Fysios Mehiläinen Espoo Matinkylä

Mehiläisen tiloissa, 3. krs

Piispanportti 10 A

02200 Espoo

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-Pe 8.00-20.00

Fysios Mehiläinen Espoo Matinkylä on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevasta linkistä.

Fysioterapia Espoo Matinkylä

Fysioterapiaa Espoossa tarjoaa Fysios Mehiläinen Espoo Matinkylä. Fysios Mehiläinen Espoo Matinkylä sijaitsee Länsiväylän vieressä Piispanportissa lääkärikeskus Mehiläisen yhteydessä. Tarjoamme korkeatasoista fysioterapiaa, osteopatiaa ja hierontaa sekä akupunktiota.

Osaavat ja rautaisen ammattitaidon omaavat fysioterapeutit, osteopaatit ja hierojat ovat käytettävissäsi. Meillä on vahva osaaminen manuaalisesta terapiasta, urheilufysioterapiasta sekä erikoisosaamista tules-vaivojen kuntoutuksessa.

Harjoittelu toteutetaan samassa talossa sijaitsevan Fressin tiloissa. Teemme myös kotikäyntejä.

Hoitolaitteina LPG. Meille voi varata ajan myös pelkkään LPG-hoitoon. Varaa aika fysioterapiaan ja kirjoita lisätieto-kenttään LPG.

Tarjoamme myös Health Coachingia, joka on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja tapojen muutosten valmennusta. Ajanvaraus onnistuu varaamalla ajan Heli Manniselle fysioterapiaan ja kirjoittamalla lisätietokenttään "health coaching".

Olemme osa Mehiläistä. Katso lisää vapaita aikoja Mehiläisen toimipistesivulta.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Riina Lusikka soittamalla tai tekstiviestitse 050 4123958 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Meillä harjoittelu toteutetaan samassa talossa sijaitsevan Fressin kuntosalilla. Fressiin mennään vain yhdessä oman fysioterapeutin kanssa hoitoajalla.

Lue fysioterapeuttimme blogi

Kokemuksia Fysios Mehiläinen Espoo Matinkylä

Fysioterapian merkitys asiakkaalle

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän