Vastaanotot
  • Ma-Pe 8.00-20.00
Asiakaspalvelu
  • Ma, Ke, To ja Pe 8.00-15.45
  • Ti 8.00-11.00
Terapeuttia

0

77

EUR

Fysioterapia

45 min

94

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Helsinki Itäkeskus

Fysioterapiaa Itäkeskuksessa tarjoaa Fysios Itäkeskus. Fysios Itäkeskus on oikea osaamiskeskus. Meillä on erittäin vahvaa osaamista tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon ja neurologiseen fysioterapiaan. Useat terapeuttimme toimivat myös fysioterapiakouluttajina sekä konsultoijina ja ammattilaisemme kouluttautuvat jatkuvasti. Puheterapeutit ja neuropsykologi täydentävät huippuosaajajoukkoamme.

Meiltä löytyy OMT-fysioterapian huippuosaamista, tuki- ja liikuntaelinfysioterapian erikoisosaamista, osteopatiaa, neurologisen fysioterapian erikoisosaamista, kela-kuntoutusta, lymfaterapiaa sekä pohjallisten valmistusta. Meiltä tullaan hakemaan apua kauempaakin. Tilamme ovat myös vastaremontoidut ja sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Itäkeskuksessa. Teemme myös kotikäyntejä ja fysioterapiaa etänä.

Fysios Helsinki Resiina Itäkeskus on samoissa tiloissa kanssamme. Resiina Itäkeskuksessa on vahvaa erikoisosaamista mm. lasten sekä nuorten fysioterapiasta ja toimintaterapiasta. Lue lisää täältä >>

Palvelumme


Alempana voit tutustua tarkemmin Itäkeskuksen asiantuntijoihin ja heidän osaamiseensa.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Meille voi tulla myös Helsingin kaupungin palvelusetelillä (palse) fysio- tai lymfaterapiaan. Meillä on useita yrityssopimuksia työntekijöiden fysioterapiasta ja hieronnasta. Meille voi tietysti tulla myös ilman lähetettä omalla kustannuksella. 

Meillä on huomioitu erityisesti lapsiasiakkaat ja meiltä löytyy lasten fysioterapiaan erikoistunut huippuosaaja ja välineistö. Toimipisteen kuntoutusvälineisiin kuuluu mm. seisomateline ja nostolaite sekä leveät hoitopöydät. Hoitolaitteita ovat LPG ja TNS.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen: Ulla-Maija Somero [email protected] ja vastaavaan fysioterapeuttiin Minttu Vartia p. 050 525 9729.

Harjoittelumahdollisuudet

Meiltä löytyy monipuolisia harjoittelutiloja ja välineistöä. Harjoittelusalissamme on HUR-paineilmakuntosalilaitteita, juoksu/kävelymatto, kuntopyörä, soutulaite sekä paljon harjoittelua tukevia pienvälineitä. Neurologisessa fysioterapiassa on lisäksi käytössä seisomateline ja nostolaite sekä leveät hoitopöydät.

Harjoittelu tapahtuu yhdessä terapeutin kanssa. Meillä on myös liikuntaryhmä senioreille. Kulku salille ja salilla on esteetön.

Meillä alkaa 28.1.2022 Äiti-vauva-treenit. Neljän kerran tiiviskurssilla opit synnytyksen jälkeisestä liikunnasta, lantionpohjan ja keskivartalon vahvistamisesta synnytyksen jälkeen sekä saat monipuolista inspiraatiota omaan liikkumiseen vaihtuvien teemojen myötä. Tervetuloa liikkumaan yhdessä vauvan kanssa! Lue lisää täältä >>

Sijainti ja saapuminen

Fysios Helsinki Itäkeskus sijaitsee osoitteessa Asiakkaankatu 3 A. Toimipisteeseemme on helppo tulla julkisella liikenteellä tai omalla autolla. Itäkeskuksen metroasemalta ja Tallinnanaukiolta kävellen matkaa on n. 200 m. Lähimmät bussipysäkit ovat Asiakkaankatu ja Itäkeskus. Katso ajankohtaiset tiedot www.hsl.fi.

