Fysios Helsinki Itäkeskus

Sisäänkäynti Lyypekinkujan puolelta, 2. krs

Asiakkaankatu 3 A

00930 Helsinki

010 237 7050 tai 010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-Pe 8.00-20.00

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma-Pe 8.00-15.45
  • muutokset mahdollisia

Fysioterapia Helsinki Itäkeskus

Fysioterapiaa Itäkeskuksessa tarjoaa Fysios Itäkeskus. Fysios Itäkeskus on oikea osaamiskeskus. Meillä on erittäin vahvaa osaamista tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon ja neurologiseen fysioterapiaan. Useat terapeuttimme toimivat myös fysioterapiakouluttajina sekä konsultoijina ja ammattilaisemme kouluttautuvat jatkuvasti. Puheterapeutit ja neuropsykologi täydentävät huippuosaajajoukkoamme.

Meiltä löytyy OMT-fysioterapian huippuosaamista, tuki- ja liikuntaelinfysioterapian erikoisosaamista, osteopatiaa, neurologisen fysioterapian erikoisosaamista, kela-kuntoutusta, lymfaterapiaa, hierontaa, akupunktiota sekä pohjallisten valmistusta. Meiltä tullaan hakemaan apua kauempaakin. Tilamme ovat myös vastaremontoidut ja sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Itäkeskuksessa. Teemme myös kotikäyntejä ja fysioterapiaa etänä.

Fysios Helsinki Resiina Itäkeskus on samoissa tiloissa kanssamme. Resiina Itäkeskuksessa on vahvaa erikoisosaamista mm. lasten sekä nuorten fysioterapiasta ja toimintaterapiasta. Lue lisää täältä >>

Alempana voit tutustua tarkemmin Itäkeskuksen asiantuntijoihin ja heidän osaamiseensa.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Meille voi tulla myös Helsingin kaupungin palvelusetelillä (palse) fysio- tai lymfaterapiaan. Meillä on useita yrityssopimuksia työntekijöiden fysioterapiasta ja hieronnasta. Meille voi tietysti tulla myös ilman lähetettä omalla kustannuksella. 

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen: Ulla-Maija Somero [email protected] ja vastaavaan fysioterapeuttiin Minttu Vartia p. 050 525 9729.

Harjoittelumahdollisuudet

Meiltä löytyy monipuolisia harjoittelutiloja ja välineistöä. Harjoittelusalissamme on HUR-paineilmakuntosalilaitteita, juoksu/kävelymatto, kuntopyörä, soutulaite sekä paljon harjoittelua tukevia pienvälineitä. Neurologisessa fysioterapiassa on lisäksi käytössä seisomateline ja nostolaite sekä leveät hoitopöydät.

Harjoittelu tapahtuu yhdessä terapeutin kanssa. Meillä on myös liikuntaryhmä senioreille. Kulku salille ja salilla on esteetön.


Fysios Itäkeskuksen asiakkaat suosittelevat

Kokemuksia Fysios Helsinki Itäkeskus

OMT-fysioterapiasta apua selittämättömään tärinään

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän