Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-18.00
Terapeuttia

0

75

EUR

Fysioterapia

45 min

75

EUR

Naprapatia / Osteopatia

45 min

Olemme muuttaneet!

Fysios FTK Töölö ja Fysios Pasila ovat yhdistyneet. Palvelemme uusissa tiloissa 1.4.2020 alkaen. Uusi osoitteemme on Fysios Pasila, Maistraatinportti 2.


Varaa aika

Fysioterapia Helsinki Pasila

Olemme muuttaneet! Uusi osoitteemme on Maistraatinportti 2

Fysios Pasilassa palveluihimme kuuluvat fysioterapia, naprapatia ja osteopatia. Asiantuntevat fysioterapeutitnaprapaatit ja osteopaatit ovat käytettävissäsi. Meillä jokainen ihminen ja hänen tilanteensa on tärkein. Siksi kaikkea toimintaamme ohjaa kolmen K:n sääntö: Kohdaten, Kuunnellen ja Konkreettisesti auttaen. 99,7% asiakkaistamme suosittelisi meitä parhaalle ystävälleen. Fysioterapia on ihmisten hoitamista. Hoidamme ihmistä, jolla on vaivoja, emme vaivoja, jotka ovat ihmisessä. Käypä hoito ei meille riitä.

Fysioterapiaa Helsingissä. Katso muut toimipisteemme Helsingissä

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Jalkahoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Maitland Naprapatia Neurologinen fysioterapia OMT Osteopatia Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito SI-terapeutti Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Suspensiohoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Näin löydät perille

Alla olevasta kartasta näet toimipisteen sijainnin sekä mm. raitiovainu- ja bussipysäkit.


MAKSUTAVAT

Lähetämme käynnistä asiakkaalle laskun. Paikan päällä maksaminen ei valitettavasti ole mahdollista.

Julkiset kulkuyhteydet

Useat linjat

Paikoitusalueet

Easypark ja Hel.kaup.parkki (2eur/h)

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ovikello, raput, kerros