Helsinki Fysios Helsinki Pikku Huopalahti

Taavetti Laitisen katu 4, (Palvelutalo Wilhelmiina) 00300 HELSINKI

Tilapäinen sisäänkäynti Tilkankadulta, tarkemmat ohjeet alempana.

Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-19.00
  • Pe 8.00-17.00
  • La 8.30-15.30
Asiakaspalvelu
  • Ma 8.00-15.00
  • Ti 9.00-17.00
  • Ke 9.00-17.00
  • To ei asiakaspalvelua
  • Pe 8.00-15.00
Terapeuttia

0

75

EUR

Fysioterapia

45 min

86

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Allas on suljettuna kevätkauden 2021. Olemme asiakkaisiin yhteydessä.
Kuntosali on suljettu ja se aukeaa jälleen, kun Wilhelmiinan talon ovet aukeavat.
Liikuntasalissa toteutuvat liikuntaryhmät ovat tauolla toistaiseksi hallituksen ohjeiden mukaisesti.

Fysioterapia Helsinki Pikku Huopalahti

Fysios Pikku Huopalahti sijaitsee Palvelutalo Wilhelmiinan yhteydessä, Taavetti Laitisen kadun ja Tilkankadun kulmassa. Esteettömien fysioterapiatilojen lisäksi talossa on allasosasto, liikuntasali ja kuntosali. Käytössämme on monipuolisesti erilaisia kuntoutuksen apuvälineitä, kuten ainutlaatuinen Huber-laite sekä vammautuneiden kuntoutukseen kehitetyt Motomed ja TherapyMaster-laitteet sekä kävelyvaljaat. Meillä on mahdollista saada myös allasterapiaa 32 asteisessa terapia-altaassa. 

Paikallisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Aava, HUS lymfa ja lapset, Helsingin kaupungin veteraanikuntoutus, Helsingin kaupungin lääkinnällinen kuntoutus, Valtionkonttori, HOK-sairaskassa, HKScan ja Wilhelmiina Palvelut.

Palvelumme

Palvelumme ovat ikääntyneiden fysioterapia, neurologinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelin fysioterapia, toimintaterapia (aikuisneurologiset ja ikääntyneet), hieronta sekä jalkahoidot. Tarjoamme lisäksi etäterapiaa sekä kotikäyntejä lähialueelle.

Menetelminä ovat: 


Toimipisteen hoitolaitteita ovat LPG, HUBER, TherapyMaster, Sähkö-ultra yhdistelmälaitteet, Parafiini, Motomed ja HUR-kuntosalilaitteet.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Teemme KELAn vaikeasti vammaisten lääkinnällistä fysio-, allas- ja toimintaterapiaa vastaanotto ja kotikäyntinä. Meillä voi myös käydä Veteraanien tai Helsingin lääkinnällisen kuntoutuksen palvelusetelillä (Palse).


Harjoittelumahdollisuus

Fysioterapiatilojen lisäksi talossa on allasosasto, liikuntasali ja kuntosali. Käytössämme on monipuolisesti erilaisia kuntoutuksen apuvälineitä. Käytössä on mm. ainutlaatuinen Huber-laite sekä vammautuneiden kuntoutukseen kehitetyt Motomed ja TherapyMaster-laitteet sekä kävelyvaljaat. Kuntosalilla on Hur-laitteet. Meillä on mahdollista saada myös allasterapiaa 32 asteisessa terapia-altaassa. Tutustu kuntosalin toimintaohjeisiin.

Meillä on tarjolla myös monipuolisesti erilaisia pienliikuntaryhmiä. Liikuntaryhmät ovat avoimia kaikille ja fysioterapeuttien ohjaamat ryhmät sopivat kaikenkuntoisille, kaikenikäisille ja kaikenkokoisille. Lue lisää liikuntapalveluistamme sivun alaosasta ja ilmoittaudu mukaan.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Pikku Huopalahti on Palvelutalo Wilhelmiinan yhteydessä, joka sijaitsee Taavetti Laitisen kadun ja Tilkankadun kulmassa Pikku Huopalahdessa. Lähin raitiovaunupysäkki on Tilkka, jonka kautta kulkee ratikka 10. Katso ajankohtaiset tiedot www.hsl.fi. Toimipisteen ympäristössä on 2h pysäköinti parkkikiekolla. Sisäänkäynti Wilhelmiinan palvelutalon pääovesta, jossa on esteetön sähköovi.

HUOM! Vallitsevan koronatilanteen vuoksi vain pyörätuolia tai rollaattoria käyttävät asiakkaat saavat kulkea Wilhelmiinan pääovesta. Ovessa on ovikello, jota soittamalla terapeutti tulee avaamaan oven. Muiden asiakkaiden sisäänkäynti on Tilkankadun puolelta palo-ovesta. Ovessa on ovikello, jota soittamalla terapeutti tulee avaamaan oven. Tästä ovesta kulkiessa pitää pystyä kävelemään portaita.

Maksutavat

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: pankkikortti, luottokortti, (ei American Express), Eazybreak (liikunta ja hieronta), Tyky-seteli, Virike-seteli, ePasssi (liikunta ja hyvinvointi) sekä Ticket Duo -kortti. Huom! Meillä ei voi maksaa Helsingin kaupungin palvelusetelillä.

HUOM! 

Allas on suljettuna kevätkauden 2021, joten vesijumpat jatkuvat mahdollisesti syksyllä 2021.

Kuntosali on suljettu ja se aukeaa jälleen, kun Wilhelmiinan talon ovet aukeavat.


Fysioterapia Helsinki. Katso muut toimipisteemme Helsingissä.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Dry needling Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Jalkahoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kela yksilöpsykoterapia Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Maitland Mulligan Concept Neurologinen fysioterapia Neurologinen toimintaterapia OMT Personal training Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Toimintaterapia Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Voice massage neurotrack lantionpohjan tutkimus Äitiysfysioterapia

Tilapäinen sisäänkäynti

Fysioterapiaa Pikku Huopalahdessa tarjoaa Fysios Pikku Huopalahti
Fysios Pikku Huopalahti vastaanotto
Fysios Pikku Huopalahti fysioterapia hoitohuone
Fysios Pikku Huopalahti terapiasali

Liikuntapalvelut

Täytä ilmoittautumislomake ja varaamme sinulle vakiopaikan valitsemiisi ryhmiin.

Liikuntatuntimme soveltuvat kaikenkuntoisille, kaikenikäisille ja kaikenkokoisille. Suurin osa ryhmistämme on alle 12 hengen pienryhmiä. Ryhmien ohjaaja on fysioterapeutti, joka keskittyy ohjatessaan oikeaan suoritustekniikkaan ja sopivaan kuormitukseen. Saat ryhmässäkin yksilöllistä ohjausta. Kuntosali tarjoaa hyvät mahdollisuudet harjoitteluun kaikenkuntoisille naisille ja miehille, nuorille ja aikuisille. Avainkortilla pääset harjoittelemaan klo 6.00 - 21.00 välisenä aikana myös viikonloppuisin (poislukien viikottain ohjattujen vakiotuntien ajat, aikataulu löytyy ohessa).


UUSI! Hinnasto liikuntapalvelu

Liikuntaryhmä koko syyskausi 200 EUR
Liikuntaryhmä koko kevätkausi 265 EUR
Liikuntaryhmä kertamaksu 25 EUR
Vesiliikunta syyskausi 280 EUR
Vesiliikunta kevätkausi 360 EUR
Vesiliikunta kertamaksu 30 EUR
Vapaaharjoittelu kuntosalilla 6 kuukautta 100 EUR
Vapaaharjoittelu kuntosalilla 1 kuukautta 20 EUR
Eläkeläisalennus -12 %
Kausikorttien määräalennus x 2 -20 %
Kausikorttien määräalennus x 3 -30 %

TUTUSTU SYKSYN 2020 RYHMÄKALENTERIIN

Huom! Liikuntaryhmät ovat koronarajoitusten vuoksi tauolla. Voit tutustua tai vaikka tulostaa Pikku Huopalahden viikko-ohjelmaan alla olevasta linkistä.

ILMOITTAUDU SYKSYN 2020 RYHMIIN

Lue lisää liikuntapalveluista, tutustu viikko-ohjelmiin ja ilmoittaudu ryhmiin

Julkiset kulkuyhteydet

Ratikka 10, Tilkka

Paikoitusalueet

Toimipisteen edessä 2 h pysäköintikiekolla.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

Sisäänkäynti Wilhelmiinan palvelutalon pääovesta. Katso tarkemmat tiedot ylempää.