Vastaanotot
  • Ma - To 08:00-20:00
  • Pe 08:00-16:00
Terapeuttia

0

72

EUR

Fysioterapia

45 min

82

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Varaa aika

Fysioterapia Espoo Leppävaara

Fysios Leppävaara on profiloitunut työikäisten tuki- ja liikuntaelinongelmien fysioterapiaan. Lisäksi meillä on paljon kokemusta vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta. Käytössämme on LPG-laite, TherapyMaster -laitteet sekä monipuolisesti muita keskeisiä kuntoutusvälineitä. Tiloista löytyy kävelymattoja ja kuntopyöriä sekä iso määrä erilaisia terapiapalloja, nauhoja ym. 

Fysios Leppävaara sijaitsee Läkkitorilla, Galleria-kauppakeskuksen kupeessa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Toimipisteemme on 3. kerroksessa, jonne pääsee hissillä, inva-liuska. Taksilla ja autolla pääsee tarvittaessa ovelle. Läkkitorilla on maksuton kahden tunnin kertapysäköinti.

Meiltä on mahdollista saada myös psykoterapiapalveluita. Psykoterapia 45 min 80 euroa. 

Katso muut toimipisteemme Espoossa


Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Askeltutkimus Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito KELA-kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus LPG-terapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Maitland Neurologinen fysioterapia OMT Psykoterapia Purentavaivan hoito Suspensiohoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia

Liikuntapalvelut

Leppävaaran harjoitteluterapiaryhmä aloittaa 6.11. klo 16.30-17.30.
Ohjaajana toimii fysioterapeutti Ilari Horneman. Varaa paikkasi asiakaspalvelusta. Tervetuloa!

Fysioterapiatilojen lisäksi Leppävaaran toimipisteessä on kuntosali. Sali tarjoaa hyvät mahdollisuudet harjoitteluun kaikenkuntoisille naisille ja miehille, nuorille ja aikuisille. Laitteet ovat suunniteltu myös seniorien liikuntaa ajatellen ja sopivat erittäin hyvin kuntoutukseen. Harjoittelu salilla on mahdollista toimipisteen aukioloaikoina.

ILMOITTAUDU HARJOITTELUTERAPIARYHMIIN

Alla olevasta linkistä voit varata paikkasi etukäteen meidän harjoitteluryhmiimme

Julkiset kulkuyhteydet

Bussit Leppävaaran keskus, junat Leppävaaran asema

Paikoitusalueet

2 h pysäköintikiekolla

Esteettömyys

Kyllä, invaliuska

Inva-WC

Ei

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

3. kerros