Espoo Fysios Espoo Selkäcenter Matinkylä

Fysios Oy (ent. SelkäCenter Oy) Piispanportti 12 B, 2 krs. 02200 Espoo

Olemme luopuneet käteisellä maksamisesta.
Toimipisteellä on jatkossa edelleen mahdollisuus maksaa käyntejä mm. pankkikortilla.

Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-17.00
Asiakaspalvelu
  • Ti 8.15-16.15
  • To-Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

75

EUR

Fysioterapia

45 min

75

EUR

Naprapatia

45 min

Varaa aika

Fysioterapia Espoo Matinkylä

Fysios Selkäcenter Matinkylä sijaitsee Länsiväylän vieressä Piispanportissa. Tarjoamme korkeatasoista fysioterapiaa, naprapatiaa ja osteopatiaa. Asiantuntevat fysioterapeutitnaprapaatit ja osteopaatit ovat käytettävissäsi. Meillä jokainen ihminen ja hänen tilanteesa on tärkein. Siksi kaikkea toimintaamme ohjaa kolmen K:n sääntö: Kohdaten, Kuunnellen ja Konkreettisesti auttaen. 99,7% asiakkaistamme suosittelisi meitä parhaalle ystävälleen. Fysioterapia on ihmisten hoitamista. Hoidamme ihmistä, jolla on vaivoja, emme vaivoja, jotka ovat ihmisessä. Käypä hoito ei meille riitä.

Fysioterapiaa Espoossa. Katso muut toimipisteemme Espoossa


Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Naprapatia Neurologinen fysioterapia OMT Osteopatia Psykoterapia Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Ohjeita ensimmäiselle kerralle

Voit pysäköidä autosi Piispanportti 12:n alaparkkiin. Se on nykyisin maksullinen alkaen 1e/h. Pääset Selkäcenteriin B-rapusta toiseen kerrokseen tai sitten ulkokautta Piispansillan kautta. Huom. toisessa kerroksessa on Sats-Elixian pysäköintiparkki, jonne tarvitsee erillisen parkkiluvan, älä siis pysäköi sinne. Voit myös ajaa IsoOmenan parkkihalliin ja kun kävelet Länsiväylän sillan yli, olet perillä.


MAKSUTAVAT

Meillä käyvät maksutapoina pankkikortti ja luottokortti.

Julkiset kulkuyhteydet

Metro 100 m, Bussit 531, 531B ,533 ,133 ,532 pysäkki Piispanristi

Paikoitusalueet

Piispanportti 12:n alaparkki

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

B-rappu 2. krs tai Piispansillan kautta