisen tiloissa, 3. krs
Piispanportti 10 A, 02200, Espoo
Fysios Mehiläinen Espoo Tapiola
Tuulikuja 2, 02100, Espoo

Fysios Mehiläinen Espoo Tapiola
Tuulikuja 2, 02100, Espoo
Fysios Mehiläinen Espoo Viherlaakso
Viherlaakson ostoskeskus, käyntiosoite Rajamännynahde 2
Rajamännynahde, 02710, Espoo
Fysioterapia Espoo Viherlaakso Fysios Espoo Viherlaakso
Fysios Mehiläinen Espoo Viherlaakso
Viherlaakson ostoskeskus, käyntiosoite Rajamännynahde 2
Rajamännynahde, 02710, Espoo

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä meille soittopyyntö. Me soitamme sinulle.