Fysios Mehiläinen Helsinki Itäkeskus

Sisäänkäynti Lyypekinkujan puolelta, 2. krs

Asiakkaankatu 3 A

00930 Helsinki

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-Pe 8.00-20.00

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma-Pe 8.00-15.45
  • muutokset mahdollisia

Fysios Mehiläinen Helsinki Itäkeskus on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevasta linkistä.

Fysioterapia Helsinki Itäkeskus

Fysioterapiaa Itäkeskuksessa tarjoaa Fysios Mehiläinen Helsinki Itäkeskus. Fysios Mehiläinen Itäkeskus on oikea osaamiskeskus. Meillä on erittäin vahvaa osaamista tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon ja neurologiseen fysioterapiaan. Useat terapeuttimme toimivat myös fysioterapiakouluttajina sekä konsultoijina ja ammattilaisemme kouluttautuvat jatkuvasti. Puheterapeutit ja neuropsykologi täydentävät huippuosaajajoukkoamme.

Meiltä löytyy OMT-fysioterapian huippuosaamista, tuki- ja liikuntaelinfysioterapian erikoisosaamista, osteopatiaa, neurologisen fysioterapian erikoisosaamista, kela-kuntoutusta, lymfaterapiaa, hierontaa, akupunktiota sekä pohjallisten valmistusta. Meiltä tullaan hakemaan apua kauempaakin. Tilamme ovat myös vastaremontoidut ja sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Itäkeskuksessa. Teemme myös kotikäyntejä ja fysioterapiaa etänä.

Fysios Mehiläinen Itäkeskus Resiina on samoissa tiloissa kanssamme. Resiina Itäkeskuksessa on vahvaa erikoisosaamista mm. lasten sekä nuorten fysioterapiasta ja toimintaterapiasta. Lue lisää täältä.

Meille voi tulla myös Helsingin kaupungin palvelusetelillä (palse) fysio- tai lymfaterapiaan. Meillä on useita yrityssopimuksia työntekijöiden fysioterapiasta ja hieronnasta. Meille voi tietysti tulla myös ilman lähetettä omalla kustannuksella.

Tutustua tarkemmin Itäkeskuksen asiantuntijoihin ja heidän osaamiseensa.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Minttu Vartia, p. 050 525 9729 tai [email protected].

Uudet toimintaterapia-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan toimintaterapeuttiin: Minna Turunen, p. 050 350 5512 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Meiltä löytyy monipuolisia harjoittelutiloja ja välineistöä. Harjoittelusalissamme on HUR-paineilmakuntosalilaitteita, juoksu/kävelymatto, kuntopyörä, soutulaite sekä paljon harjoittelua tukevia pienvälineitä. Neurologisessa fysioterapiassa on lisäksi käytössä seisomateline ja nostolaite sekä leveät hoitopöydät.

Harjoittelu tapahtuu yhdessä terapeutin kanssa. Meillä on myös liikuntaryhmä senioreille. Kulku salille ja salilla on esteetön.