Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
  • Ma-Pe 8.00-18.00
Terapeuttia

0

76

EUR

Fysioterapia

45 min

alk. 76

EUR

OMT / Naprapatia / Osteopatia

45 min

Lauantai aikoja Pasilassa!

Nyt varattavissa aikoja myös lauantaille - varaa aika alta.

Fysioterapia Helsinki Pasila

Fysioterapiaa Pasilassa tarjoaa Fysios Pasila. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan ja meillä on laajin fysioterapiapalveluiden valikoima Pasilan alueella. Asiantuntevat fysioterapeutit, naprapaatit ja osteopaatit ovat apunasi.

Palveluihimme kuuluu mm. OMT-fysioterapia, lantionpohjan fysioterapia, äitiysfysioterapia, psykofyysinen fysioterapia, ikääntyneiden fysioterapia, urheilufysioterapia, lymfaterapia, akupunktio, hieronta sekä punavalo ja ESWT-paineaaltohoidot. Lisäksi erityisosaamiseemme kuuluu askeltutkimukset ja tukipohjallis- sekä jalkaterapiapalvelut.

Esteettömällä toimipisteellämme on myös oma kuntosali, missä voidaan tehdä terapeutin ohjauksessa kuntosaliohjelmia tai antaa ohjausta terapeuttiseen harjoitteluun. Teemme myös kotikäyntejä.

Paikallisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Helsingin kaupungin työterveys, Palveluseteli, Aava, Enerkemi sekä HOK (Elanto).

Palvelumme


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Antti Kanerva p. 050 3627568.

Harjoittelumahdollisuudet

Esteettömällä toimipisteellämme on kuntosali, missä voidaan tehdä terapeutin ohjauksessa kuntosaliohjelmia tai antaa ohjausta terapeuttiseen harjoitteluun. Sali on vain asiakkaidemme käytössä. Kuntosalilta löytyy mm. juoksumatto, spinningpyörä, vapaita painoja, kyykkyräkki, smith, levytangot ja taljat.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Pasila sijaitsee katutasossa Länsi-Pasilassa Rubik-talossa aivan Mall of Triplan vieressä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lähin rautatieasema on Pasilan rautatieasema. Raitiovaunulinja 2 kulkee lähimmän raitiovaunupysäkin Maistraatintorin kautta. Katso ajankohtaiset tiedot www.hsl.fi. Maksullisia parkkipaikkoja löytyy Maistraatinportista ja Triplassa on 2h ilmainen parkki.

Toimipisteeseen pääsee sisään ovikelloa soittamalla. Voit odottaa aulassa kunnes terapeutti tulee hakemaan. Kulku pyörätuolilla Rubikin pääovesta. Pyörätuolia käyttävät asiakkaat voivat olla terapeuttiin yhteydessä ennen ensimmäistä käyntiä, jotta terapeutti osaa ohjata kulkemaan oikeasta ovesta.

Maksutavat

Maksutapoina meillä käy lasku, Edenred, Samartum hieronta, ePassi hyvinvointi sekä Eazybreak hieronta ja liikunta. Paikan päällä maksaminen kortilla tai käteisellä ei valitettavasti ole mahdollista.


Fysioterapia Helsinki. Katso muut toimipisteemme Helsingissä.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Dry needling ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Jalkahoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Long COVID kuntoutus Lymfaterapia Maitland Naprapatia Neurologinen fysioterapia OMT Osteopatia Personal training Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito SI-terapeutti Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Suspensiohoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Näin löydät perille

Alla olevasta kartasta näet toimipisteen sijainnin sekä mm. raitiovainu- ja bussipysäkit.


Fysioterapiaa Pasilassa Fysios Pasila
Fysios Pasila hoitohuone fysioterapia, osteopatia ja naprapatia
Harjoitusterapia ja kuntosaliohjaus Fysios Pasila

Julkiset kulkuyhteydet

Juna Pasilan asema, Raitiovaunu 2 Maistraatintori. Katso www.hsl.fi

Paikoitusalueet

Maksullisia parkkipaikkoja Maistraatinportissa ja Triplassa 2h ilmainen parkki.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei, katutasossa.

Ovikello, raput, kerros

Katutasossa, ovikello. Kulku pyörätuolilla Rubikin pääovesta.