Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-19.00
  • Pe 8.00-17.00

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma-Pe 8.00-16.00

Fysios Mehiläinen Helsinki Paciuksenkatu on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevasta linkistä.

Fysioterapia Helsinki Meilahti

Fysios Mehiläinen Helsinki Paciuksenkatu tarjoaa täyden kuntoutuksen palvelut Helsingin Meilahdessa vanhassa Allergiatalossa. Fysios Mehiläinen Helsinki Paciuksenkatu on erikoistunut neurologiseen kuntoutukseen ja meiltä saa moniammatillista kuntoutusta. Tarjoamme kuntoutujillemme yksilöllistä, laadukasta ja monipuolista neurologista fysioterapiaaallasterapiaa ja toimintaterapiaa avokuntoutuksena. Meillä on myös tuki ja liikuntaelinfysioterapiaa, lantionpohjan fysioterapiaa, lymfaterapiaa, hierontaa ja akupunktiota. Teemme myös kotikäyntejä.

Terapeuteillamme on vahva neurologinen osaaminen ja suurella osalla terapeuteistamme on Bobath -peruskurssi käytynä. Terapeuteistamme löytyy Maitland-terapeutteja, joten meiltä löytyy myös vahvaa osaamista tuki- ja liikuntaelinsairauksien kuntouttamisessa. Meiltä löytyy laajaa erityisosaamista mm. lantionpohjan fysioterapia, akupunktio, alaraajojen terapia ja lymfaterapia.

Terapiatilamme on suunniteltu aikuisneurologiseen kuntoutukseen. Fysioterapiatilat ja välineistö on monipuolista. Meiltä löytyy mm. kävelykuntoutukseen Lite Gait painokevennetty harjoittelulaite sekä kattokiskot painokevennettyyn kävelyyn ja painokevennettyyn harjoitteluun. Neurosonic rentoutustuoli, HUR -kuntosalilaitteistoa, Kinesis One -vetolaitteita, ratsastussimulaattori, NuStep, MOTOMed, Huber PhysioTouch -laite sekä LPG-laite ja TherapyMaster/Redcord -laitteita. TENS- ja EMS-laitteet ja interferenssi, hydrocollator sekä parafiini. Syksyllä saamme recoveriX-aivokuntoutus laitteen monipuolistamaan kuntoutus välineistöämme.

Meillä on lämminvesiallas allasterapiaan. Altaan pukuhuonetiloissa sekä terapiatiloissa kattonosturit sekä henkilönostin. Altaalla on myös allashissi.

Toimintaterapialle löytyy oma terapiakeittiö sähkösäädettävillä tasoilla.

Toimipisteen hoitolaitteita ovat LPG, LymfaTouch, Neurotrac, neurosonic, ultraääni-, TENS- ja EMS-laitteet ja interferenssi.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Jenni Raitio, p. 050 467 9285 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Meillä on esteetön kuntosali, joka on vain terapiakäytössä. Kuntosalin laitteisiin kuuluu HUR easy acces -laitteet SmartTouch-toiminnoilla.

Terapiasalissa on hoitopöytiä, kinesislaitteita, kävelykuntoutuslaitteet Lite Gait ja kävelykiskot, ratsastussimulaattori, MOTOMed, NuStep sekä therapymaster. Neurosonic rentoutustuoli aistihuoneessa. Syyskuussa meille on tulossa recoveriX-aivokuntoutuslaite.

Tarjoamme myös ryhmäliikuntatunteja. Tutustu tunteihin ja varaa paikkasi.