Omalla autolla saavuttaessa 2h pysäköinti on sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä tai Asiakkaankadulla ja Kauppakartanonkadulla on jonkin verran parkkipaikkoja. Myös Gotlanninkadun varrella on pysäköintialue. INVA-paikkoja on kolme noin 30 m ovelta.

Sisäänkäynti Lyypekinkujan puolen sisäänkäynnistä. Oven pielessä vasemmalla on sähköinen ovenavaus ja oikealla puolella on liuska. Toimitilamme ovat 2. kerroksessa ja pääset meille joko hissillä tai portaita pitkin. Katso tarkemmat saapumisohjeet alempaa.

Maksutavat

Meillä käyvät maksutapoina pankkikortti ja luottokortti (Visa/Master), Eazybreak (hieronta), ePassi hyvinvointi, Smartum mobiili (hieronta ja liikunta), Smartum -seteli (liikunta) sekä Pay hieronta.


Tervetuloa!


Fysioterapia Helsinki. Katso muut toimipisteemme Helsingissä.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Long COVID kuntoutus Lymfaterapia Mulligan Concept NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia OMT Osteopatia Personal training Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Spiraalistabilaatio SPS Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Saapumisohjeet:

Sisäänkäynti Lyypekinkujan puolelta:

Pysäköinti sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Myös Asiakkaankadulla ja Kauppakartanonkadulla on jonkin verran parkkipaikkoja. Itäkeskuksen metroasemalta kävellen n. 200 m.

Saapuminen Itiksen puolelta:

Kulje Hansasillan yli Itäväylän toiselle puolelle. Heti sillan jälkeen vasemmalla on hissi alas 1.krs tai portaat suoraan alas. Mene ulos rakennuksesta Lyypekinaukion suuntaan, parkkialue jää oikealle puolelle. Vasemmalla on suuret Puuilon mainokset. Maamerkki, tornitalo, suoraan edessä. Parkkialueen kulmassa käänny oikealle kohti Lyypekinkujaa. Kulje kohti rakennusta, jonka näet vasemmalla (parkkialue nyt oikealla puolella).

Kulje etnisen kaupan ohi ja näet vasemmalla KOy Asiakkaankatu 3 A kyltin. Oven pielessä vasemmalla on sähköinen ovenavaus ja oikealla puolella on liuska. Kulje aulan poikki suoraan, näet vasemmalla portaat ja oikealla on kaksi hissiä. Tule toiseen kerrokseen. Ovessa on Fysioksen mainos.

Saapuminen Tallinnanaukiolta

Jos saavut Tallinnanaukiolta, jonne linja-autot saapuvat etkä mene sisään Itiksen ostoskeskukseen, voit kävellä tai pyöräillä (ei pyörätuoliasiakkaa) Asiakkaankadun kevyen liikenteen sillan kautta. Sillan päässä on vasemmalla Lyypekinkuja. Kulje kujan toiseen päähän ja oikealta löytyy Asiakkaankatu 3 A.

Fysios Helsinki Itäkeskus

Fysios Helsinki Itäkeskus ulko-ovi
Fysios Helsinki Itäkeskus terapiasali
Fysios Helsinki Itäkeskus sali


Julkiset kulkuyhteydet

Lähimmät bussipysäkit ovat Asiakkaankatu ja Itäkeskus. Itäkeskuksen metroasema ja Tallinnanaukio matkaa n. 200 m. Katso www.hsl.fi.

Paikoitusalueet

Pysäköinti sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä tai Asiakkaankadulla ja Kauppakartanonkadulla on jonkin verran parkkipaikkoja.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

Sisäänkäynti Lyypekinkujan puolen sisäänkäynnistä. Sähköinen ovenavaus ja oikealla puolella on liuska. 2.krs, sekä hissi ja portaat.