Vastaanotot
  • Ma-To 08:00-20:00
  • Pe 08:00-18:00
Terapeuttia

0

68

EUR

Fysioterapia

45 min

72

EUR

Fysioterapia erikoisosaaminen

45 min

Varaa aika puhelimitse

010 237 7055

Tässä toimipisteessä verkkoajanvaraus ei ole vielä käytössä.

Neurologinen ja geriatrinen fysioterapia Helsinki

Toimintamme painopiste on tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Erityisosaamistamme ovat vaikeavammaisten fysioterapia ja veteraanikuntoutus. Meillä on monen vuoden kokemus neurologisesta ja reumakuntoutuksesta. Järjestämme omissa tiloissamme pienryhmäliikuntaa, muun muassa fysiokimppa- ja Pilates-kehonhallintaryhmiä. 

Pitkän työkokemuksen ja erikoistumisopintojen lisäksi henkilökuntamme syventää osaamistaan fysioterapian eri osa-alueilta osallistumalla alan jatko- ja täydennyskoulutukseen. Jatkuva kouluttautuminen ja ammattitaidon kehittäminen takaavat korkea-tasoisen ja tuloksellisen palvelun. Laadimme yksilöllisen hoitosuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa hänen tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen.

Pukinmäen Fysiopalvelulla on ostopalvelusopimukset KELA:n, HUS:in ja Helsingin kaupungin terveyskeskuksen kanssa vaikeavammaisten fysio- ja lymfaterapiasta ja veteraanien avokuntoutuksesta.

Pukinmäen fysiopalvelu on nyt Fysios

Fysios Pukinmäki sijaitsee Helsingissä Kehä I varrella Pukinmäen keskustassa. Ajanmukaiset 80 m2 suuruiset toimitilamme sijaitsevat osoitteessa Säterintie 3 katutasossa. Pukinmäessä olemme toimineet vuodesta 1983.

Julkiset kulkuyhteydet

Monia yhteyksiä

Paikoitusalueet

Pihalla

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Katutaso

Ovikello, raput, kerros