Fysios Mehiläinen Helsinki Malmi

Malmintorin kauppakeskus, 2krs.

Malmin kauppatie 18

00700 Helsinki

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma 8.00-16.00
  • Ti 8.00-16.00
  • To 8.00-16.00
  • muutokset mahdollisia 08:00-16:00

Fysios Mehiläinen Helsinki Malmi on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevasta linkistä.

Fysioterapia Malmi

Fysioterapiaa Malmilla tarjoaa Fysios Mehiläinen Helsinki Malmi. Fysios Mehiläinen Malmi on Fysios Mehiläisen pääkaupunkiseudun toimipiste, jonka tuki- ja liikuntaelinsairaille, vaikeavammaisille aikuisille ja lapsille sekä ikääntyneille soveltuvat 330 m² esteettömät tilat ja laitteet tarjoavat mahdollisuuden vaikuttavaan ja laadukkaaseen kuntoutukseen.

Isossa harjoittelusalissamme on HUR:in laitteet, jotka soveltuvat erinomaisesti myös liikuntarajoitteisille. Tarjoamme monipuolisia liikuntapalveluita, kuten pilatesryhmiä.

Malmin kuntoutustiimissä on yli 15 terapeuttia. Tiimissämme on vaikeavammaisten lasten ja aikuisten kuntoutukseen, ikääntyneisiin ja muistisairauksiin, lymfaterapiaan, hierontaan sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksiin erikoistuneita pitkälle kouluttautuneita fysioterapeutteja ja lymfaterapeutteja.

Terapeuteillamme on erikoisosaamista muun muassa:


Tiimiin kuuluu myös fysioterapeutin suoravastaanottoon koulutettuja fysioterapeutteja, hierojia sekä pilatesohjaajia. Jatkuvan kouluttautumisen, uusimman tiedon hankkimisen ja monipuolisen välineistön kautta takaamme asiakkaillemme korkeatasoisen, asiantuntevan ja yksilöllisen kuntoutuksen.

Lisäksi olemme HUS-lymfaterapian palveluntuottaja ja HUS-vaikeavammaisten lasten palveluntuottaja. Meille voit tulla fysio- tai lymfaterapiaan sekä veteraanikuntoutukseen myös Helsingin kaupungin palvelusetelillä. Teemme kotikäyntejä ja ikääntyneiden kuntoutusta hoivakodeissa.

Meillä on huomioitu kaikki asiakasryhmät. Toimipisteeltämme löytyy Therapy Master ja Lympha Touch -hoitolaite.

Palvelemme asiakkaitamme suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Muistathan että peruuttamattomasta hoitoajasta veloitamme täyden hinnan. Peruutukset on tehtävä hoitoaikaa edeltävänä päivänä numeroon 010 237 700.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Helena Vähäkuopus, p. 040 5570832 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on tilava ja esteetön sali, jossa on monipuoliset HUR:in laitteet, jotka sopivat sekä KELA- että TULE-asiakkaille. Salilla voi harjoitella terapeutin kanssa. Meillä on myös kaksi pientä Pilates -ryhmää. Tutustu tunteihin.