Fysios Mehiläinen Helsinki Pasila

Maistraatinportti 2

00240 Helsinki

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-Pe 8.00-20.00
  • La sopimuksen mukaan.

Asiakaspalvelija paikalla

  • To 8.00-15.00

Fysios Mehiläinen Helsinki Pasila on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevasta linkistä.

Fysioterapia Helsinki Pasila

Fysios Mehiläinen Helsinki Pasila tarjoaa monipuolisia ja korkeatasoisia terapiapalveluita Länsi-Pasilassa. Olemme erikoistuneet eri ikäisten tuki-ja liikuntaelinvaivoihin ja meillä on laajin terapiapalveluiden valikoima Pasilan alueella. Asiantuntevat fysioterapeutit, osteopaatit ja naprapaatti ovat käytettävissäsi. Useat terapeuttimme toimivat myös fysioterapia-alan kouluttajina sekä konsultoitavina ammattilaisina. Kouluttaminen ja kouluttautuminen on iso ja tärkeä osa toimintakulttuuriamme.

Palveluvalikoimaamme kuuluu manuaalisen terapian erikoisosaamista (OMT, Maitland, McKenzie/MDT, osteopatia, naprapatia), tuki- ja liikuntaelinfysioterapian erikoisosaamista (alaraajafysioterapia, äitiysfysioterapia, urheilufysioterapia, purentavaivat), psykofyysistä fysioterapiaa, neurologista fysioterapiaa, lasten (yli 5-v) ja nuorten fysioterapiaa, ikääntyneiden fysioterapiaa, hierontaa, akupunktiota, fasciakäsittelyitä, alaraaja-analyysejä sekä tukipohjallisten valmistusta.

Meiltä tullaan hakemaan apua kauempaakin ammattiosaamisen lisäksi myös siksi, että sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Pasilan juna-aseman vieressä. Tilamme ovat myös vasta remontoidut ja toimipisteellemme on esteetön kulku. Teemme myös kotikäyntejä ja etäfysioterapiaa. Toimipisteen hoitolaitteita ovat ESWT, TENS ja LPG (ei esteettisiä hoitoja).

Pasilan toimipisteestä voit ostaa myös Firstbeat Life - mittauksen, jolla saat arvokasta tietoa esimerkiksi kuormittumiseen ja palautumiseen liittyen. Mikäli haluat aloittaa mittauksen tai toivot palvelusta ja sen sisällöstä lisätietoa, niin ota yhteyttä nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. Pasilan toimipisteessä Firstbeat Life -mittauksia ja siihen liittyvää valmennusta toteuttavat Fysioterapeutit: Leena Vierikko ja Jaana Nissilä.

Paikallisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Helsingin kaupungin työterveys ja meille voi tulla hoitoon myös Helsingin kaupungin palvelusetelillä (Palse). Meillä on useita yrityssopimuksia työntekijöiden fysioterapiasta ja hieronnasta. Meille voi tietysti tulla myös ilman lähetettä omakustanteisesti.

Vi betjenar också på svenska.

We provide services also in english.

Atendemos também em português (Carolina Olyntho).

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Riikka Viitanen, p. 050 479 6830 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on kuntosali, jossa on hyvät ja monipuoliset harjoitusmahdollisuudet yhdessä terapeutin kanssa. Järjestämme tarpeen ja kysynnän mukaan myös terapeuttisen harjoittelun pienryhmiä. Pienryhmäharjoittelusta saat lisätietoja fysioterapeutti Jaana Nissilältä ([email protected]) tai soittopyyntönä Jaanalle asiakaspalvelumme 010 237 700 kautta.

Teemme kuntotestauksia ja henkilökohtaisia harjoitusohjelmia.

Teemme yhteistyötä EasyFit Pasilan kanssa ja voimme tukea sinua omatoimisen kuntosaliharjoittelun alkuun yksilöllisen kuntoutusjakson jälkeen.