Fysios Lempäälä

Tampereentie 12

37500 Lempäälä

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Olemme avoinna varausten mukaan.
  • Ma-To 9.00-17.30
  • Pe 9.00-16.00

Fysioterapia Lempäälä keskusta

Fysios Lempäälä tarjoaa ammattitaitoista fysioterapiaa Lempäälän keskustassa. Tarjoamme fysioterapiaa vuosikymmenten kokemuksella erilaisiin tuki- ja liikuntaelinten ongelmiin sekä neurologisiin oireisiin.

Tarjoamme monipuolista fysioterapiaa erilaisiin tuki- ja liikuntaelinongelmiin, kuten niskan, selän, ylä- ja alaraajojen vaivoihin. Teemme neurologista fysioterapiaa ja urheilufysioterapiaa sekä kotikäyntejä. Toimipisteellä on hoitohuone ja pieni kuntosali. Tilamme ovat esteettömät ja paikalle pääsee helposti omalla autolla.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Toimipisteellä on Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta sekä neurologista kuntoutusta. Teemme kotikäyntejä sekä etäterapiaa. Tilamme ovat esteettömät.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Heli Waulu, p. 050 588 3753.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteellä on pieni harjoittelusali, jossa voi harjoitella yhdessä terapeutin kanssa terapiakäynnin aikana. Salilla ei mahdollisuutta ulkopuolisille harjoitteluun. Harjoittelusalista löytyy mm. jalkaprässi, pulley-vastusharjoittelulaitteet, kuntopyörä sekä soutulaite. Sali on esteetön.


Tervetuloa fysioterapiaan Lempäälään!

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Lempäälä