Vastaanotot
  • Ma-To 08:00-20:00
  • Pe 08:00-18:00
Asiakaspalvelu
  • JOS SOPIVAA TERAPEUTTIA TAI AIKAA EI LÖYDY, SOITATHAN AJANVARAUKSEEMME

Olemme muuttaneet!

Uusi osoitteemme 15.4.2019 alkaen:

Fysios Malmi, Malmintorin kauppakeskus,

Malmin kauppatie 18, 2krs, 00700 Helsinki

Varaa aika

Olemme muuttaneet !  

Uusi osoitteemme 15.4.2019 alkaen: 

Fysios Malmi, Malmintorin kauppakeskus, Malmin kauppatie 18, 2krs, 00700 Helsinki

Neurologinen ja geriatrinen fysioterapia Helsinki

Toimintamme painopiste on tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Erityisosaamistamme ovat vaikeavammaisten fysioterapia ja veteraanikuntoutus. Meillä on monen vuoden kokemus neurologisesta ja reumakuntoutuksesta. Järjestämme omissa tiloissamme pienryhmäliikuntaa, muun muassa fysiokimppa- ja Pilates-kehonhallintaryhmiä. 

Pitkän työkokemuksen ja erikoistumisopintojen lisäksi henkilökuntamme syventää osaamistaan fysioterapian eri osa-alueilta osallistumalla alan jatko- ja täydennyskoulutukseen. Jatkuva kouluttautuminen ja ammattitaidon kehittäminen takaavat korkea-tasoisen ja tuloksellisen palvelun. Laadimme yksilöllisen hoitosuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa hänen tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen.

Pukinmäen Fysiopalvelulla on ostopalvelusopimukset KELA:n, HUS:in ja Helsingin kaupungin terveyskeskuksen kanssa vaikeavammaisten fysio- ja lymfaterapiasta ja veteraanien avokuntoutuksesta.

Pukinmäen fysiopalvelu

MAKSUTAVAT

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: käteinen, pankki- ja luottokortti, Smartum-setelit, Smartum-saldo, ePassi, Virikeseteli ja Edenred.

Julkiset kulkuyhteydet

Monia yhteyksiä

Paikoitusalueet

Pihalla

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Katutaso

Ovikello, raput, kerros