Fysios Helsinki Pasila

Maistraatinportti 2

00240 Helsinki

010 237 7050

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
  • Ma-Pe 8.00-20.00

Asiakaspalvelija paikalla

  • To 8.00-15.00

Fysioterapia Helsinki Pasila

Fysioterapiaa Pasilassa tarjoaa Fysios Pasila. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan ja meillä on laajin fysioterapiapalveluiden valikoima Pasilan alueella. Asiantuntevat fysioterapeutit, naprapaatit ja osteopaatit ovat apunasi.

Palveluihimme kuuluu mm. OMT-fysioterapia, lantionpohjan fysioterapia, äitiysfysioterapia, psykofyysinen fysioterapia, ikääntyneiden fysioterapia, urheilufysioterapia, lymfaterapia, akupunktio, hieronta sekä punavalo ja ESWT-paineaaltohoidot. Lisäksi erityisosaamiseemme kuuluu askeltutkimukset ja tukipohjallis- sekä jalkaterapiapalvelut.

Esteettömällä toimipisteellämme on myös oma kuntosali, missä voidaan tehdä terapeutin ohjauksessa kuntosaliohjelmia tai antaa ohjausta terapeuttiseen harjoitteluun. Teemme myös kotikäyntejä.

Paikallisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Helsingin kaupungin työterveys, Palveluseteli, Aava, Enerkemi sekä HOK (Elanto)

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Riikka Viitanen p. 050 479 6830

Harjoittelumahdollisuudet

Esteettömällä toimipisteellämme on kuntosali, missä voidaan tehdä terapeutin ohjauksessa kuntosaliohjelmia tai antaa ohjausta terapeuttiseen harjoitteluun. Sali on vain asiakkaidemme käytössä. Kuntosalilta löytyy mm. juoksumatto, spinningpyörä, vapaita painoja, kyykkyräkki, smith, levytangot ja taljat.

Fysios Pasilan asiakkaat suosittelevat

Lonkkakipu

Fysioterapiaa lonkan virheasennosta johtuvaan lonkkakipuun

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän