Fysioterapia Lempäälä

Meille voit aina tulla myös ilman lääkärin lähetettä.

Katso vapaat ajat ja varaa oma aikasi nyt!

Fysioterapiaa Lempäälässä

Tarjoamme fysioterapiaa Lempäälän alueella kahdessa eri toimipisteessä. Fysios Mehiläinen Lempäälä Tampereentie sijaitsee Lempäälän keskustassa ja Fysios Mehiläinen Lempäälä Ideapark sijaitsee Lempäälän Ideaparkissa.

Toimipisteemme Lempäälässä tarjoavat laajasti erilaisia fysioterapiapalveluita. Palveluitamme Lempäälässä ovat mm. fysioterapia, neurologinen fysioterapia, kipufysioterapia, etäterapia, hieronta, akupunktio, faskia-käsittely, huimauksen hoito, purentavaivojen hoito, kinesioteippaus ja harjoitteluterapia.

Fysios Mehiläinen Lempäälä Tampereentie tarjoaa monipuolista fysioterapiaa erilaisiin tuki- ja liikuntaelinongelmiin, kuten niskan, selän, ylä- ja alaraajojen vaivoihin sekä neurologista fysioterapiaa erilaisiin neurologisiin oireisiin.

Fysios Mehiläinen Lempäälä Ideaparkin terapeuteilla on monipuolisesti erikoisosaamista niin äitiysfysioterapiaan, lantionpohjan fysioterapiaan, lymfaterapiaan, psykofyysiseen fysioterapiaan, urheilufysioterapiaan, seniorifysioterapiaan, lasten fysioterapiaan kuin alaraajafysioterapiaan.

Palvelumme Lempäälässä

Fysios Mehiläinen Lempäälän toimipisteet

Fysios Mehiläinen Lempäälä - fysioterapeuttimme Lempäälässä palvelevat sinua

Fysios Mehiläinen on fysioterapiayritys, joka haluaa olla eturintamassa kehittämässä koko fysioterapian toimialaa. Lempäälän lisäksi toimimme yhteensä yli 50 paikkakunnalla yli 100 eri toimipisteessä. Meitä on yhteensä yli 1000 terapia-alan ammattilaista.

Meitä kaikkia yhdistää sama missio: Teemme töitä, jotta sinä voisit paremmin. Tarjoamme terveydenhoitoa kehon ja mielen toimintakyvyn edistämiseksi tai arjessa selviämisen tueksi. Teemme yhteiskunnallisesti merkittävää työtä parantamalla ihmisten hyvinvointia.

Miksi kannattaa tulla fysioterapiaan Fysios Mehiläinen Lempäälään?

Koska huominen ei ole eilisen toisintoa. Fysios Mehiläisessä maan johtavat fysioterapiayritykset yhdistävät voimansa suuremmaksi kokonaisuudeksi vastatakseen terveydenhuoltoalan muutoksiin ja kasvaviin haasteisiin.

Fysios Mehiläinen panostaa erityisesti ennaltaehkäisevään fysioterapiaan. Yhdessä saamme aikaan valtakunnallisesti kattavan verkoston sekä aiempaa mittavammat resurssit kehittyä yhä paremmin asiakkaitamme ja yhteistyötahojamme palvelevaksi asiantuntijakumppaniksi.

Varaa aika fysioterapiaan Lempäälässä

Fysios Mehiläinen Lempäälä Ideapark
Lempäälä Ideapark, sisäänkäynti ovi A, 2.kerros
Ideaparkinkatu 4 A, 37570, Lempäälä

Fysioterapia Lempäälä Ideapark Fysios Lempäälä Ideapark
Fysios Mehiläinen Lempäälä Ideapark
Lempäälä Ideapark, sisäänkäynti ovi A, 2.kerros
Ideaparkinkatu 4 A, 37570, Lempäälä
Fysios Mehiläinen Lempäälä Tampereentie
Tampereentie 12, 37500, Lempäälä
Fysioterapia Lempäälä Fysios Lempäälä
Fysios Mehiläinen Lempäälä Tampereentie
Tampereentie 12, 37500, Lempäälä

Me soitamme sinulle

Voit myös jättää meille soittopyynnön, niin otamme yhteyttä. Jätä numerosi oheiseen laatikkoon, soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.