Fysios Helsinki Forum

Forum, 7. kerros

Yrjönkatu 23 B

00100 Helsinki

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-Pe 8.00-20.00
  • La sopimuksen mukaan

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ke 8.00-15.45
  • To 12.45-15.45
  • muutokset mahdollisia

Fysioterapia Helsinki keskusta

Fysios Forum muuttaa Fysios Kampin tiloihin. Uusi osoitteemme 6.6. alkaen on Yrjönkatu 36 A, 2krs., 00100 Helsinki

Fysios Forum tarjoaa fysioterapiaaaivan Helsingin keskustassa, kauppakeskus Forumissa. Forumin huippuammattilaisten tiimi tarjoaa laajan skaalan fysioterapia-ja hyvinvointipalveluita. Olipa kyse sitten vaivojen ennaltaehkäisystä, kivunhoidosta (kuten selkä- tai niskakivun), toimintakyvyn, työkyvyn tai liikkumisen edistämisestä, meiltä löydät oikeat asiantuntijat ja palvelut. Kohtaamme asiakkaan ja otamme hänet aina lämpimästi vastaan. Hoidamme ihmistä kokonaisuudessaan.

Meiltä löytyy huippuosaamista tuki- ja liikuntaelinfysioterapiasta, OMT-fysioterapiasta, osteopatiasta, hieronnasta ja akupunktiosta. Erikoistuneet terapeuttimme hoitavat niin työikäisiä kuin ikääntyneitäkin asiakkaita. Lisäksi meiltä löytyy erikoisaamista urheilufysioterapiaan ja urheilijoiden kuntoutukseen. Tarvittaessa teemme myös yksilöllisiä tukipohjallisia sekä kotikäyntejä. Palveluidemme laadun takaavat tutkitusti vaikuttavat hoitomenetelmät ja jatkuva kouluttautuminen.

Fysios Forumissa on LPG-laite, jolla fysioterapian lisäksi voi tehdä selluliittia tasoittavia hoitoja. LPG-hoidossa kudosta muokataan mekaanisesti ja tavoitteena on tehostaa kudosten omaa verenkiertoa.

Tiloistamme löytyy hoitohuoneiden lisäksi harjoittelusali sekä harjoitteluhuone, jossa järjestämme ohjattuja pilatestunteja.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Antti Kanerva p. 050 3627568.

Harjoittelumahdollisuudet

Meillä Forumissa on upea kuntosali. Paineilmalla toimivat laitteet mahdollistavat vastuksen säätämisen 100 g välein, jolloin harjoittelu sopii loistavasti esim. leikkauksen jälkeiseen harjoitteluun ja aloitteleville kuntosalikävijöille. Salilta löytyy myös kuntopyörä, juoksu/kävelymatto sekä Skifit-laite. Omatoiminen harjoittelu salilla on mahdollista. Sali ei sovellu pyörätuoliasiakkaille.

Voit harjoitella myös valoisassa harjoitteluhuoneessamme ohjatusti pilatesta. Harjoittelusali on varusteltu aktiiviseen harjoitteluun eri pienvälineillä sekä pilateslaite- ja mattoharjoitteluun. Tule tutustumaan huippuhienoon pilateslaitteeseemme tai kokeilemaan tutkimusten mukaan tehokasta spiraalistabilaatioharjoittelua. Siinä ryhtiä parantavilla harjoituksilla vahvistetaan, venytetään ja rentoutetaan spiraalimaisia lihasketjuja. Lue alempaa lisää circuit-harjoittelusta sekä spiraalistabilaatiosta.

Pilatespienryhmiin voit tulla yksilöohjauksen kautta. Yksilöpilatestunnille varaat paikkasi tästä >>

Kuntosalimme on auki:
MA 10-16
TI 10-16
KE 8-18
TO 10-16
PE-SU suljettu

Kuntosalille myydään kuukausikortteja. Asiakaspalvelun voimassa olevat aukioloajat löydät tämän sivun ylälaidasta.

Tervetuloa!

Fysios Forumin asiakkaat suosittelevat

Selkäkipu

Lukot auki selästä ja pään sisältä

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän