Vastaanotot
  • Ma-Pe 8.00-20.00
  • La sopimuksen mukaan
Asiakaspalvelu
  • Ti 12.00-15.45
  • Ke 8.00-15.45
Terapeuttia

0

75

EUR

Fysioterapia

45 min

92

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Helsinki keskusta

Fysios Forumin huippuammattilaisten tiimi tarjoaa laajan skaalan fysioterapia- ja hyvinvointipalveluita. Olipa kyse sitten vaivojen ennaltaehkäisystä, kivunhoidosta (kuten selkä- tai niskakivun), toimintakyvyn, työkyvyn tai liikkumisen edistämisestä, meiltä löydät oikeat asiantuntijat ja palvelut. Kohtaamme asiakkaan ja otamme hänet aina lämpimästi vastaan. Hoidamme ihmistä kokonaisuudessaan.

Meiltä löytyy huippuosaamista tuki- ja liikuntaelinfysioterapiasta. Erikoistuneet terapeuttimme hoitavat niin työikäisiä kuin ikääntyneitäkin asiakkaita. Lisäksi meiltä löytyy erikoisaamista urheilijoiden ja muusikoiden kuntoutukseen. Tarvittaessa teemme myös yksilöllisiä tukipohjallisia sekä kotikäyntejä. Palveluidemme laadun takaavat tutkitusti vaikuttavat hoitomenetelmät ja jatkuva kouluttautuminen.

Fysios Forum tarjoaa fysioterapiaa aivan Helsingin keskustassa, kauppakeskus Forumissa. Tiloistamme löytyy hoitohuoneiden lisäksi harjoittelusali sekä harjoitteluhuone, jossa järjestämme ohjattuja pilatestunteja.

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Minttu Vartia, p. 050 525 9729.

Harjoittelumahdollisuudet

Meillä Forumissa on upea kuntosali. Paineilmalla toimivat laitteet mahdollistavat vastuksen säätämisen 100 g välein, jolloin harjoittelu sopii loistavasti esim. leikkauksen jälkeiseen harjoitteluun ja aloitteleville kuntosalikävijöille. Salilta löytyy myös kuntopyörä, juoksu/kävelymatto sekä Skifit-laite. Omatoiminen harjoittelu salilla on mahdollista. Sali ei sovellu pyörätuoliasiakkaille.

Voit harjoitella myös valoisassa harjoitteluhuoneessamme ohjatusti pilatesta. Harjoittelusali on varusteltu aktiiviseen harjoitteluun eri pienvälineillä sekä pilateslaite- ja mattoharjoitteluun. Tule tutustumaan huippuhienoon pilateslaitteeseemme tai kokeilemaan tutkimusten mukaan tehokasta spiraalistabilaatioharjoittelua. Siinä ryhtiä parantavilla harjoituksilla vahvistetaan, venytetään ja rentoutetaan spiraalimaisia lihasketjuja. Lue alempaa lisää circuit-harjoittelusta sekä spiraalistabilaatiosta.

Pilatespienryhmiin voit tulla yksilöohjauksen kautta. Yksilöpilatestunnille varaat paikkasi tästä >>

Kuntosalimme on auki MA 10-16, TI 10-16, KE 8-18, TO 10-16 ja PE-SU suljettu. Kuntosalille myydään kuukausikortteja. Asiakaspalvelun voimassa olevat aukioloajat löydät tämän sivun ylälaidasta.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Forum sijaitsee kauppakeskus Forumin 7. kerroksessa. Sisäänkäynti on Kukontorilta, jonne pääset Forumin kauppakeskuksen hisseillä, suoraan parkkihallista. Toimipisteen sisäänkäynti on ulos tultaessa vasemmalla. Pääset toimipisteeseen myös Yrjönkäytävältä hotelli Tornia vastapäätä tai kahdesta muusta sisäänkäynnistä Yrjönkadulta. Mannerheimintieltä pääset Apollo Live Clubin sisäpihan läpi nousemalla portaat ylös. Toimipisteen oven ollessa lukittuna, soita ovikelloa. Tarkemmat saapumisohjeet kuvineen löydät alempaa.

Maksutavat

Pankki- ja luottokortti (Visa/Mastercard), ePassi (hyvinvointi ja sportti), Smartum-seteli ja -mobiili (hieronta, fysioterapia ja liikunta), Eazybreak (hieronta ja liikunta), Edenred (liikunta) ja pankkisiirto.

