Espoo Fysios Espoo Tapiola Spektri

Spektri Business Park / Kvintti Metsänneidonkuja 12 (1.krs), 02130 Espoo

Asiakkaamme saavat ilmaisen 2h pysäköinnin, kun he ilmoittavat hoitoon tai liikuntaryhmään tullessaan autonsa rekisterinumeron fysioterapeutilleen.

Vastaanotot
  • Ma 8.00-20.00
  • Ti 8.00-19.00
  • Ke 8.00-20.00
  • To 08.00-20.00
  • Pe 8.00-18.00
Terapeuttia

0

74

EUR

Fysioterapia

45 min

alk. 85

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

HUOM! Osa Spektrin ulko-ovista on tällä hetkellä suljettu. Sisäänkäynti tapahtuu Kvintin pääoven kautta. Ovi menee kiinni klo 16, jonka jälkeen kulku toimipisteelle tapahtuu takaoven kautta (Kehä 1:n puolella) ovikelloa soittamalla, jolloin terapeutti tulee avaamaan oven.

Tapiola Spektrin liikuntaryhmien koko pienenee koronatilanteen vuoksi toistaiseksi siten, että Laurean AMK:n tiloissa toimivien ryhmien max. henkilömäärä on 10, ja Spektrin tiloissa toimivien ryhmien seuraava: pilates max. 4 henkilöä ja kuntosali max. 6 henkilöä. Toivomme että asiakkaat, jotka tulevat paikan päälle, huolehtivat itse paikkansa varaamisesta liikuntaryhmään tai pyytävät tarvittaessa meiltä apua ([email protected]). Mikäli et pääse jollakin viikolla tulemaan, muistathan myös perua paikkasi, joko itse peruuttamalla sen tai ilmoittamalla siitä sähköpostitse ryhmän ohjaajalle suoraan ([email protected]). Kiitos ymmärtäväisyydestä!

Fysioterapia Espoo Tapiola Spektri

Fysioterapiaa Espoon Tapiolassa tarjoaa Fysios Tapiola Spektri.

Fysios Tapiola Spektrissä löytyy vahva tuki- ja liikuntaelin ongelmien osaaminen sekä pitkä neurologisen kuntoutuksen osaaminen. Osaava henkilökuntamme pystyy auttamaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti liki kaikilta eri fysioterapian alueilta ja terveysliikunnasta. Tule meille, me autamme ongelmista eroon!

Palvelumme

Fysios Tapiola Spetktrissä palveluihimme kuuluvat fysioterapia, OMT-fysioterapia, Maitland-fysioterapia ja osteopatia.

Muita palveluitamme Tapiolan Spektrissä ovat mm.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Lisätietoja vastaava ft Maija Häärä p. 010 237 7242

Harjoittelumahdollisuudet

Fysios Tapiola Spektrissä on esteetön harjoitussali, jossa harjoitellaan yhdessä terapeutin kanssa. Harjoitussalin varusteluun kuuluu HUR- ja Kieser -laitteita sekä erilaisia monipuolisen harjoittelun mahdollistavat pienvälineet mm. tasapainolaudat, pallot, nauhat, rullat. Kelan vaativan kuntoutuksen asiakkaita on hoidettu jo yli 15v ajan painottaen aktiivista kuntoutusta, johon tilat antavat hyvät mahdollisuudet.

Tapiola Spektrissä on myös pienryhmätoiminta (6 -12 hengen ryhmiä). Pienryhmä toimintamme on terveysturvallista ja ryhmiä pitää monipuolisen koulutuksen käyneet terapeutit. Pienryhmiämme ovat mm. pilates, harjoitusterapia ja Fysios-jumppa.

Oman salin lisäksi käytössämme on Laurea-ammattikorkeakoulun kuntosali ja iso voimistelusali. Iso kuntosali tarjoaa kaikki kuntosaliharjoitus välineet sekä voimistelusali peileineen erilaisin välinein toteutettuna tarjoavat monipuolisen ryhmäharjoittelun.

Harjoitusterapia- ryhmän osallistujille asiakkaan oma terapeutti tekee yksilöllisen saliohjelman. Jos et ole vielä asiakkaamme ja haluat osallistua harjoitteluterapia -ryhmään niin, varaa aika fysioterapeutille, joka tekee sinulle yksilöllisen harjoitusohjelman salille. Muihin ryhmiin voit osallistua täältä >>


Sijainti ja saapuminen

Fysios Tapiola Spektri sijaitsee Spektri Business Park / Kvintin tiloissa Kehä I:n kupeessa. Toimipiste sijaitsee 1. kerroksessa. Taksilla ja autolla pääsee tarvittaessa ovelle. Asiakkaamme saavat ilmaisen 2 h pysäköinnin parkkialueellamme, kun he ilmoittavat hoitoon tullessaan autonsa rekisterinumeron fysioterapeutilleen. Parkkipaikat löytyvät Kvintin edestä. Takaoven vierestä löytyy yksi inva-paikka. Metrolla ja bussilla pääse lähelle. Tarkemmat ohjeet hsl.fi

Maksutavat

Lasku

Fysioterapia Espoo. Katso muut toimipisteemme Espoossa.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Askeltutkimus Dry needling Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Long COVID kuntoutus Lymfaterapia Maitland Mulligan Concept Neurologinen fysioterapia Neurotrack lantionpohjan tutkimus OMT Osteopatia Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito SI-terapeutti Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia Vauvaterapeutti Äitiysfysioterapia

LIIKUNTAPALVELUMME

Ryhmäliikuntatuntimme soveltuvat kaikenkuntoisille, kaikenikäisille ja kaikenkokoisille. Suurin osa ryhmistämme on 6-8 hengen pienryhmiä. Ryhmien ohjaaja on fysioterapeutti, joka keskittyy ohjatessaan oikeaan suoritustekniikkaan ja sopivaan kuormitukseen. Saat ryhmässäkin yksilöllistä ohjausta. Liikuntatilat ovat asiakkaiden käytössä vain ohjaamillamme tunneilla.

Ryhmiin ilmoittautuminen netissä 2.8.-29.8.2021. Ilmoittaudu ryhmiin täällä >>

Ryhmien hinnaston näet täältä >>

Fysios Tapiola Spektri ryhmäliikuntakalenteri 2021

MAKSUTAVAT

Fysioterapiakäynnit veloitamme laskulla. Liikuntapalveluiden maksuvaihtoehdoista saa lisää tietoa soittamalla p. 010 237 7209.

Fysios Espoo Tapiola Spektri

Fysios Espoo Tapiola Spektri sisääntulo
Fysios Espoo Tapiola Spektri aula
Fysios Espoo Tapiola Spektri hoitohuone
Fysios Espoo Tapiola Spektri neurohuone
Fysios Espoo Tapiola Spektri harjoittelusali

Hinnasto liikuntapalvelut

Liikuntaryhmä koko syyskausi 15 krt 225 eur
Liikuntaryhmä koko kevätkausi 300 eur
Liikuntaryhmä koko syyskausi eläkeläiset 15 krt 210 eur
Liikuntaryhmä koko kevätkausi eläkeläiset 270 eur
Liikuntaryhmä kertakäynti 15 eur
Liikuntaryhmä kertakäynti eläkeläiset 14 eur
Kausikorttien määräalennus x 2 -15 %
Kausikorttien määräalennus x 3 -20 %

TUTUSTU SYKSYN 2021 RYHMÄKALENTERIIN

Voit tutustua tai vaikka tulostaa Tapiolan viikko-ohjelman alla olevasta linkistä

ILMOITTAUDU SYKSYN 2021 RYHMIIN

Lue lisää liikuntapalveluista, tutustu viikko-ohjelmiin ja ilmoittaudu ryhmiin

VARAA PAIKKASI RYHMIIN

Alla olevasta linkistä voit varata paikkasi etukäteen meidän harjoitteluryhmiimme.

Julkiset kulkuyhteydet

111, Lähin metroasema on Aalto-yliopisto, josta kävelet 10-15min

Paikoitusalueet

2 h pysäköintikiekolla

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

Sijaitsemme Spektri Business Park / Kvintin tiloissa Kehä I:n kupeessa. Toimipiste sijaitsee 1. kerroksessa.