Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

73

EUR

Fysioterapia

45 min

82

EUR

Fysioterapia

60 min

Uusi osoitteemme on

Malmintorin kauppakeskus, Malmin kauppatie 18, 2krs, 00700 Helsinki

Varaa aika

Fysioterapia Malmi

Fysios Malmi – korkeatasoista kuntoutusta lapsista ikäihmisiin

 

Fysios Malmi on Fysioksen pääkaupunkiseudun toimipiste, jonka tuki- ja liikuntaelinsairaille, vaikeavammaisille aikuisille ja lapsille sekä ikääntyneille soveltuvat 330 m² esteettömät tilat ja laitteet tarjoavat mahdollisuuden vaikuttavaan ja laadukkaaseen kuntoutukseen. Isossa harjoittelusalissamme on HUR:in laitteet, jotka soveltuvat erinomaisesti myös liikuntarajoitteisille.

Fysios Malmin kuntoutustiimissä on yli 20 terapeuttia. Tiimissämme on vaikeavammaisten lasten ja aikuisten kuntoutukseen, ikääntyneisiin ja muistisairauksiin, lymfaterapiaan sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksiin erikoistuneita pitkälle kouluttautuneita fysio- ja lymfaterapeutteja. 

Terapeuteillamme on erikoisosaamista muun muassa kivunhoitoon, akupunktioon, urheilu- ja lantionpohjan fysioterapiaan sekä harvinaisiin sairauksiin. Tiimiin kuuluu myös fysioterapeutin suoravastaanottoon koulutettuja fysioterapeutteja, hierojia, jalkaterapeutti, osteopaatti sekä pilatesohjaajia. Jatkuvan kouluttautumisen, uusimman tiedon hankkimisen ja monipuolisen välineistön kautta takaamme asiakkaillemme korkeatasoisen, asiantuntevan ja yksilöllisen kuntoutuksen.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Lisäksi olemme HUS- lymfaterapian palveluntuottaja ja HUS-vaikeavammaisten lasten palveluntuottaja. Meille voit tulla fysio- tai lymfaterapiaan sekä veteraanikuntoutukseen myös Helsingin kaupungin palvelusetelillä. Teemme kotikäyntejä ja ikääntyneiden kuntoutusta hoivakodeissa.

Tarjoamme myös monipuolisia liikuntapalveluita kuten pilatesryhmiä, niska-selkäryhmiä sekä ikääntyneiden ja muistisairaiden liikuntaryhmiä. 

Palvelemme asiakkaitamme suomen, ruotsin, englannin ja saksan kielellä. Muistathan että peruuttamattomasta hoitoajasta veloitamme täyden hinnan. Peruutukset on tehtävä hoitoaikaa edeltävänä päivänä numeroon 010 237 7074 tai 010 237 700.

Meille on helppo tulla. Toimipisteemme sijaitsee Malmintorin kauppakeskuksen toisessa kerroksessa Prisman puolella junarataa. Lähimmät pysäköintipaikat sijaitsevat Malmintorin kauppakeskuksen pysäköintihallissa P4. Lisää parkkipaikkoja löytyy pysäköintihallista P5. Junalta pääsee suoraan kauppakeskuksen 2. kerrokseen.

Invataksilla voi pysäköidä Malmintorille aivan kauppakeskuksen oven eteen, josta on esteetön pääsy hissillä 2. kerrokseen. Invapysäköinti sijaitsee kauppakeskuksen pysäköintihallissa P4, josta pääsee hissillä 2. kerrokseen. Lisäksi kauppakeskuksen ulkopuolelta, junaradan puolelta pääsee hissillä suoraan kauppakeskuksen 2. kerrokseen.

Fysioterapiaa Helsingissä. Katso muut toimipisteemme Helsingissä

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Jalkahoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Maitland Mulligan Concept Neurologinen fysioterapia Osteopatia Purentavaivan hoito SI-terapeutti Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia

MAKSAMINEN

Meillä käyvät maksutapoina käteinen, pankkikortti ja luottokortti (ei Diners eikä American Express).

Mattopilates jatko hinnasto

Kausimaksu (15x 7.9.-17.12.2020) 255
Kertakäynti 20

Mattopilates-ryhmät syksy 2020

Tutustu Mattopilateksen viikko-ohjelmaan ja ilmoittaudu ryhmiin

Julkiset kulkuyhteydet

Paikallisjunilla K-, P ja I, sekä Busseilla 69, 70, 70T, 73, 74, 554, 560, 561, 603, 701, 702

Paikoitusalueet

Esteettömyys

kyllä

Inva-WC

kyllä

Hissi

kyllä

Ovikello, raput, kerros

2. krs