Fysios Espoo Tapiola Spektri

Spektri Business Park / Kvintti

Metsänneidonkuja 12

02130 Espoo

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma 8.00-20.00
  • Ti 8.00-19.00
  • Ke 8.00-20.00
  • To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-18.00

Fysioterapia Espoo Tapiola Spektri

Tiedote

Spektri Business Park Kvintti rakennuksessa tehdään tällä hetkellä maalämpöprojektia. Tämän vuoksi taksiliikenne sekä invapaikka takaovella on poissa käytöstä. Taksit tulee ohjata pääovelle sekä pysäköinti etupihalle. Huomioittehan että pysäköinti etupihalla on maksutonta kun ilmoitatte terapeutille rekisterinumeronne. Projekti kestää tämän hetken ohjeistuksen mukaan tammikuun loppuun.

Pahoittelemme tästä aiheutuvia häiriöitä sekä meluhaittaa!


Fysioterapiaa Espoon Tapiolassa tarjoaa Fysios Tapiola Spektri. Fysios Tapiola Spektrissä löytyy vahva tuki- ja liikuntaelin ongelmien osaaminen sekä pitkä neurologisen kuntoutuksen osaaminen. Osaava henkilökuntamme pystyy auttamaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti liki kaikilta eri fysioterapian alueilta ja terveysliikunnasta. Tule meille, me autamme ongelmista eroon!

Fysios Tapiola Spetktrissä palveluihimme kuuluvat fysioterapia, OMT-fysioterapia, Maitland-fysioterapia, osteopatiaurheilufysioterapiahieronta ja akupunktio.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Maija Häärä p. 010 237 7242.

Harjoittelumahdollisuudet

Fysios Tapiola Spektrissä on esteetön harjoitussali, jossa harjoitellaan yhdessä terapeutin kanssa. Harjoitussalin varusteluun kuuluu HUR- ja Kieser -laitteita sekä erilaisia monipuolisen harjoittelun mahdollistavat pienvälineet mm. tasapainolaudat, pallot, nauhat, rullat. Kelan vaativan kuntoutuksen asiakkaita on hoidettu jo yli 15v ajan painottaen aktiivista kuntoutusta, johon tilat antavat hyvät mahdollisuudet.

Tapiola Spektrissä on myös pienryhmätoiminta (5 -12 hengen ryhmiä). Pienryhmä toimintamme on terveysturvallista ja ryhmiä pitää monipuolisen koulutuksen käyneet terapeutit. Pienryhmiämme ovat mm. pilates, harjoitusterapia ja Fysios-jumppa.

Oman salin lisäksi käytössämme on Laurea-ammattikorkeakoulun kuntosali ja iso voimistelusali. Iso kuntosali tarjoaa kaikki kuntosaliharjoitus välineet sekä voimistelusali peileineen erilaisin välinein toteutettuna tarjoavat monipuolisen ryhmäharjoittelun.

Harjoitusterapia- ryhmän osallistujille asiakkaan oma terapeutti tekee yksilöllisen saliohjelman. Jos et ole vielä asiakkaamme ja haluat osallistua harjoitteluterapia -ryhmään niin, varaa aika fysioterapeutille, joka tekee sinulle yksilöllisen harjoitusohjelman salille. Muihin ryhmiin voit osallistua täältä >>

Toivomme että asiakkaat, jotka tulevat paikan päälle, huolehtivat itse paikkansa varaamisesta liikuntaryhmään tai pyytävät tarvittaessa meiltä apua ([email protected]). Mikäli et pääse jollakin viikolla tulemaan, muistathan myös perua paikkasi, joko itse peruuttamalla sen tai ilmoittamalla siitä sähköpostitse ryhmän ohjaajalle suoraan ([email protected]). Kiitos ymmärtäväisyydestä!

Fysios Tapiola Spektrin asiakkaat suosittelevat

Kokemuksia Fysios Espoo Tapiola Spektri

Kylläpä kannatti

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän