Helsinki Fysios Helsinki Pitäjänmäki

Valimotie 1 C, 00380 Helsinki

Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan
Terapeuttia

0

73

EUR

Fysioterapia

45 min

84

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Muutamme!

Fysios Pitäjänmäki muuttaa uusiin tiloihin 7.6.2021 alkaen. Uusi osoitteemme on Hiomotie 8 (4. krs), 00380 Helsinki. Tervetuloa!

Fysioterapiaa Pitäjänmäessä

Muutamme! Fysios Pitäjänmäki muuttaa uusiin tiloihin 7.6.2021 alkaen. Uusi osoitteemme on Hiomotie 8 (4. krs), 00380 Helsinki. Tervetuloa!

Tarjoamme fysioterapiaa Fysios Pitäjänmäessä. Autamme äkillisissä, toistuvissa ja pitkittyneistä kiputiloissa sekä leikkauksensairastumisen ja vammautumisen jälkeen.

Palvelumme

Olemme suoravastaanottoon koulutettuja, tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapiaan erikoistuneita fysioterapeutteja, joilla on manuaalisen terapian täydennyskoulutusta. Meillä on valmiuksia palvella myös urheilijoita ja urheiluvammojen kuntoutusta tarvitsevia asiakkaita. Osalla fysioterapeuteistamme on myös työfysioterapeutin koulutus.

Meillä on myös paljon kokemusta ikääntyneiden kuntoutuksesta ja palvelemme mielellämme ikääntyviä ja ikääntyneitä asiakkaita. Teemme myös kotikäyntejä.

Palveluitamme ovat mm.


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on piensali, jota käytetään asiakkaiden kanssa terapian yhteydessä.

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee Pitäjänmäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lähin bussi pysähtyy oven eteen. Etelästä pääsee Pitäjänmäentien kautta. Pitäjänmäentie on poikki ratikkatyömaan vuoksi, joten pohjoisesta kannattaa tulla Valimotien kautta. Katso ajankohtaiset tiedot www.hsl.fi.

Toimipiste on katutasossa. Liikuteltava liuska kynnyksen yli, joka ei ole koko ajan paikallaan. Päivällä ulko-ovi on auki. Illalla toimii ovikellolla, joka on sisäovella.

Maksutavat

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: pankkikortti, luottokortti (Visa/Master), Edenred (liikunta), pankkisiirto, Smartum hieronta ja liikunta, ePpassi liikunta. Meillä voi maksaa myös Helsingin kaupungin palvelusetelillä.


Fysioterapiaa Helsingissä. Katso muut toimipisteemme Helsingissä >>

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Etäterapia Harjoitteluterapia Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kuntotestaus Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Urheilufysioterapia
Fysioterapiaa Pitäjänmäessä Fysios Pitäjänmäki
Fysios Pitäjänmäki ulko-ovi
Fysioterapia Helsinki Pitäjänmäki Fysios Pitäjänmäki
Terapiasali Fysios Pitäjänmäki

Julkiset kulkuyhteydet

Bussit 200 m, lähin bussi pysähtyy oven eteen. Katso ajankohtaiset tiedot www.hsl.fi

Paikoitusalueet

Ei omia parkkipaikkoja, tien varressa kiekkopaikkoja.

Esteettömyys

Katutasossa, liikuteltava liuska kynnyksen yli, joka ei ole koko ajan paikallaan.

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Päivällä ulko-ovi auki. Illalla toimii ovikellolla, sisä-ovella ovikello. Toimipiste katutasossa.