Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-18.00
Terapeuttia

0

76

EUR

Fysioterapia

45 min

alk. 76

EUR

OMT / Naprapatia / Osteopatia

45 minFysioterapia Helsinki Pasila

Fysioterapiaa Pasilassa tarjoaa Fysios Pasila. Asiantuntevat fysioterapeutitnaprapaatit ja osteopaatit ovat käytettävissäsi.

Meillä jokainen ihminen ja hänen tilanteensa on tärkein. Siksi kaikkea toimintaamme ohjaa kolmen K:n sääntö: Kohdaten, Kuunnellen ja Konkreettisesti auttaen. 99,7% asiakkaistamme suosittelisi meitä parhaalle ystävälleen. Fysioterapia on ihmisten hoitamista. Hoidamme ihmistä, jolla on vaivoja, emme vaivoja, jotka ovat ihmisessä. Käypä hoito ei meille riitä.

Paikallisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Helsingin kaupungin työterveys, Palveluseteli, Aava, Enerkemi sekä HOK (Elanto).

Palvelumme

Fysios Pasilassa palveluihimme kuuluvat fysioterapiaOMT-fysioterapianaprapatia ja osteopatia

Muita palveluitamme Pasilassa ovat mm.


Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Harjoittelumahdollisuudet

Esteettömällä toimipisteellämme on kuntosali, missä voidaan tehdä terapeutin ohjauksessa kuntosaliohjelmia tai antaa ohjausta terapeuttiseen harjoitteluun. Kuntosalilta löytyy mm. juoksumatto, spinningpyörä, vapaita painoja, kyykkyräkki, smith ja taljat.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Pasila sijaitsee katutasossa Länsi-Pasilassa Rubik-talossa aivan Mall of Triplan vieressä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lähin rautatieasema on Pasilan rautatieasema. Raitiovaunulinja 2 kulkee lähimmän raitiovaunupysäkin Maistraatintorin kautta. Katso ajankohtaiset tiedot www.hsl.fi. Maksullisia parkkipaikkoja löytyy Maistraatinportista ja Triplassa on 2h ilmainen parkki. Sisään pääsee ovikelloa soittamalla.

Maksutavat

Lähetämme käynnistä asiakkaalle laskun. Paikan päällä maksaminen ei valitettavasti ole mahdollista.


Fysioterapia Helsinki. Katso muut toimipisteemme Helsingissä.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Dry needling ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Jalkahoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Maitland Naprapatia Neurologinen fysioterapia OMT Osteopatia Personal training Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito SI-terapeutti Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Suspensiohoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

Näin löydät perille

Alla olevasta kartasta näet toimipisteen sijainnin sekä mm. raitiovainu- ja bussipysäkit.


Fysioterapiaa Pasilassa Fysios Pasila
Fysios Pasila hoitohuone fysioterapia, osteopatia ja naprapatia
Harjoitusterapia ja kuntosaliohjaus Fysios Pasila

Julkiset kulkuyhteydet

Juna Pasilan asema, Raitiovaunu 2 Maistraatintori. Katso www.hsl.fi

Paikoitusalueet

Maksullisia parkkipaikkoja Maistraatinportissa ja Triplassa 2h ilmainen parkki.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Katutasossa

Ovikello, raput, kerros

Katutasossa, ovikello.