Fysios Mehiläinen Espoo Tapiola Revontulentie

Revontulentie 8

02100 Espoo

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-17.00

Fysioterapia Espoo Tapiola Revontulentie

Muutamme!

Muutamme uusiin tiloihin kesäkuun alussa. Uusi osoitteemme 1.6. alkaen on Tuulikuja 2. Uusi toimipisteemme Fysios Mehiläinen Espoo Tapiola sijaitsee Tapiolan keskustassa Espoon Kaupunginteatterin lähellä Etelätuulenkujan toisella puolella Tennispuistoa vastapäätä. Tervetuloa!

Fysioterapiaa Espoon Tapiolassa tarjoaa Fysios Mehiläinen Espoo Tapiola Revontulentie. Toimipisteemme sijaitsee Espoossa Tapiolan keskustassa Kehä I:n ja Länsiväylän kupeessa. Toimipaikkamme on Espoon Kaupunginteatterin kanssa samassa rakennuksessa.

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman fysioterapia- ja hierontapalveluita. Meillä on oma pieni kuntosali sekä jumppasali, joissa voi käydä harjoittelemassa fysioterapeutin kanssa tai itsenäisesti ostamalla edullisen kuntosalikortin. Meiltä löydät lisäksi urheilufysioterapian osaamista ja muutamia kuntosalipienryhmiä sekä pilatesryhmiä. Ulko-oven vieressä on maksuttomia parkkipaikkoja.

Olemme erikoistuneet niskan, selän ja muiden tuki- ja liikuntaelinten vaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, sekä yksilöllisten pohjallisten tekoon.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Vi betjänar också på svenska.

Hakeaksesi Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen neuropsykologiseen kuntoutukseen laita hakemukseen palveluntuottajaksi Mehiläinen Oy / Mehiläinen Terapiaklinikka Fysios Tapiola Revontulentie, Espoo. Hakuohjeet kuntoutukseen löydät täältä.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Riina Lusikka soittamalla tai tekstiviestitse 050 4123958 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Fysios Mehiläinen Tapiola Revontulentiellä on oma pieni kuntosali sekä jumppasali, joissa voi käydä harjoittelemassa terapeutin kanssa tai itsenäisesti ostamalla edullisen kuntosalikortin. Meiltä löydät lisäksi muutamia kuntosalipienryhmiä sekä pilatesryhmiä. Tutustu ryhmiin täällä >>

Kuntosalilla on kuntopyörä, juoksumatto, jalkaprässi, etu/takareisilaite, lonkan lähennys/ loitonnuslaite, kyykkytanko levypainoilla, ylätalja, kuminauhoja, tasapainolautoja, puolapuut sekä vapaata lattiatilaa. Salin oven leveys on 80 cm.

Meiltä löytyy myös LPG Wellbox, ultraääni, sähkö ja Lymfa Touch hoitolaitteet.

Liikuntaryhmät pyörivät ja kuntosali on auki AVIn määräysten mukaisesti.

Varmistathan paikkasi ryhmässä numerosta p. 050 438 4329. Mikäli emme pääse vastaamaan, laitathan asiasta tekstiviestin niin olemme sinuun yhteydessä. Ryhmämme ovat 5-8 hengen pienryhmiä. Ryhmien ohjaaja on fysioterapeutti.

Mikäli ryhmässä on tilaa, voit tulla tutustumaan yhden kerran kertamaksulla, muutoin ryhmässä käytetään 10 x:n kortteja. Tutustu ryhmiin täällä >>

Muistathan tehdä ennakkoilmoittautumisen ryhmään!