Fysios Espoo Tapiola Revontulentie

Revontulentie 8

02100 Espoo

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-17.00

Fysioterapia Espoo Tapiola Revontulentie

Fysioterapiaa Espoon Tapiolassa tarjoaa Fysios Tapiola Revontulentie. Toimipisteemme sijaitsee Espoossa Tapiolan keskustassa Kehä I:n ja Länsiväylän kupeessa. Toimipaikkamme on Espoon Kaupunginteatterin kanssa samassa rakennuksessa.

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman fysioterapia- ja hierontapalveluita. Meillä on oma pieni kuntosali sekä jumppasali, joissa voi käydä harjoittelemassa fysioterapeutin kanssa tai itsenäisesti ostamalla edullisen kuntosalikortin. Meiltä löydät lisäksi urheilufysioterapian osaamista ja muutamia kuntosalipienryhmiä sekä pilatesryhmiä. Ulko-oven vieressä on maksuttomia parkkipaikkoja.

Olemme erikoistuneet niskan, selän ja muiden tuki- ja liikuntaelinten vaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, sekä yksilöllisten pohjallisten tekoon.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Hakeaksesi Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen neuropsykologiseen kuntoutukseen laita hakemukseen palveluntuottajaksi Mehiläinen Oy / Mehiläinen Terapiaklinikka Fysios Tapiola Revontulentie, Espoo. Hakuohjeet kuntoutukseen löydät täältä.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Riina Lusikka, p. 050 412 3958.

Harjoittelumahdollisuudet

Tapiola Revontulentiellä on oma pieni kuntosali sekä jumppasali, joissa voi käydä harjoittelemassa terapeutin kanssa tai itsenäisesti ostamalla edullisen kuntosalikortin. Meiltä löydät lisäksi muutamia kuntosalipienryhmiä sekä pilatesryhmiä. Tutustu ryhmiin täällä >>

Kuntosalilla on kuntopyörä, juoksumatto, jalkaprässi, etu/takareisilaite, lonkan lähennys/ loitonnuslaite, kyykkytanko levypainoilla, ylätalja, kuminauhoja, tasapainolautoja, puolapuut sekä vapaata lattiatilaa. Salin oven leveys on 80 cm.

Meiltä löytyy myös LPG Wellbox, ultraääni, sähkö ja Lymfa Touch hoitolaitteet.

Liikuntaryhmät pyörivät ja kuntosali on auki AVIn määräysten mukaisesti.

Varmistathan paikkasi ryhmässä numerosta p. 050 438 4329. Mikäli emme pääse vastaamaan, laitathan asiasta tekstiviestin niin olemme sinuun yhteydessä. Ryhmämme ovat 5-8 hengen pienryhmiä. Ryhmien ohjaaja on fysioterapeutti.

Mikäli ryhmässä on tilaa, voit tulla tutustumaan yhden kerran kertamaksulla, muutoin ryhmässä käytetään 10 x:n kortteja.

Katso ryhmäkalenteri tästä >>

Muistathan tehdä ennakkoilmoittautumisen ryhmään!

Fysios Tapiola Revontulentien asiakkaat suosittelevat

Kokemuksia Fysios Espoo Tapiola Revontulentie

Polvivamman hoito palautti liikunnan ilon

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän