Helsinki Fysios Helsinki Pitäjänmäki

Hiomotie 8, 2. kerros 00380 Helsinki

Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
  • tai sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

75

EUR

Fysioterapia

45 min

84

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Asiakaspysäköinti 2h parkkikiekolla kiinteistön Juju/vieras-paikoilla talon edessä. Tervetuloa!

Fysioterapia Pitäjänmäki

Tarjoamme fysioterapiaa Fysios Pitäjänmäessä. Autamme äkillisissätoistuvissa ja pitkittyneistä kiputiloissa sekä leikkauksensairastumisen ja vammautumisen jälkeen. Fysios Pitäjänmäki sijaitsee keskeisesti Pitäjänmäellä pienten ja suurten yritysten saavutettavissa kävellen tai autolla. Sijaintinsa puolesta kätevästi myös Pajamäen, Munkkivuoren ja Haagan asukkaiden ulottuvilla.

Toimipisteellämme toimii kokeneet ja koulutetut fysioterapeutit, jotka ovat toimineet Pitäjänmäen alueella yli 10v. Olemme suoravastaanottoon koulutettuja, tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapiaan erikoistuneita fysioterapeutteja, joilla on manuaalisen terapian täydennyskoulutusta.

Tarjoamme vahvaa asiantuntemusta tuki- ja liikuntaelinfysioterapian alalla, mutta palvelemme myös lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaita. Meillä on valmiuksia palvella myös urheilijoita ja urheiluvammojen kuntoutusta tarvitsevia asiakkaita. Osalla fysioterapeuteistamme on myös työfysioterapeutin koulutus.

Meillä on myös paljon kokemusta ikääntyneiden kuntoutuksesta ja palvelemme mielellämme ikääntyviä ja ikääntyneitä asiakkaita. Teemme myös kotikäyntejä.

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Heidi Pihkala p. 050 4392538.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on harjoittelusali, jota käytetään asiakkaiden kanssa terapian yhteydessä aktiivisesti. Harjoittelusalissa on mm. HUR-kuntosalilaitteet, high speed vetolaite, juoksumatto, jalkaprässi ja kuntopyörä. Laitteisiin pääsee myös pyörätuolista.

Toimipisteellämme voi järjestää pienryhmiä yrityksille ja yhteisöille sekä kiinnostuksen mukaan voidaan luoda kohderyhmälle räätälöityjä kuntoutusryhmiä, kuten niska-, selkä- ja kehonhallinta pienryhmiä. 

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Hiomotie 8. Pitäjänmäentie on poikki ratikkatyömaan vuoksi, joten toimipisteelle kannattaa omalla autolla tulla Valimotien kautta. Asiakaspysäköinti 2h parkkikiekolla kiinteistön Juju/vieras-paikoilla talon edessä.

Toimipisteellemme pääsee myös julkisilla kulkuyhteyksillä: linjat 54, 550, Vihdintietä ja Pitäjänmäentietä liikennöivät bussit. Lisäksi juna-asemalta on n. 1,67 km kävely. Katso ajankohtaiset tiedot www.hsl.fi.

Esteetön toimipisteemme sijaitsee 2. kerroksessa. Käytössä on hissi. Ovikelloa soittamalla pääsee Fysioksen tiloihin odottamaan.

Maksutavat

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: pankkikortti, luottokortti (Visa/Master), laskutus, Edenred (liikunta), Smartum liikunta ja hieronta sekä ePassi liikunta.


Fysioterapia Helsinki. Katso muut toimipisteemme Helsingissä.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus LPG-terapia Lasten fysioterapia Long COVID kuntoutus Mulligan Concept Neurologinen fysioterapia Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia
Fysios Helsinki Pitäjänmäki Hiomotie 8
Fysios Pitäjänmäki sali
Fysioterapiapalvelut Fysios Pitäjänmäki
Fysios Helsinki Pitäjänmäki sali

Julkiset kulkuyhteydet

Bussit Pitäjänmäkeen, juna-asemalta 1,67 km kävely. Katso ajankohtaiset tiedot www.hsl.fi

Paikoitusalueet

Kiinteistön autopaikat (JUJU) ovat asiakkaiden käytössä max 2 h parkkikiekolla.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

Toimipiste sijaitsee 2. kerroksessa. Ovikelloa soittamalla pääsee Fysioksen tiloihin odottamaan.