Helsinki Fysios Helsinki Pikku Huopalahti

Fysios Oy (ent. FysioSporttis Oy) Taavetti Laitisen katu 4 (Palvelutalo Wilhelmiina) 00300 HELSINKI

Tilapäinen sisäänkäynti Tilkankadulta, tarkemmat ohjeet alempana.

Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-19.00
  • Pe 8.00-17.00
  • La 8.30-15.30
Asiakaspalvelu
  • Ma 8.00-15.30
  • Ti 8.00-17.00
  • Ke 8.00-17.00
  • To ei asiakaspalvelua
  • Pe 8.00-15.00
Terapeuttia

0

74

EUR

Fysioterapia

45 min

84

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Allas on suljettuna syyskauden 2020, joten vesijumpat jatkuvat mahdollisesti keväällä 2021. Olemme asiakkaisiin yhteydessä.
Kuntosali on suljettu ja se aukeaa jälleen, kun Wilhelmiinan talon ovet aukeavat.
Liikuntasalissa toteutuvat liikuntaryhmät alkavat viikolla 37 poikkeusjärjestelyin. Ohjeistuksista lähetetään tiedote jumpparyhmiin ilmoittautuneille viikon 36 aikana.

Varaa aika

Fysioterapia Helsinki Pikku Huopalahti

Fysios Pikku Huopalahti sijaitsee Palvelutalo Wilhelmiinan yhteydessä, Taavetti Laitisen kadun ja Tilkankadun kulmassa. Fysioterapiatilojen lisäksi talossa on allasosasto, liikuntasali ja kuntosali. Käytössämme on monipuolisesti erilaisia kuntoutuksen apuvälineitä. Käytössä on mm. ainutlaatuinen Huber-laite sekä vammautuneiden kuntoutukseen kehitetyt Motomed ja TherapyMaster -laitteet sekä kävelyvaljaat. Kuntosalilla Hur-laitteet. Meillä on mahdollista saada myös allasterapiaa 32 asteisessa terapia-altaassa. 


Palvelumme ovat ikääntyneiden fysioterapia, neurologinen fysioterapia, tuki- ja liikuntaelin fysioterapia, toimintaterapia (aikuisneurologiset ja ikääntyneet), hieronta sekä jalkahoidot. Menetelminä ovat OMT-fysioterapia, Maitland-fysioterapia, akupunktio, lantionpohjan fysioterapia, kinesioteippaus, faskiakäsittely, alaraajatutkimus, LPG-terapia, lymfaterapia, urheilufysioterapia, kraniosakraaliterapia ja voice massage. Tarjoamme myös etäterapiaa sekä kotikäyntejä lähialueelle. Teemme KELAn vaikeasti vammaisten lääkinnällistä fysio-, allas- ja toimintaterapiaa vastaanotto ja kotikäyntinä. Meillä voi myös käydä Veteraanien tai HKI lääkinnällisen kuntoutuksen palvelusetelillä (Palse).


Meillä on tarjolla myös erilaisia pienliikuntaryhmiä. Fysioterapeuttien ohjaamat ryhmät sopivat kaikenkuntoisille, kaikenikäisille ja kaiken kokoisille (lisätietoja alempana).


HUOM! Allas on suljettuna syyskauden 2020, joten vesijumpat jatkuvat mahdollisesti keväällä 2021.

Fysioterapiaa Helsingissä. Katso muut toimipisteemme Helsingissä >>

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Jalkahoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Maitland Neurologinen fysioterapia Neurologinen toimintaterapia OMT Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Toimintaterapia Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Voice massage Äitiysfysioterapia

Tilapäinen sisäänkäynti

Liikuntapalvelut

Täytä ilmoittautumislomake ja varaamme sinulle vakiopaikan valitsemiisi ryhmiin.

Liikuntatuntimme soveltuvat kaikenkuntoisille, kaikenikäisille ja kaikenkokoisille. Suurin osa ryhmistämme on alle 12 hengen pienryhmiä. Ryhmien ohjaaja on fysioterapeutti, joka keskittyy ohjatessaan oikeaan suoritustekniikkaan ja sopivaan kuormitukseen. Saat ryhmässäkin yksilöllistä ohjausta. Kuntosali tarjoaa hyvät mahdollisuudet harjoitteluun kaikenkuntoisille naisille ja miehille, nuorille ja aikuisille. Avainkortilla pääset harjoittelemaan muutamaa poikkeuksetta lukuunottamatta klo 6.00 - 21.00 välisenä aikana eli myös viikonloppuisin.


MAKSUTAVAT

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: käteinen, pankkikortti, luottokortti, (ei American Express), Smartum-setelit, Smartum-saldokortti, Tyky-seteli, Virike-seteli, ePasssi (liikunta ja hyvinvointi) sekä Ticket Duo -kortti.

Huom! Meillä ei voi maksaa Helsingin kaupungin palvelusetelillä.

UUSI! Hinnasto liikuntapalvelu

Liikuntaryhmä koko syyskausi 200 EUR
Liikuntaryhmä koko kevätkausi 265 EUR
Liikuntaryhmä kertamaksu 25 EUR
Vesiliikunta syyskausi 280 EUR
Vesiliikunta kevätkausi 360 EUR
Vesiliikunta kertamaksu 30 EUR
Vapaaharjoittelu kuntosalilla 6 kuukautta 100 EUR
Vapaaharjoittelu kuntosalilla 1 kuukautta 20 EUR
Eläkeläisalennus -12 %
Kausikorttien määräalennus x 2 -20 %
Kausikorttien määräalennus x 3 -30 %

TUTUSTU SYKSYN 2020 RYHMÄKALENTERIIN

Voit tutustua tai vaikka tulostaa Pikku Huopalahden viikko-ohjelmaan alla olevasta linkistä.

ILMOITTAUDU SYKSYN 2020 RYHMIIN

Lue lisää liikuntapalveluista, tutustu viikko-ohjelmiin ja ilmoittaudu ryhmiin

Julkiset kulkuyhteydet

Ratikka 10, Tilkka

Paikoitusalueet

Toimipisteen edessä 2 h pysäköintikiekolla.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

Sisäänkäynti Wilhelmiinan palvelutalon pääovesta.