Tervetuloa!


Fysioterapia Helsinki. Tutustu myös muihin toimipisteisiimme Helsingissä.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Neurologinen fysioterapia OMT Osteopatia Personal training Puheterapia Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Spiraalistabilaatio SPS Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Voice massage Äitiysfysioterapia

TUNNIT

Fysios Forumin circuit-ryhmät aloittavat viikolla 33! Ryhmään otetaan tällä hetkellä max. 3 treenaajaa.

Varaa paikkasi ryhmään täältä >>


YKSILÖPILATES on tarkka ja tehokas juuri sinulle räätälöity tunti, jossa saat ohjaajan täyden huomion. Yksityistunnilla harjoittelet henkilökohtaisessa ohjauksessa ja ohjelma suunnitellaan sinun kehosi, toiveittesi ja tavoitteesi mukaan. Tunti voidaan koostaa matto- ja laitepilatesliikkeistä sekä spiraalistabilaatio-harjoituksista. Yksilötunti sopii hyvin pilatesharjoittelun aloittamiseen tai tilanteeseen, jossa toivot tai tarvitset paljon yksilöllistä ohjausta ja huomiota.

CIRCUIT on tehokas ja yksilöllinen harjoitusmuoto, jossa pääset kokeilemaan ja hyödyntämään erilaisia pilateslaitteita ja -apuvälineitä. Tunti koostuu mattopilates, laitepilates ja spiraalistabilaatio-harjoituksista. Saat uusia oivalluksia liikkeestä ja kehonkäytöstä. Tunti toteutetaan kiertoharjoitteluna pienryhmässä (maks. 4 hlöä/ryhmä), jolloin saat varmasti tunnin aikana myös paljon henkilökohtaista ohjausta. Suosittelemme 1-2 yksilötuntia ennen circuit-tunnille osallistumista.

SPIRAALISTABILAATIO on tsekkiläisen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin erikoistuneen lääkärin kehittämä terapia- ja liikuntamuoto. Metodin tavoitteena on spiraalimaisten kehon monipuolisia liikkeitä stabiloivien lihasketjujen vahvistaminen ja suorien, usein kireiden ja yliaktiivisten pystysuuntaisten lihasketjujen rentouttaminen ja pidentäminen. Tarkoin suunnitelluilla harjoituksilla lihasketjuja pystytään vahvistamaan, venyttämään ja rentouttamaan. Näin keho nousee hyvään ryhtiin. Harjoituksilla voidaan parantaa niin arkikävelyä kuin vaativampiakin urheilusuorituksia sekä auttaa ennaltaehkäisemään ja parantamaan mm. selän toiminnallisuutta ja kiputiloja. Harjoittelussa käytetään lajiin erityisesti kehitettyä vastuskuminauhaa sekä osassa harjoituksia pikkumatot ja harjoitussauvat ovat tarpeen.

TUNTIKALENTERI:

TuntiAika
Circuit -ryhmäTiistaisin klo 17.15-18.10
Circuit -ryhmäTiistaisin klo 18.30-19.25
Circuit -ryhmäTiistaisin klo 19.30-20.25


Fysios Helsinki Forum

Fysios Helsinki Forum vastaanotto
Terapiahuone Fysios Helsinki Forum
Fysios Helsinki Forum terapiahuone
Kuntosali Fysios Helsinki Forum
Fysios Helsinki Forum kuntosali

NÄIN LÖYDÄT PERILLE

Kukontori: Ota hissi 7. kerrokseen.

Fysios Helsinki Forum Kukontori

Yrjönkatu:

Mannerheimintie:

Parkkihalli:

Ilmoittaudu Fysios Forumin ryhmiin

Fysios Forumin circuit-ryhmät aloittavat viikolla 33! Ryhmään otetaan tällä hetkellä max. 3 treenaajaa.

Julkiset kulkuyhteydet

Toimitilat kauppakeskus Forumissa, jonka lähellä useita julkisen liikenteen pysäkkejä. Katso www.hsl.fi/

Paikoitusalueet

Maksullinen pysäköinti parkkihallissa.

Esteettömyys

Ei.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Kyllä.

Ovikello, raput, kerros

7. kerros, sisäänkäynti Kukontorin kautta