Fysios Mehiläinen Espoo Leppävaara

Kauppakeskus Sello, kirjaston rakennus 4. kerros

Leppävaarankatu 9 C

02600 Espoo

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-Pe 8.00-21.00

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma 8.00-16.00
  • Ke 9.30-17.30
  • Pe 8.00-16.00

Fysios Mehiläinen Espoo Leppävaara on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevasta linkistä.

Fysioterapia Espoo Leppävaara

Fysios Mehiläinen Espoo Leppävaarassa on monipuolinen osaaminen ja ammattitaito. Olemme erikoistuneet työikäisten tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan. Lisäksi palveluihimme kuuluvat neurologinen fysioterapia, psykoterapia, äitiysfysioterapia, urheilufysioterapia, osteopatia, naprapatia, hieronta ja faskiakäsittelyt, akupunktio, LPG, askelanalyysit ja pohjallisten teko.

Meillä on paljon kokemusta vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta. Teemme myös kotikäyntejä ja etäterapiaa.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteessämme on erillinen neurologiseen fysioterapiaan tarkoitettu hoitohuone, missä on leveä sähköinen hoitopöytä, motomed, puolapuut ja pulleylaitteet.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Heidi Pihkala p. 050 4392538 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on mahdollisuus toiminnalliseen harjoitteluun fysioterapeutin kanssa. Meiltä löytyy esteetön LHT-sali, jossa on monipuolisesti harjoitteluvälineitä: monipuolinen rack, jalkaprässi, hiihtoergo, soutuergo, wattipyörä, stepperi, DBC vetolaitteet, kuminauhoja, kahvakuulia, painopalloja ja käsipainoja.

Lue fysioterapeuttimme blogi

Kokemuksia Fysios Mehiläinen Espoo Leppävaara

Kaikki äidit ansaitsevat voida hyvin kehossaan

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän