Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

74

EUR

Fysioterapia

45 min

85

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Malmi

Fysios Malmi – korkeatasoista kuntoutusta lapsista ikäihmisiin

Fysioterapiaa Malmilla tarjoaa Fysios Malmi. Fysios Malmi on Fysioksen pääkaupunkiseudun toimipiste, jonka tuki- ja liikuntaelinsairaille, vaikeavammaisille aikuisille ja lapsille sekä ikääntyneille soveltuvat 330 m² esteettömät tilat ja laitteet tarjoavat mahdollisuuden vaikuttavaan ja laadukkaaseen kuntoutukseen. Isossa harjoittelusalissamme on HUR:in laitteet, jotka soveltuvat erinomaisesti myös liikuntarajoitteisille. Tarjoamme monipuolisia liikuntapalveluita, kuten pilatesryhmiä. Ilmoittautumislinkki sivun lopussa.

Palvelumme

Fysios Malmin kuntoutustiimissä on yli 20 terapeuttia. Tiimissämme on vaikeavammaisten lasten ja aikuisten kuntoutukseen, ikääntyneisiin ja muistisairauksiin, lymfaterapiaan sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksiin erikoistuneita pitkälle kouluttautuneita fysio- ja lymfaterapeutteja.

Terapeuteillamme on erikoisosaamista muun muassa:Tiimiin kuuluu myös fysioterapeutin suoravastaanottoon koulutettuja fysioterapeutteja, hierojia, jalkaterapeutti, osteopaatti sekä pilatesohjaajia. Jatkuvan kouluttautumisen, uusimman tiedon hankkimisen ja monipuolisen välineistön kautta takaamme asiakkaillemme korkeatasoisen, asiantuntevan ja yksilöllisen kuntoutuksen.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Lisäksi olemme HUS- lymfaterapian palveluntuottaja ja HUS-vaikeavammaisten lasten palveluntuottaja. Meille voit tulla fysio- tai lymfaterapiaan sekä veteraanikuntoutukseen myös Helsingin kaupungin palvelusetelillä. Teemme kotikäyntejä ja ikääntyneiden kuntoutusta hoivakodeissa.

Sijainti ja saapuminen

Meille on helppo tulla. Toimipisteemme sijaitsee Malmintorin kauppakeskuksen toisessa kerroksessa Prisman puolella junarataa. Lähimmät pysäköintipaikat sijaitsevat Malmintorin kauppakeskuksen pysäköintihallissa P4. Lisää parkkipaikkoja löytyy pysäköintihallista P5. Junalta pääsee suoraan kauppakeskuksen 2. kerrokseen.

Invataksilla voi pysäköidä Malmintorille aivan kauppakeskuksen oven eteen, josta on esteetön pääsy hissillä 2. kerrokseen. Invapysäköinti sijaitsee kauppakeskuksen pysäköintihallissa P4, josta pääsee hissillä 2. kerrokseen. Lisäksi kauppakeskuksen ulkopuolelta, junaradan puolelta pääsee hissillä suoraan kauppakeskuksen 2. kerrokseen.

Maksaminen

Meillä käyvät maksutapoina pankkikortti ja luottokortti (ei Diners eikä American Express). Lisäksi maksutapana käy Smartum hieronta- ja liikunta, ePassi hyvinvointi ja liikunta, Edenred liikunta sekä Eazybreak hieronta ja liikunta.

Palvelemme asiakkaitamme suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Muistathan että peruuttamattomasta hoitoajasta veloitamme täyden hinnan. Peruutukset on tehtävä hoitoaikaa edeltävänä päivänä numeroon 010 237 7074 tai 010 237 700.


Fysioterapia Helsinki. Katso muut toimipisteemme Helsingissä.

Tutustu

Fysioterapiaa Malmilla Fysios Malmi
Fysios Malmi terapiahuone
Fysios Malmi fysioterapia vastaanotto
Fysios Malmi terapiasali

Mattopilates jatko hinnasto

Kausimaksu (15x 6.9.-20.12.2021) 255 eur
Kertakäynti 20 eur

Julkiset kulkuyhteydet

Paikallisjunilla K-, P ja I, sekä Busseilla 69, 70, 70T, 73, 74, 554, 560, 561, 603, 701, 702. Tarkista ajankohtaiset reittitiedot www.hsl.fi

Paikoitusalueet

Ei omia paikkoja, auton voi jättää Prisman ilmaiseen parkkihalliin.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

kyllä

Ovikello, raput, kerros

Malmintorin kauppakeskus 2. krs., hissi liukuportaiden takana. Etäovenavaus käytössä.