Vastaanotot
  • Ma-Pe 8.00-20.00
Terapeuttia

0

75

EUR

Fysioterapia

45 min

92

EUR

Fysioterapia

60 min

Fysioterapia Helsinki Itäkeskus

Fysioterapiaa Itäkeskuksessa tarjoaa Fysios Itäkeskus. Fysios Itäkeskuksessa on vahvaa erikoisosaamista OMT-fysioterapiasta, osteopatiasta, neurologisesta kuntoutuksesta ja lymfaterapiasta. Meillä on osaamista myös puheterapiaan ja neuropsykologiseen kuntoutukseen. Itäkeskuksen huippuammattilaisten tiimi tarjoaa laajan skaalan fysioterapia- ja hyvinvointipalveluja olipa kyse sitten kivun poistamisesta, toimintakyvyn, työkyvyn tai liikkumisen edistämisestä, niihin liittyvien häiriöiden korjaamisesta, myös ennaltaehkäisevästi.

Palvelumme

Fysios Itäkeskuksen palveluihin kuuluvat mm.


Alempana voit tutustua tarkemmin Itäkeskuksen asiantuntijoihin ja heidän osaamiseensa.

Fysios Helsinki Resiina Itäkeskus on samoissa tiloissa kanssamme. Resiina Itäkeskuksessa on vahvaa erikoisosaamista mm. lasten sekä nuorten fysioterapiasta ja toimintaterapiasta. Lue lisää täältä >>

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Meille voi tulla myös Helsingin kaupungin palvelusetelillä (palse) fysio- tai lymfaterapiaan. Meillä on useita yrityssopimuksia työntekijöiden fysioterapiasta ja hieronnasta. Meille voi tietysti tulla myös ilman lähetettä omalla kustannuksella. 

Tuki- ja liikuntaelinfysioterapia, OMT-fysioterapia, osteopatia, hieronta, neurologinen kuntoutus, lasten fysioterapia, motoriikkaneuvolapalvelua lapsille, lymfaterapia, allasterapia, alaraaja-analyysi ja pohjallisten teko. 

Teemme myös kotikäyntejä ja fysioterapiaa etänä.

Harjoittelumahdollisuudet

Meiltä löytyy monipuolisia harjoittelutiloja ja välineistöä. Harjoittelu tapahtuu yhdessä terapeutin kanssa.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Helsinki Itäkeskus sijaitsee osoitteessa Asiakkaankatu 3 A. Toimipisteeseemme on helppo tulla julkisella liikenteellä tai omalla autolla. Itäkeskuksen metroasemalta ja Tallinnanaukiolta kävellen matkaa on n. 400 m. Lähimmät bussipysäkit ovat Asiakkaankatu ja Itäkeskus. Katso ajankohtaiset tiedot www.hsl.fi. Omalla autolla saavuttaessa pysäköinti on sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä tai Asiakkaankadulla ja Kauppakartanonkadulla on jonkin verran parkkipaikkoja. Myös Gotlanninkadun varrella on pysäköintialue.

Oven pielessä vasemmalla on sähköinen ovenavaus ja oikealla puolella on liuska. Toimitilamme ovat toisessa kerroksessa ja pääset meille joko hissillä tai portaita pitkin. Katso tarkemmat saapumisohjeet alempaa.

Maksutavat

Meillä käyvät maksutapoina pankkikortti ja luottokortti (Visa/Master), Eazybreak hyvinvointi (hieronta), ePassi  hyvinvointi tai flex (hieronta ja ft), Smartum mobiili / Smartum Pay hieronta sekä pankkisiirto.


Tervetuloa!


Fysioterapia Helsinki. Katso muut toimipisteemme Helsingissä.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Long COVID kuntoutus Lymfaterapia Mulligan Concept NDT-terapeutti Neurologinen fysioterapia OMT Osteopatia Personal training Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Spiraalistabilaatio SPS Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia

Saapumisohjeet:

Sisäänkäynti Lyypekinkujan puolelta:

Pysäköinti sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Myös Asiakkaankadulla ja Kauppakartanonkadulla on jonkin verran parkkipaikkoja. Itäkeskuksen metroasemalta kävellen n. 400 m.

Saapuminen Itiksen puolelta:

Kulje Hansasillan yli Itäväylän toiselle puolelle. Heti sillan jälkeen vasemmalla on hissi alas 1.krs tai portaat suoraan alas. Mene ulos rakennuksesta Lyypekinaukion suuntaan, parkkialue jää oikealle puolelle. Vasemmalla on suuret Puuilon mainokset. Maamerkki, tornitalo, suoraan edessä. Parkkialueen kulmassa käänny oikealle kohti Lyypekinkujaa. Kulje kohti rakennusta, jonka näet vasemmalla (parkkialue nyt oikealla puolella).

Kulje etnisen kaupan ohi ja näet vasemmalla KOy Asiakkaankatu 3 A kyltin. Oven pielessä vasemmalla on sähköinen ovenavaus ja oikealla puolella on liuska. Kulje aulan poikki suoraan, näet vasemmalla portaat ja oikealla on kaksi hissiä. Tule toiseen kerrokseen. Ovessa on Fysioksen mainos.

Saapuminen Tallinnanaukiolta

Jos saavut Tallinnanaukiolta, jonne linja-autot saapuvat etkä mene sisään Itiksen ostoskeskukseen, voit kävellä tai pyöräillä (ei pyörätuoliasiakkaa) Asiakkaankadun kevyen liikenteen sillan kautta. Sillan päässä on vasemmalla Lyypekinkuja. Kulje kujan toiseen päähän ja oikealta löytyy Asiakkaankatu 3 A.

Fysios Helsinki Itäkeskus

Fysios Helsinki Itäkeskus ulko-ovi
Fysios Helsinki Itäkeskus terapiasali
Fysios Helsinki Itäkeskus sali


Julkiset kulkuyhteydet

Lähimmät bussipysäkit ovat Asiakkaankatu ja Itäkeskus. Itäkeskuksen metroasema ja Tallinnanaukio matkaa n. 400 m. Katso www.hsl.fi.

Paikoitusalueet

Pysäköinti sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä tai Asiakkaankadulla ja Kauppakartanonkadulla on jonkin verran parkkipaikkoja.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

Sähköinen ovenavaus ja oikealla puolella on liuska. 2.krs, sekä hissi ja portaat.