Fysioterapia Espoo

Tarjoamme laadukasta fysioterapiaa Espoossa viidessä eri toimipisteessä. Katso vapaat ajat ja varaa aika!

Fysioterapiaa Espoossa 

Tarjoamme laadukasta fysioterapiaa Espoossa viidessä eri toimipisteessä. Fysios Espoon toimipisteet ovat: 

- Fysios Viherlaakso 

- Fysios Tapiola Spektri

- Fysios Matinkylä

- Fysios Leppävaara

- Fysios Tapiola Revontulentie


Fysioterapia Espoo

Fysios tarjoaa fysioterapiaa Espoossa viidessä eri toimipisteessä. Toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla ympäri Espoota. Ammattitaitoiset ja kokeneet fysioterapeuttimme Espoossa palvelut sinua. Espoossa fysioterapeuttien lisäksi sinua palvelee hierojia, lymfaterapeutteja, kuntohoitajia, osteopaatteja sekä naprapaatteja.

Fysioksella on laaja valikoima erilaisia fysioterapiapalveluita kaikissa Espoon toimipisteissä. Espoon toimipisteemme ovat profiloituneet tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan Espoon alueella. Lisäksi toimipisteillä on pitkä kokemus vaativasta lääkinnällisestä fysioterapiasta Espoossa. Fysios Viherlaaksossa ja Fysios Tapiolassa tarjoamme myös liikuntapalveluita, ja Fysios Leppävaaralla on pitkä kokemus urheilufysioterapiasta. Fysios Espoo Tapiola Revontulentiellä on laadukkaiden fysioterapiapalveluiden lisäksi puheterapiaa

Palveluitamme ovat mm.

 

Lisää tietoa liikunta- ja muista palveluista löydät toimipisteiden omilta sivuilta. Sieltä löydät tarkempaa tietoa myös terapeuteistamme.

Varaa aika fysioterapiaan Espoossa kätevästi netissä.

Fysios Viherlaakso

Viherlaakson ostoskeskus, Viherlaaksontie 2 02710 ESPOO - p. 010 237 7010

Fysios Tapiola Spektri

Laurea Otaniemi, Metsänpojankuja 3 (2. krs) 02130 ESPOO - p. 010 237 7012

Fysios SelkäCenter Matinkylä

Piispanportti 12 02200 ESPOO - p. 010 237 7050

Fysios Leppävaara

Leppävaarankatu 9 C (4. krs) Kauppakeskus Sello, 02600 ESPOO - p. 010 237 700

Fysios Tapiola Revontulentie

Revontulentie 8 02100 ESPOO - p. 010 237 700

Fysios Espoo - fysioterapeuttimme Espoossa palvelevat sinua

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Espoon lisäksi toimimme yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä 850 fysioterapian ammattilaista. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia. Fysioterapeuttimme Espoossa palvelevat sinua yksilöllisesti.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Espooseen?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntija kumppaniksi.

Varaa aika fysioterapiaan Espoossa

Tutustu Fysioksen laajaan palveluvalikoimaan.

Siirry palveluhakuun