Fysios Lempäälä Ideapark

Lempäälä Ideapark, sisäänkäynti ovi A, 2.kerros

Ideaparkinkatu 4 A

37570 Lempäälä

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma, Ti, To, Pe 8.00-18.00
  • Ke 8.00-20.00

Fysioterapia Lempäälä Ideapark

Fysios Lempäälä Ideapark tarjoaa fysioterapiaa Lempäälän Ideaparkissa. Toimipisteemme on erikoistunut niin tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon kuin neurologisiin asiakkaisiin. Meiltä saat apua erilaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, kuten selkä- ja niskakipuun sekä neurologisiin oireisiin.

Terapeuteillamme on monipuolisesti erikoisosaamista niin äitiysfysioterapiaan, lantionpohjan fysioterapiaan, lymfaterapiaan, psykofyysiseen fysioterapiaan, sydän fysioterapiaan, urheilufysioterapiaan, seniorifysioterapiaan, lasten fysioterapiaan kuin alaraajafysioterapiaan. Erikoisosaamista löytyy myös mm. tekonivelkuntoutuksesta, huimauksen hoidosta ja leukanivelen fysioterapiasta. Lisäksi tarjoamme hierontaa, akupunktiota, faskiakäsittelyä ja personal training -palveluita.

Toimipisteemme sijaitsee Lempäälän Ideaparkin tiloissa, A-sisäänkäynnin lähellä. Tilamme ovat esteettömät ja tiloissamme on huomioitu erityisesti lapset ja urheilijat sekä rollaattorilla ja pyörätuolilla liikkuvat. Teemme myös kotikäyntejä. Toimipisteellämme on harjoittelumahdollisuus EasyFit-kuntosalilla yhdessä fysioterapeutin kanssa.

Toimipisteessä on ultraääni ja laser -hoitolaitteet sekä LymphaTouch laite.

Olemme Kelan vaativa lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Meiltä löytyy vahva neurologisen fysioterapian erikoisosaaminen. Toimitilamme ovat täysin esteettömät. Myös terapiakäynnillä käytössä oleva EasyFit:n kuntosali on esteetön.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Heli Waulu, p. 050 588 3753.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteellämme on harjoittelumahdollisuus EasyFit-kuntosalilla yhdessä fysioterapeutin kanssa. Sali on esteetön. Salilla voi harjoitella terapiakäyntien ulkopuolella ostamalla salin jäsenyyden.


Tervetuloa fysioterapiaan Lempäälään!

Lähimmät toimipisteet

Katso muut toimipisteemme kaupungissa Lempäälä