Fysios Helsinki Pitäjänmäki

Juju Kampus

Hiomotie 8

00380 Helsinki

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
  • tai sopimuksen mukaan.

Fysioterapia Pitäjänmäki

Tarjoamme fysioterapiaa Fysios Pitäjänmäessä. Autamme äkillisissätoistuvissa ja pitkittyneistä kiputiloissa sekä leikkauksensairastumisen ja vammautumisen jälkeen. Fysios Pitäjänmäki sijaitsee keskeisesti Pitäjänmäellä pienten ja suurten yritysten saavutettavissa kävellen tai autolla. Sijaintinsa puolesta kätevästi myös Pajamäen, Munkkivuoren ja Haagan asukkaiden ulottuvilla.

Toimipisteellämme toimii kokeneet ja koulutetut fysioterapeutit, jotka ovat toimineet Pitäjänmäen alueella yli 10v. Olemme suoravastaanottoon koulutettuja, tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapiaan erikoistuneita fysioterapeutteja, joilla on manuaalisen terapian täydennyskoulutusta.

Tarjoamme vahvaa asiantuntemusta tuki- ja liikuntaelinfysioterapian alalla, mutta palvelemme myös lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaita. Meillä on osaamista urheilufysioterapiassa ja valmiuksia palvella myös urheilijoita ja urheiluvammojen kuntoutusta tarvitsevia asiakkaita. Tarjoamme myös hierontaa ja akupunktiota. Osalla fysioterapeuteistamme on myös työfysioterapeutin koulutus.

Meillä on myös paljon kokemusta ikääntyneiden kuntoutuksesta ja palvelemme mielellämme ikääntyviä ja ikääntyneitä asiakkaita. Teemme myös kotikäyntejä.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Heidi Pihkala p. 050 4392538.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on harjoittelusali, jota käytetään asiakkaiden kanssa terapian yhteydessä aktiivisesti. Harjoittelusalissa on mm. HUR-kuntosalilaitteet, high speed vetolaite, juoksumatto, jalkaprässi ja kuntopyörä. Laitteisiin pääsee myös pyörätuolista.

Toimipisteellämme voi järjestää pienryhmiä yrityksille ja yhteisöille sekä kiinnostuksen mukaan voidaan luoda kohderyhmälle räätälöityjä kuntoutusryhmiä, kuten niska-, selkä- ja kehonhallinta pienryhmiä.