Fysios Mehiläinen Espoo Tapiola

Tuulikuja 2

02100 Espoo

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-Pe 8.00-20.00

Fysios Mehiläinen Espoo Tapiola on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevasta linkistä.

Fysioterapia Espoo Tapiola

Uusi upea toimipisteemme Fysios Mehiläinen Espoo Tapiola sijaitsee Espoossa Tapiolan keskustassa Kehä I:n kupeessa, aivan Länsiväylän vieressä. Toimipaikkamme on Espoon Kaupunginteatterin lähellä Etelätuulenkujan toisella puolella Tennispuistoa vastapäätä.

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman fysioterapia- ja hierontapalveluita sekä vankkaa neurologisen kuntoutuksen osaamista. Olemme erikoistuneet niskan, selän, alaraajojen ja muiden tuki- ja liikuntaelinten vaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, neurologiseen kuntoukseen sekä yksilöllisten pohjallisten tekoon. Palveluihimme kuuluvat mm. fysioterapia, OMT-fysioterapia, lymfaterapia, Maitland-fysioterapia, osteopatia, urheilufysioterapia, hieronta ja akupunktio.

Vastaremontoitu uniikki toimipisteemme korkeine tiloineen ja puupalkkeineen houkuttelee luokseen. Meiltä löytyy monipuolisesti varusteltu kuntosali joka soveltuu niin kuntoutukseen kuin urheilijoidenkin tarpeisiin.

Meiltä löytyy myös kattavat välineistöt ja tilat neurologista kuntoutusta ajatellen, mm. painokevennetty kävely-laitteisto. Laaja ryhmävalikoima takaa kuntoutuksen jatkumisen myös omatoimisemmin. Meiltä löydät lisäksi erilaista ryhmätoimintaa; mm. kuntosali- sekä pilatesryhmiä.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Vi betjänar också på svenska.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Maija Häärä p. 050 3214663 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on esteetön ja monipuolinen kuntosali. Kuntosali on pääsääntöisesti tarkoitettu asiakkaillemme jotka harjoittelevat salilla fysioterapeutin kanssa. Toimipisteessämme on myös monipuolisesti kuntosali- ja pilatesryhmiä. Tutustu ryhmiin täällä.

Monipuolisella kuntosalillamme on kattava valikoima erilaisia lämmittelylaitteita, HUR- ja Keiser -laitteita, kahvakuulia, käsipainoja sekä erilaisia monipuolisen harjoittelun mahdollistavia muita pienvälineitä mm. tasapainolaudat, pallot, kuminauhat, rullat. Meiltä löytyy myös erillinen neuron huone sekä Therapy Master-laitteisto sekä laitteisto painokevennettyyn kävelyyn.

Meiltä löytyy myös LPG, ultraääni, sähkö ja Lymfa Touch hoitolaitteet.