Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

64

EUR

Fysioterapia

45 min

59

EUR

Hieronta

45 min

Fysioterapia Lempäälä Ideapark

Fysios Lempäälä Ideapark tarjoaa fysioterapiaa Lempäälän Ideaparkissa. Toimipisteemme on erikoistunut niin tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon kuin neurologisiin asiakkaisiin. Meiltä saat apua erilaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, kuten selkä- ja niskakipuun sekä neurologisiin oireisiin.

Terapeuteillamme on monipuolisesti erikoisosaamista niin äitiysfysioterapiaan, urheilufysioterapiaan, seniorifysioterapiaan, lasten fysioterapiaan kuin alaraajafysioterapiaan. Erikoisosaamista löytyy myös mm. tekonivelkuntoutuksesta, huimauksen hoidosta ja leukanivelen fysioterapiasta. Lisäksi tarjoamme hierontaa, akupunktiota, faskiakäsittelyä ja personal training -palveluita.

Toimipisteemme sijaitsee Lempäälän Ideaparkin tiloissa, A-sisäänkäynnin lähellä. Tilamme ovat esteettömät ja tiloissamme on huomioitu erityisesti lapset ja urheilijat sekä rollaattorilla ja pyörätuolilla liikkuvat. Teemme myös kotikäyntejä. Toimipisteellämme on harjoittelumahdollisuus EasyFit-kuntosalilla yhdessä fysioterapeutin kanssa.

Palvelumme


Toimipisteessä on ultraääni ja laser -hoitolaitteet.

Olemme Kelan vaativa lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Meiltä löytyy vahva neurologisen fysioterapian erikoisosaaminen. Toimitilamme ovat täysin esteettömät. Myös terapiakäynnillä käytössä oleva EasyFit:n kuntosali on esteetön.

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Heli Waulu, p. 050 588 3753.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteellämme on harjoittelumahdollisuus EasyFit-kuntosalilla yhdessä fysioterapeutin kanssa. Sali on esteetön. Salilla voi harjoitella terapiakäyntien ulkopuolella ostamalla salin jäsenyyden.

Sijainti ja saapuminen

Toimipiste sijaitsee Ideaparkin kauppakeskuksen sisällä. Sisäänkäynti on Tampereen päädyn ovesta (ovi A). Liukuportailla ylös 2. kerrokseen, kohti Netrautaa, ja Fysioksen toimipiste näkyy oikealla. Myös hissillä pääsee 2. kerrokseen, hissi sijaitsee keskusaukion vieressä.

Toimitila on EasyFit:n yhteydessä. Jos EasyFit:n lasiovi kiinni, odota oven ulkopuolella tuoleissa, niin terapeutti tulee hakemaan sinut ovelta. Tilamme ovat esteettömät. Meille pääsee helposti omalla autolla ja Ideaparkin pihassa on ilmainen pysäköintialue. Ideaparkiin pääsee myös Tampereen kaupunkiliikenteen ja Valkeakosken liikenteen busseilla. Lähijunalla pääsee Lempäälän keskustaan, josta pääsee bussilla Ideaparkiin. Katso bussilinjat ja aikataulut www.nysse.fi.

HUOM! Ennen kello 9.00 sisäänkäynti kauppakeskukseen Prisman puoleisesta pääovesta (ovi D).

Maksutavat

Toimipisteemme maksutapoina käyvät pankki- ja luottokortti (Visa, Mastercard), ePassi (hyvinvointi ja liikunta), Smartum (hieronta, fysioterapia ja liikunta), Edenred (liikunta), Eazybreak (hieronta ja liikunta) sekä lasku.

Tervetuloa!


Fysioterapia Lempäälä. Katso muut toimipisteemme Lempäälässä >>

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lasten fysioterapia Neurologinen fysioterapia Personal training Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia
Fysioterapia Lempäälä Ideapark Fysios Lempäälä Ideapark
Fysios Lempäälä Ideapark ulko-ovi
Fysios Lempäälä Ideapark odotustila
Fysios Lempäälä Ideapark hoitohuone
Harjoittelumahdollisuus EasyFit:in kuntosalilla

Julkiset kulkuyhteydet

Paikallisliikenne: Tampereen kaupunkiliikenne ja Valkeakosken liikenne.

Paikoitusalueet

Ideaparkin piha-alueella on ilmaiset pysäköintipaikat.

Esteettömyys

Kyllä.

Inva-WC

Asiakas WC:t kauppakeskuksen puolella.

Hissi

Kyllä, keskusaukion vierestä.

Ovikello, raput, kerros

Sisäänkäynti A, 2. kerros, liukuportaat.