Vastaanotot
  • Ma-To 08:00-20:00
  • Pe 08:00-18:00
Asiakaspalvelu
  • JOS SOPIVAA TERAPEUTTIA TAI AIKAA EI LÖYDY, SOITATHAN AJANVARAUKSEEMME
Terapeuttia

0

69

EUR

Fysioterapia

45 min

74

EUR

Fysioterapia erikoisosaaminen

45 min

Varaa aika

Neurologinen ja geriatrinen fysioterapia Helsinki

Toimintamme painopiste on tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Erityisosaamistamme ovat vaikeavammaisten fysioterapia ja veteraanikuntoutus. Meillä on monen vuoden kokemus neurologisesta ja reumakuntoutuksesta. Järjestämme omissa tiloissamme pienryhmäliikuntaa, muun muassa fysiokimppa- ja Pilates-kehonhallintaryhmiä. 

Pitkän työkokemuksen ja erikoistumisopintojen lisäksi henkilökuntamme syventää osaamistaan fysioterapian eri osa-alueilta osallistumalla alan jatko- ja täydennyskoulutukseen. Jatkuva kouluttautuminen ja ammattitaidon kehittäminen takaavat korkea-tasoisen ja tuloksellisen palvelun. Laadimme yksilöllisen hoitosuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa hänen tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen.

Pukinmäen Fysiopalvelulla on ostopalvelusopimukset KELA:n, HUS:in ja Helsingin kaupungin terveyskeskuksen kanssa vaikeavammaisten fysio- ja lymfaterapiasta ja veteraanien avokuntoutuksesta.

Pukinmäen fysiopalvelu on nyt Fysios

Fysios Pukinmäki sijaitsee Helsingissä Kehä I varrella Pukinmäen keskustassa. Ajanmukaiset 80 m2 suuruiset toimitilamme sijaitsevat osoitteessa Säterintie 3 katutasossa. Pukinmäessä olemme toimineet vuodesta 1983.

Julkiset kulkuyhteydet

Monia yhteyksiä

Paikoitusalueet

Pihalla

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Katutaso

Ovikello, raput, kerros