Vastaanotot
  • Ma 08:00-18:00
  • Ti 08:00-19:00
  • Ke 08:00-18:00
  • To 10:00-19:00
  • Pe 08:00-17:00
Asiakaspalvelu
  • Ti 9:30 - 18:30
  • To 8:00 - 15:00
Terapeuttia

0

69

EUR

Fysioterapia

45 min

79

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Heti vapaat ajat

Julkiset kulkuyhteydet

10, 10K, 103, 103T, 506, Kalevanvainio

Paikoitusalueet

2 h pysäköintikiekolla

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

Laurea Otaniemin ammatikorkeakoulu, sisäänkäynti pääsisäänkäynnistä, oikealle ja hissillä 2.krs

Varaa aika

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito KELA-kuntoutus Kinesioteippaus Kraniosakraalihoito Kuntotestaus LPG-terapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Maitland Neurologinen fysioterapia OMT Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia

Fysioterapia Espoo Tapiola

FysioSporttis on nyt Fysios

Fysios Tapiola sijaitsee Laurea ammattikorkeakoulun tiloissa Kehä I:n kupeessa. Toimipiste sijaitsee 2. kerroksessa, tiloihin pääsee myös hissillä. Taksilla ja autolla pääsee tarvittaessa ovelle. Kadun puoleisen sisäänkäynnin luona on muutama maksuton parkkipaikka, minkä lisäksi lähialueelta löytyy muita maksuttomia parkkivaihtoehtoja.

Teemme yhteistyötä sekä ammattikorkeakoulu Laurean että samassa rakennuksessa toimivan Active Life Villagen kanssa. Fysioterapia-tilojen lisäksi käytössämme on liikuntaryhmiä varten katutasossa sijaitsevat jumppa- ja kuntosali, joissa järjestämme viikoittain ohjattuja liikuntaryhmiä. Liikuntatilat ovat asiakkaiden käytössä vain ohjaamillamme tunneilla.

RYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikuntatuntimme soveltuvat kaikenkuntoisille, kaikenikäisille ja kaikenkokoisille. Suurin osa ryhmistämme on alle 12 hengen pienryhmiä. Ryhmien ohjaaja on fysioterapeutti, joka keskittyy ohjatessaan oikeaan suoritustekniikkaan ja sopivaan kuormitukseen. Saat ryhmässäkin yksilöllistä ohjausta.

Voit hankkia kortin kätevästi verkkokaupastamme. Toimitamme kulkukortin kotiisi veloituksetta muutamassa päivässä. Kortin voi hankkia myös asiakaspalvelupisteestä.

TULOSTA: Fysios Tapiola viikko-ohjelma syksyn aikataulu 2017

LUE LISÄÄ: Ryhmäliikuntakortin ostaminen

Online ilmoittautuminen

Tutustu viikko-ohjelmaan ja ilmoittaudu ryhmiin alla olevan napin kautta.

Verkkokauppa

Katso hinnat ja hanki kortti kätevästi suoraan verkkokaupastamme alla olevan napin kautta.