Fysios Mehiläinen Lempäälä Tampereentie

Tampereentie 12

37500 Lempäälä

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Olemme avoinna varausten mukaan.
  • Ma-To 9.00-17.30
  • Pe 9.00-16.00

Fysios Mehiläinen Lempäälä on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevista linkeistä.

Fysioterapia Lempäälä keskusta

Fysios Mehiläinen Lempäälä Tampereentie tarjoaa ammattitaitoista fysioterapiaa Lempäälän keskustassa. Tarjoamme fysioterapiaa vuosikymmenten kokemuksella erilaisiin tuki- ja liikuntaelinten ongelmiin sekä neurologisiin oireisiin.

Tarjoamme monipuolista fysioterapiaa erilaisiin tuki- ja liikuntaelinongelmiin, kuten niskan, selän, ylä- ja alaraajojen vaivoihin. Teemme neurologista fysioterapiaa ja urheilufysioterapiaa sekä kotikäyntejä. Toimipisteellä on hoitohuone ja pieni kuntosali. Tilamme ovat esteettömät ja paikalle pääsee helposti omalla autolla.

Toimipisteellä on Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta sekä neurologista kuntoutusta. Teemme kotikäyntejä, etäterapiaa ja hierontaa. Tilamme ovat esteettömät.

Tervetuloa fysioterapiaan Lempäälään!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Heli Waulu, p. 050 4359 893 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteellä on pieni harjoittelusali, jossa voi harjoitella yhdessä terapeutin kanssa terapiakäynnin aikana. Salilla ei mahdollisuutta ulkopuolisille harjoitteluun. Harjoittelusalista löytyy mm. jalkaprässi, pulley-vastusharjoittelulaitteet, kuntopyörä sekä soutulaite. Sali on esteetön.

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Lempäälä