Fysios Mehiläinen Espoo Tapiola Metsänneidonkuja

Spektri Business Park / Kvintti

Metsänneidonkuja 12

02130 Espoo

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma 8.00-20.00
  • Ti 8.00-19.00
  • Ke 8.00-20.00
  • To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-18.00

Fysioterapia Espoo Tapiola Spekri

Muutamme! 

Muutamme uusiin tiloihin kesäkuun alussa. Uusi osoitteemme 2.6. alkaen on Tuulikuja 2. Uusi toimipisteemme Fysios Mehiläinen Espoo Tapiola sijaitsee Tapiolan keskustassa Espoon Kaupunginteatterin lähellä Etelätuulenkujan toisella puolella Tennispuistoa vastapäätä. Tervetuloa!

Fysioterapiaa Espoon Tapiolassa tarjoaa Fysios Mehiläinen Espoo Tapiola Metsänneidonkuja. Meiltä löytyy vahva tuki- ja liikuntaelin ongelmien osaaminen sekä pitkä neurologisen kuntoutuksen osaaminen. Osaava henkilökuntamme pystyy auttamaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti liki kaikilta eri fysioterapian alueilta ja terveysliikunnasta. Tule meille, me autamme ongelmista eroon!

Palveluihimme kuuluvat fysioterapia, OMT-fysioterapia, Maitland-fysioterapia, osteopatiaurheilufysioterapiahieronta ja akupunktio.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Vi betjänar också på svenska.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Maija Häärä p. 010 237 7242 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on esteetön harjoitussali, jossa harjoitellaan yhdessä terapeutin kanssa. Harjoitussalin varusteluun kuuluu HUR- ja Kieser -laitteita sekä erilaisia monipuolisen harjoittelun mahdollistavat pienvälineet mm. tasapainolaudat, pallot, nauhat, rullat. Kelan vaativan kuntoutuksen asiakkaita on hoidettu jo yli 15v ajan painottaen aktiivista kuntoutusta, johon tilat antavat hyvät mahdollisuudet.

Fysios Mehiläinen Espoo Tapiola Metsänneidonkujalla on myös pienryhmätoiminta (5 -12 hengen ryhmiä). Pienryhmä toimintamme on terveysturvallista ja ryhmiä pitää monipuolisen koulutuksen käyneet terapeutit. Pienryhmiämme ovat mm. pilates, harjoitusterapia ja jumppa.

Oman salin lisäksi käytössämme on Laurea-ammattikorkeakoulun kuntosali ja iso voimistelusali. Iso kuntosali tarjoaa kaikki kuntosaliharjoitus välineet sekä voimistelusali peileineen erilaisin välinein toteutettuna tarjoavat monipuolisen ryhmäharjoittelun.

Harjoitusterapia- ryhmän osallistujille asiakkaan oma terapeutti tekee yksilöllisen saliohjelman. Jos et ole vielä asiakkaamme ja haluat osallistua harjoitteluterapia -ryhmään niin, varaa aika fysioterapeutille, joka tekee sinulle yksilöllisen harjoitusohjelman salille. Muihin ryhmiin voit osallistua täältä >>

Toivomme että asiakkaat, jotka tulevat paikan päälle, huolehtivat itse paikkansa varaamisesta liikuntaryhmään tai pyytävät tarvittaessa meiltä apua ([email protected]). Mikäli et pääse jollakin viikolla tulemaan, muistathan myös perua paikkasi, joko itse peruuttamalla sen tai ilmoittamalla siitä sähköpostitse ryhmän ohjaajalle suoraan ([email protected]). Kiitos ymmärtäväisyydestä!