Vastaanotot
  • Ma-Pe 8.00-20.00
  • La 9.00-15.00
Terapeuttia

0

75

EUR

Fysioterapia

45 min

92

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Helsinki keskusta

Fysios Forum tarjoaa fysioterapiaa Helsingin keskustassa, kauppakeskus Forumissa. Huippuammattilaisten tiimi tarjoaa laajan skaalan fysioterapia- ja hyvinvointipalveluita. Olipa kyse sitten vaivojen ennaltaehkäisystä, kivunhoidosta, kuten selkä- tai niskakivun, toimintakyvyn, työkyvyn tai liikkumisen edistämisestä, meiltä löydät oikeat asiantuntijat ja palvelut. Palveluidemme laadun takaavat tutkitusti vaikuttavat hoitomenetelmät ja jatkuva kouluttautuminen.

Palvelumme

Palveluksessanne ovat OMT-terapeutit, fysioterapeutit, lymfaterapeutit, hierojat, pilatesohjaajat sekä puheterapeutit. Meiltä myös LPG-hoidot terveyden ja kauneuden edistämiseksi.

Palveluitamme ovat mm.


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Kuntosali

Meillä Forumissa on upea kuntosali. Paineilmalla toimivat laitteet mahdollistavat vastuksen säätämisen 100 g välein, jolloin harjoittelu sopii loistavasti esim. leikkauksen jälkeiseen harjoitteluun ja aloitteleville kuntosalikävijöille.

Voit harjoitella myös valoisassa harjoitteluhuoneessamme ohjatusti pilatesta ja esim. niska-, selkä- ja olkapääpainotteisissa pienryhmissä. Tule tutustumaan huippuhienoon pilateslaitteeseemme tai kokeilemaan tutkimusten mukaan tehokasta spiraalistabilaatioharjoittelua. Siinä ryhtiä parantavilla harjoituksilla vahvistetaan, venytetään ja rentoutetaan spiraalimaisia lihasketjuja. Lue alempaa lisää circuit-harjoittelusta sekä spiraalistabilaatiosta.

Pilatespienryhmiin voit tulla yksilöohjauksen kautta. Yksilöpilatestunnit varataan asiakaspalvelusta puh. 010 2921 200.

Kuntosalimme on auki arkisin klo 09.00-18.00. Kuntosalikorttien osto asiakaspalvelijan paikalla ollessa. Asiakaspalvelu on vaihtelevasti paikalla, voit varmistaa ajan soittamalla keskitettyyn ajanvaraukseemme.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Forum sijaitsee kauppakeskus Forumissa. Sisäänkäynti on Kukontorilta, jonne pääset Forumin kauppakeskuksen hisseillä ylimmästä kerroksesta. Mene ulos ja käänny vasemmalle. Pääset toimipisteeseen myös Yrjönkäytävältä hotelli Tornia vastapäätä tai kahdesta muusta sisäänkäynnistä Yrjönkadulta. Mannerheimintieltä pääset Apollo Live Clubin sisäpihan läpi nousemalla portaat ylös. Tarkemmat ohjeet kuvineen löydät alempaa.

Maksutavat

Pankki- ja luottokortti (Visa/Master), Eazybreak hyvinvointi (hieronta), ePassi  hyvinvointi tai flex (hieronta ja fysioterapia), Smartum mobiili/Smartum Pay hieronta sekä pankkisiirto.

Tervetuloa!


Fysioterapia Helsinki. Tutustu myös muihin toimipisteisiimme Helsingissä.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus LPG-terapia Neurologinen fysioterapia OMT Osteopatia Personal training Puheterapia Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Spiraalistabilaatio SPS Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Voice massage

TUNNIT

Fysios Forumin circuit-ryhmät aloittavat viikolla 33! Ryhmään otetaan tällä hetkellä max. 3 treenaajaa.

Varaa paikkasi ryhmään täältä >>


YKSILÖPILATES on tarkka ja tehokas juuri sinulle räätälöity tunti, jossa saat ohjaajan täyden huomion. Yksityistunnilla harjoittelet henkilökohtaisessa ohjauksessa ja ohjelma suunnitellaan sinun kehosi, toiveittesi ja tavoitteesi mukaan. Tunti voidaan koostaa matto- ja laitepilatesliikkeistä sekä spiraalistabilaatio-harjoituksista. Yksilötunti sopii hyvin pilatesharjoittelun aloittamiseen tai tilanteeseen, jossa toivot tai tarvitset paljon yksilöllistä ohjausta ja huomiota.

CIRCUIT on tehokas ja yksilöllinen harjoitusmuoto, jossa pääset kokeilemaan ja hyödyntämään erilaisia pilateslaitteita ja -apuvälineitä. Tunti koostuu mattopilates, laitepilates ja spiraalistabilaatio-harjoituksista. Saat uusia oivalluksia liikkeestä ja kehonkäytöstä. Tunti toteutetaan kiertoharjoitteluna pienryhmässä (maks. 4 hlöä/ryhmä), jolloin saat varmasti tunnin aikana myös paljon henkilökohtaista ohjausta. Suosittelemme 1-2 yksilötuntia ennen circuit-tunnille osallistumista.

SPIRAALISTABILAATIO on tsekkiläisen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin erikoistuneen lääkärin kehittämä terapia- ja liikuntamuoto. Metodin tavoitteena on spiraalimaisten kehon monipuolisia liikkeitä stabiloivien lihasketjujen vahvistaminen ja suorien, usein kireiden ja yliaktiivisten pystysuuntaisten lihasketjujen rentouttaminen ja pidentäminen. Tarkoin suunnitelluilla harjoituksilla lihasketjuja pystytään vahvistamaan, venyttämään ja rentouttamaan. Näin keho nousee hyvään ryhtiin. Harjoituksilla voidaan parantaa niin arkikävelyä kuin vaativampiakin urheilusuorituksia sekä auttaa ennaltaehkäisemään ja parantamaan mm. selän toiminnallisuutta ja kiputiloja. Harjoittelussa käytetään lajiin erityisesti kehitettyä vastuskuminauhaa sekä osassa harjoituksia pikkumatot ja harjoitussauvat ovat tarpeen.

TUNTIKALENTERI:

TuntiAika
Circuit -ryhmäTiistaisin klo 17.15-18.10
Circuit -ryhmäTiistaisin klo 18.30-19.25
Circuit -ryhmäTiistaisin klo 19.30-20.25


Fysios Helsinki Forum

Fysios Helsinki Forum vastaanotto
Terapiahuone Fysios Helsinki Forum
Fysios Helsinki Forum terapiahuone
Kuntosali Fysios Helsinki Forum
Fysios Helsinki Forum kuntosali

NÄIN LÖYDÄT PERILLE

Kukontori: Ota hissi 7. kerrokseen.

Fysios Helsinki Forum Kukontori

Yrjönkatu:

Mannerheimintie:

Parkkihalli:

Ilmoittaudu Fysios Forumin ryhmiin

Fysios Forumin circuit-ryhmät aloittavat viikolla 33! Ryhmään otetaan tällä hetkellä max. 3 treenaajaa.

Julkiset kulkuyhteydet

Toimitilat kauppakeskus Forumissa, jonka lähellä useita julkisen liikenteen pysäkkejä. Katso www.hsl.fi/

Paikoitusalueet

Maksullinen pysäköinti parkkihallissa.

Esteettömyys

Ei.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Kyllä.

Ovikello, raput, kerros

7. kerros.