Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
Asiakaspalvelu
  • Ma 07:30-15:00
  • Ti-Ke 08:00-15:30
  • Pe 08:00-15:30
Terapeuttia

0

76

EUR

Fysioterapia

45 min

88

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Malmi

Fysioterapiaa Malmilla tarjoaa Fysios Malmi. Fysios Malmi on Fysioksen pääkaupunkiseudun toimipiste, jonka tuki- ja liikuntaelinsairaille, vaikeavammaisille aikuisille ja lapsille sekä ikääntyneille soveltuvat 330 m² esteettömät tilat ja laitteet tarjoavat mahdollisuuden vaikuttavaan ja laadukkaaseen kuntoutukseen.

Isossa harjoittelusalissamme on HUR:in laitteet, jotka soveltuvat erinomaisesti myös liikuntarajoitteisille. Tarjoamme monipuolisia liikuntapalveluita, kuten pilatesryhmiä.

Fysios Malmin kuntoutustiimissä on yli 15 terapeuttia. Tiimissämme on vaikeavammaisten lasten ja aikuisten kuntoutukseen, ikääntyneisiin ja muistisairauksiin, lymfaterapiaan sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksiin erikoistuneita pitkälle kouluttautuneita fysioterapeutteja ja lymfaterapeutteja.

Terapeuteillamme on erikoisosaamista muun muassa:


Tiimiin kuuluu myös fysioterapeutin suoravastaanottoon koulutettuja fysioterapeutteja, hierojia, jalkaterapeutti, osteopaatti sekä pilatesohjaajia. Jatkuvan kouluttautumisen, uusimman tiedon hankkimisen ja monipuolisen välineistön kautta takaamme asiakkaillemme korkeatasoisen, asiantuntevan ja yksilöllisen kuntoutuksen.

Palvelemme asiakkaitamme suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Muistathan että peruuttamattomasta hoitoajasta veloitamme täyden hinnan. Peruutukset on tehtävä hoitoaikaa edeltävänä päivänä numeroon 010 237 7074 tai 010 237 700.

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Lisäksi olemme HUS-lymfaterapian palveluntuottaja ja HUS-vaikeavammaisten lasten palveluntuottaja. Meille voit tulla fysio- tai lymfaterapiaan sekä veteraanikuntoutukseen myös Helsingin kaupungin palvelusetelillä. Teemme kotikäyntejä ja ikääntyneiden kuntoutusta hoivakodeissa.

Meillä on huomioitu kaikki asiakasryhmät. Toimipisteeltämme löytyy Therapy Master ja Lympha Touch -hoitolaite.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Helena Vähäkuopus p. 040 5570832.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on tilava ja esteetön sali, jossa on monipuoliset HUR:in laitteet, jotka sopivat sekä KELA- että TULE-asiakkaille. Salilla voi harjoitella terapeutin kanssa. Meillä on myös kaksi pientä Pilates -ryhmää. Tutustu tunteihin >>

Sijainti ja saapuminen

Meille on helppo tulla. Toimipisteemme sijaitsee Malmintorin kauppakeskuksen toisessa kerroksessa Prisman puolella junarataa. Lähimmät pysäköintipaikat sijaitsevat Malmintorin kauppakeskuksen pysäköintihallissa P4. Lisää parkkipaikkoja löytyy pysäköintihallista P5. Junalta pääsee suoraan kauppakeskuksen 2. kerrokseen.

Invataksilla voi pysäköidä Malmintorille aivan kauppakeskuksen oven eteen, josta on esteetön pääsy hissillä 2. kerrokseen. Invapysäköinti sijaitsee kauppakeskuksen pysäköintihallissa P4, josta pääsee hissillä 2. kerrokseen. Lisäksi kauppakeskuksen ulkopuolelta, junaradan puolelta pääsee hissillä suoraan kauppakeskuksen 2. kerrokseen.

Maksaminen

Meillä käyvät maksutapoina pankkikortti ja luottokortti (Visa, MasterCard). Lisäksi maksutapana käy Smartum-seteli, Smartum-kortti, Smartum hieronta- ja liikunta, ePassi hyvinvointi ja liikunta, Edenred liikunta, Tyky-setelit sekä Eazybreak hieronta ja liikunta.


Fysioterapia Helsinki. Katso muut toimipisteemme Helsingissä.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Dry needling ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Long COVID kuntoutus Lymfaterapia Maitland Mulligan Concept Neurologinen fysioterapia Osteopatia Personal training Purentavaivan hoito Raskaushieronta SI-terapeutti Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia
Fysioterapiaa Malmilla Fysios Malmi
Fysios Malmi terapiahuone
Fysios Malmi fysioterapia vastaanotto
Fysios Malmi terapiasali

Mattopilates jatko hinnasto

Kausimaksu (15x 6.9.-20.12.2021) 255 eur
Kertakäynti 20 eur

Julkiset kulkuyhteydet

Paikallisjunilla K-, P ja I, sekä Busseilla 69, 70, 70T, 73, 74, 554, 560, 561, 603, 701, 702. Tarkista ajankohtaiset reittitiedot www.hsl.fi

Paikoitusalueet

Ei omia paikkoja, auton voi jättää Prisman ilmaiseen parkkihalliin.

Esteettömyys

Kyllä.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Kyllä.

Ovikello, raput, kerros

Malmintorin kauppakeskus 2. krs., hissi liukuportaiden takana. Ovikello ja etäovenavaus käytössä.