Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

Voit ilmoittautua kuntoutusryhmiin täällä >>

Hyvät asiakkaamme,
Fysios Leppävaara SUF muuttaa Fysios Leppävaara Liikuntafysion tiloihin 30.11. alkaen. Yhdistymisen yhteydessä toimipisteen nimi vaihtuu Fysios Leppävaaraksi.

Varaa aika

Fysioterapia Espoo Leppävaara

Liikuntafysio Sello on nyt Fysios Leppävaara Liikuntafysio!

Tarjoamme monipuolisia fysioterapiapalveluja Espoon Leppävaarassa. Olemme keskittyneet tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen kuntoutukseen, jossa toiminta-, työ- ja suorituskykyä pyritään parantamaan sille tasolle, että oireet lievittyvät ja vaivat eivät uusiudu. Meillä on myös laajat urheilufysioterapiapalvelut. Työntekijämme ovat osaavia ammattilaisia, jotka ovat kiinnostuneita asiakkaan näkökulmasta, kehittävät osaamistaan ja ovat motivoituneita työhönsä.

Autamme sinua löytämään itsellesi parhaiten sopivat ratkaisut oman terveytesi ja hyvinvointisi ylläpitämiseen ja lisäämiseen. Meillä saat asiantuntevaa, laadukasta, omaan tilanteeseen sopivaa ja paneutuvaa palvelua, joka tukee hyvinvointiasi laaja-alaisesti. Asiakas on oman tilanteensa paras asiantuntija ja siten asiakkaan tarpeet, toiveet ja lähtökohdat ovat keskiössä suunniteltaessa hänelle parhaiten sopivia ratkaisuja.

Urheilufysioterapeuttimme toimivat tiiviissä yhteistyössä valmennuksen huippuammattilaisten ja urheilijoiden kanssa. Yhteistyökumppaneinamme ovat mm. Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemia Urhea, Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö sekä useita lajiliittoja ja urheiluseuroja.


Tutustu muihin toimipisteisiimme Espoossa >>

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Harjoitteluterapia Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Mulligan Concept Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

TULO-OHJEET

SISÄÄNKÄYNTI:
Sisäänkäynti katutasolta eli Ratsutorin tasolta (1. kerros): sisäänkäynti 9 C -rapun hissiin tapahtuu Ratsusolan päädystä, Nordean pankkikonttorin oikealta puolelta. Ratsusola on se kuja, joka kulkee Citymarketin, Starbucksin ja Prisman sisäänkäynnin sekä Sellon kauppakeskuksen sisäänkäynnin välistä (katettu kuja).

Sisäänkäynti toritasolta eli Viaporintorin tasolta (2. kerros): sisäänkäynti 9 C -rapun hissiin sijaitsee noin 50 m Sellon kirjaston pääovelta vasemmalle. 9 C -rappukäytävä on käytännössä samalla kirjaston sivuovi.

Autolla tuleville sisäänkäynti Kauppakeskus Sellon P-hallista (P1-kerros): 9 C -rappu sijaitsee L- ja M-rivien välissä toisessa päädyssä. Parkkihallissa on viiden tunnin ilmainen pysäköinti.

Rapun 9 C hissi neljänteen kerrokseen tuo suoraan Liikuntafysio Sellon vastaanottoaulaan. Portaat eivät ole käytössä turvallisuussyiden vuoksi.

KÄYNTI ILTA-AIKAAN: maanantaista torstaihin klo 18:00–20:00 käynti vain koodilla, joka syötetään hissin kerrosnappien vasemmalla puolella olevaan koodilaatikkoon ennen hissi painamista neljänteen kerrokseen. Koodin löydät varausviestistäsi. Mikäli et muista koodia, voit aina soittaa klinikkapuhelimeemme (puh. 010 581 8280) ja kysyä sitä.

JULKISILLA: Sijaitsemme Espoon Leppävaarassa, erinomaisten julkisten kulkuyhteyksien varrella. Bussiterminaalilta ja juna-asemalta on noin 200–300 metrin kävelymatka klinikalle.

Näin löydät junalta perille: Kävele junaradan alittavan tunnelin eteläpäähän (kauppakeskuksen sisäänkäyntiä kohti). Käänny Sellon kauppakeskuksen sisäänkäynnin edestä vasemmalle (ei siis kauppakeskukseen sisään) ja kävele luiskaa pitkin ylös. Luiskan jälkeen käänny vasemmalle, jolloin tulet Ratsukujalle. Kävele Ratsukujan päähän. Rappukäytävän 9 C sisäänkäynti on Nordean konttorin oikealla puolella.

ILMOITTAUDU KUNTOUTUSRYHMIIN

Alla olevasta linkistä voit varata paikkasi meidän kuntoutusryhmiimme etukäteen.

Julkiset kulkuyhteydet

Useita linjoja, reittiopas https://reittiopas.hsl.fi/

Paikoitusalueet

Sellon pysäköintihalli (ilmainen 5h)

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

Sisäänkäynnin ohjeet yllä.