Vastaanotot
  • Olemme avoinna varausten mukaan.
  • Ma-To 9.00-17.30
  • Pe 9.00-16.00
Terapeuttia

0

64

EUR

Fysioterapia

45 min

77

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Lempäälä keskusta

Fysios Lempäälä tarjoaa ammattitaitoista fysioterapiaa Lempäälän keskustassa. Tarjoamme fysioterapiaa vuosikymmenten kokemuksella erilaisiin tuki- ja liikuntaelinten ongelmiin sekä neurologisiin oireisiin.

Tarjoamme monipuolista fysioterapiaa erilaisiin tuki- ja liikuntaelinongelmiin, kuten niskan, selän, ylä- ja alaraajojen vaivoihin. Teemme neurologista fysioterapiaa ja urheilufysioterapiaa sekä kotikäyntejä. Toimipisteellä on kolme hoitohuonetta sekä pieni kuntosali. Tilamme ovat esteettömät ja paikalle pääsee helposti omalla autolla.

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Toimipisteellä on Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta sekä neurologista kuntoutusta. Teemme kotikäyntejä sekä etäterapiaa. Tilamme ovat esteettömät.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Heli Waulu, p. 050 588 3753.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteellä on pieni harjoittelusali, jossa voi harjoitella yhdessä terapeutin kanssa terapiakäynnin aikana. Salilla ei mahdollisuutta ulkopuolisille harjoitteluun. Harjoittelusalista löytyy mm. jalkaprässi, pulley-vastusharjoittelulaitteet, kuntopyörä sekä soutulaite. Sali on esteetön.

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee Lempäälän keskustassa osoitteessa Tampereentie 12, OP-centerin liikekiinteistön 2. kerroksessa. Talossa on hissi ja toimipisteelle on esteetön kulku. Toimipisteelle pääsee omalla autolla, ja talon edustalla sekä kadunvarressa on ilmaisia kiekollisia pysäköintipaikkoja auton pysäköintiin. Toimipisteelle voi tulla myös julkisilla liikennevälineillä. Ajankohtaiset tiedot bussilinjoista ja aikatauluista löytyvät Nyssen sivuilta.

Maksutavat

Maksutapoina käyvät pankki- ja luottokortti (Visa, Mastercard), ePassi (hyvinvointi ja liikunta), Smartum (hieronta, fysioterapia ja liikunta), Edenred (liikunta), Eazybreak (hieronta ja liikunta) sekä lasku.

Tervetuloa!


Fysioterapia Lempäälä. Katso muut toimipisteemme Lempäälässä >>

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Etäterapia Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Neurologinen fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia
Fysioterapia Lempäälä Fysios Lempäälä
Fysios Lempäälä vastaanotto
Fysios Lempäälä odotusaula
Fysios Lempäälä sali

Julkiset kulkuyhteydet

Juna-asema vieressä. Bussipysäkit Lemponkatu ja Lempäälän kirkko. Katso linjat ja aikataulut www.nysse.fi.

Paikoitusalueet

Parkkikiekolla maksuton pysäköinti kadunvarressa.

Esteettömyys

Kyllä.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Kyllä.

Ovikello, raput, kerros

OP-Center liikekeskuksen 2. kerros.