Vastaanotot
  • Ma-Pe 8.00-21.00
  • La 10.00-16.00
Asiakaspalvelu
  • Ma 8.00-14.00
  • Ti 11.00-17.00
  • Ke-To 10.00-16.00
Terapeuttia

0

71

EUR

Fysioterapia/Osteopatia/Naprapatia

45 min

50

EUR

Hieronta

45 min

Ajanvaraukset ja tiedustelu asiakaspalvelun kautta 010 237 700.

Huomioithan lisäksi aikaa varatessasi:

- Äitiysfysioterapian ensitapaamiseen on hyvä varata aina 60 min aika.

- Hieronta erityisosaaminen tarkoittaa hoitoa, jossa ammattilainen käyttää hierontataitojen lisäksi muutakin jatkokouluttautumisen vaatinutta osaamista. Näitä meillä Fysios Leppävaara SUFilla ovat esim. faskiakäsittelyt ja raskausajanhieronta.

Lämpimästi tervetuloa!


Varaa aika

Fysioterapia Espoo Leppävaara

Suomen UrheiluFysio on nyt Fysios Leppävaara SUF

Fysioterapiaa, ostepatiaa, naprapatiaa ja hierontaa Espoossa. 

Fysios Leppävaara on profiloitunut työikäisten tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan. Lisäksi meillä on paljon kokemusta vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta. Käytössämme on LPG-laite, TherapyMaster -laitteet sekä monipuolisesti muita keskeisiä kuntoutusvälineitä. Tiloista löytyy kävelymattoja ja kuntopyöriä sekä iso määrä erilaisia terapiapalloja, nauhoja ym. 

Palveluitamme ovat mm. OMT ja Maitland fysioterapia, osteopatia, naprapatia, urheilufysioterapia, lajispesifit lihastasapainotarkastukset (mm. jalkapallo, jääkiekko, sallibandy, triathlon, juoksu), äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia, raskaushieronta, faskia-mobilisaatiot, urheiluhieronta, akupunktio, alaraaja-analyysit ja LPG-hoidot.


Katso muut toimipisteemme Espoossa >>>

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Maitland Mulligan Concept Naprapatia Neurologinen fysioterapia OMT Osteopatia Psykoterapia Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Suspensiohoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

MAKSAMINEN

Meillä maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, luottokortti (ei American Express), Smartum-setelit, Smartum-saldokortti sekä ePassi (liikunta ja hyvinvointi).

Julkiset kulkuyhteydet

Paikoitusalueet

Junaparkki ja Selloparkki, ilmainen pysäköinti 5h kiekolla

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

3.kerros