Fysioterapia Espoo Fysios Espoo

Fysioterapia Espoo

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Fysioterapiaa Espoossa

Fysios tarjoaa fysioterapiaa Espoossa seitsemässä eri toimipisteessä. Toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla ympäri Espoota Leppävaarassa, Matinkylässä, Tapiolassa, Viherlaaksossa, Kivenlahdessa ja Espoon keskuksessa. Ammattitaitoiset ja kokeneet fysioterapeuttimme Espoossa palvelut sinua. Espoossa fysioterapeuttien lisäksi sinua palvelee hierojia, lymfaterapeutteja, kuntohoitajia, osteopaatteja sekä naprapaatteja.

Fysioksella on laaja valikoima erilaisia fysioterapiapalveluita kaikissa Espoon toimipisteissä. Tarjoamme mm. OMT-fysioterapiaa, urheilufysioterapiaa, äitiysfysioterapiaa, lantionpohjan fysioterapiaa, etäterapiaa sekä osteopatiaa, hierontaa ja akupunktiota. Toimipisteemme ovat erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinongelmien, kuten selkäkivun ja niskakivun hoitoon ja ennaltaehkäisyyn Espoon alueella. Lisäksi toimipisteillä on pitkä kokemus neurologisesta fysioterapiasta ja vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta Espoossa.

Fysios Leppävaarassa on monipuolinen osaaminen sekä ammattitaito ja toimipiste on erikoistunut työikäisten tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan. Leppävaarassa on myös pitkä kokemus urheilufysioterapiasta.

Fysios Selkäcenter Matinkylässä on vahva osaaminen manuaalisesta terapiasta, osteopatiasta, naprapatiasta, hieronnasta, urheilufysioterapiasta sekä erikoisosaamista tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutuksessa.

Fysios Tapiola Revontulentiellä on laadukkaiden fysioterapia- ja hierontapalveluiden lisäksi erikoisosaamista mm. niskan, selän ja muiden tuki- ja liikuntaelinten vaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn sekä yksilöllisten pohjallisten tekoon.

Fysios Tapiola Spektristä löytyy vahva tuki- ja liikuntaelin ongelmien osaaminen ja palveluihin kuuluvat mm. fysioterapia, OMT-fysioterapia, Maitland-fysioterapia, osteopatia, urheilufysioterapia ja hieronta. Spektrissä on lisäksi pitkä neurologisen kuntoutuksen osaaminen.

Fysios Viherlaakso on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan ja Viherlaaksossa on kokemusta vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta. Viherlaakson palveluihin kuuluvat mm. OMT-fysioterapia, urheilufysioterapia, hieronta, osteopatia ja akupunktio.

Fysios Espoo Kivenlahti tarjoaa monipuolisen kattauksen terapia- ja kuntoutusosaamista. Monipuoliset kuntoutuspalvelut sopivat kaiken ikäisille ja kuntoisille ihmisille. Kivenlahden palveluihin kuuluvat mm. tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapia, alaraaja-analyysit ja tukipohjalliset, purenta-alueen fysioterapia ja LPG-terapia.

Fysios Espoonkeskus on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn sekä OMT-fysioterapiaan. Palveluihin kuuluvat myös mm. jalkaterapia, alaraaja-analyysit ja tukipohjalliset ja LPG-terapia.

Tarjoamme Fysios Espoossa myös erilaisia liikuntapalveluita, harjoitusterapiaa ja pienryhmiä. Lisää tietoa palveluistamme löydät toimipisteiden omilta sivuilta. Sieltä löydät myös tarkempaa tietoa terapeuteistamme ja heidän erikoisosaamisesta. Varaa aika fysioterapiaan Espoossa kätevästi netissä.

Palvelumme Espoossa

Fysios Espoon toimipisteet

Fysios Espoo - fysioterapeuttimme Espoossa palvelevat sinua

Fysios on uusi kotimainen fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Espoon lisäksi toimimme yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä 850 fysioterapian ammattilaista. Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia. Fysioterapeuttimme Espoossa palvelevat sinua yksilöllisesti.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Espooseen?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysioksessa maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin. Fysios panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntija kumppaniksi.

Fysios Espoo Kivenlahti
Jälkimaininki 9, 02320, Espoo

Fysios Espoo Kivenlahti
Jälkimaininki 9, 02320, Espoo
Fysios Espoo Leppävaara
Kauppakeskus Sello, kirjaston rakennus 4. kerros
Leppävaarankatu 9, 02600, Espoo

Fysioterapia Espoo Leppävaara Fysios Espoo Leppävaara
Fysios Espoo Leppävaara
Kauppakeskus Sello, kirjaston rakennus 4. kerros
Leppävaarankatu 9, 02600, Espoo
Fysios Espoo Selkäcenter Matinkylä
Piispanportti 12, 02200, Espoo

Fysios Espoo Selkäcenter Matinkylä
Piispanportti 12, 02200, Espoo
Fysios Espoo Tapiola Revontulentie
Revontulentie 8, 02100, Espoo

Fysioterapia Espoo Tapiola Fysios Espoo Tapiola Revontulentie
Fysios Espoo Tapiola Revontulentie
Revontulentie 8, 02100, Espoo
Fysios Espoo Tapiola Spektri
Spektri Business Park / Kvintti
Metsänneidonkuja 12, 02130, Espoo

Fysioterapia Tapiola Fysios Tapiola Spektri
Fysios Espoo Tapiola Spektri
Spektri Business Park / Kvintti
Metsänneidonkuja 12, 02130, Espoo
Fysios Espoo Viherlaakso
Viherlaakson ostoskeskus, käyntiosoite Rajamännynahde 2
Rajamännynahde, 02710, Espoo

Fysioterapia Espoo Viherlaakso Fysios Espoo Viherlaakso
Fysios Espoo Viherlaakso
Viherlaakson ostoskeskus, käyntiosoite Rajamännynahde 2
Rajamännynahde, 02710, Espoo
Fysios Espoonkeskus
2. kerros, käynti Kylänraitin puolelta
Vieraskuja 4, 02770, Espoo
Fysios Espoonkeskus
2. kerros, käynti Kylänraitin puolelta
Vieraskuja 4, 02770, Espoo

Jätä meille soittopyyntö

Jos et ole varma kenelle asiantuntijalle haluat varata ajan, jätä meille soittopyyntö. Me soitamme sinulle.

Fysios Espoon asiakkaat suosittelevat

"Iso kiitos. Tapiolan Fysioksella on aina mukava käydä. Ongelmaan ja kipuihin saa aina juuri sitä apua ja ohjeistusta, mitä hakee. Lisäksi mukava ja osaava henkilökunta ei pelkästään vie huolia pois vaan myös piristää päivää. "

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän