Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-19.00
  • Pe 8.00-17.00
  • La 8.30-15.30
Asiakaspalvelu
  • Ma-Pe 8.00-16.00
  • Poikkeuksellisesti suljettu perjantaina 21.1,11.2. sekä 1.4.
Terapeuttia

0

77

EUR

Fysioterapia

45 min

88

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Allas on auki yksilöterapiaan.
HUOM! AVI:n koronarajoituksista johtuen allasjumpat ja liikuntaryhmät käynnistyvät viikolla 6 alkaen 8.2.2022.
Mikäli koronasulun alkaessa on kortille jäänyt maksettua kautta tulee asiakkaan olla yhteydessä Pikku Huopalahden asiakaspalveluun, missä kuntosalikortti aktivoidaan uudestaan.

Fysioterapia Helsinki Pikku Huopalahti

Fysios Pikku Huopalahti sijaitsee Palvelutalo Wilhelmiinan yhteydessä, Taavetti Laitisen kadun ja Tilkankadun kulmassa. Toimipisteessämme tehdään neurologista fysioterapiaa sekä toimintaterapiaaallasterapiaa, tule-fysioterapiaa, geriatrista fysioterapiaa ja jalkaterapiaa. Esteettömien fysioterapiatilojen lisäksi talossa on allasosasto, liikuntasali ja kuntosali. Käytössämme on monipuolisesti erilaisia kuntoutuksen apuvälineitä, kuten ainutlaatuinen Huber-laite sekä vammautuneiden kuntoutukseen kehitetyt Motomed ja TherapyMaster-laitteet sekä kävelyvaljaat. Tarjoamme lisäksi etäterapiaa sekä kotikäyntejä lähialueelle.

Toimipiste tarjoaa laajasti osaamista eri fysioterapian aloilta, joten konsultointimahdollisuudet toiselta osaajalta ovat aina mahdollisia. Lisäksi meillä on moniammatillinen tiimi sisältäen fysioterapeutteja, toimintaterapeutin ja jalkahoitajan. Toimipisteessämme on helppo jatkaa terapian jälkeen omaa harjoittelua ryhmissä tai kuntosalilla. 

Paikallisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. HUS lymfa, Helsingin kaupungin veteraanikuntoutus, Helsingin kaupungin lääkinnällinen kuntoutus ja Wilhelmiina Palvelut.

Palvelumme


Toimipisteen hoitolaitteita ovat mm. LPG, HUBER, TherapyMaster, Sähkö-ultra yhdistelmälaitteet, Parafiini, Motomed ja HUR-kuntosalilaitteet.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Teemme KELAn vaikeasti vammaisten lääkinnällistä fysio-, allas- ja toimintaterapiaa vastaanotto ja kotikäyntinä. Meillä voi myös käydä Veteraanien tai Helsingin lääkinnällisen kuntoutuksen palvelusetelillä (Palse).

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Jenni Raitio p. 010 237 7414

Harjoittelumahdollisuus

Fysioterapiatilojen lisäksi talossa on allasosasto, liikuntasali ja kuntosali. Meiltä löytyy harjoittelusali, jossa on mahdollisuus harjoitella terapeutin kanssa sekä vapaaharjoittelu on mahdollista kuntosalikortilla. Salille pääsee esteettömästi.

Kuntosalilla on monipuoliset lämmittelylaitteet (soutulaite, juoksumatto, crosstrainer, pyörät) ja HUR:n kuntosalilaitteet. Lisäksi meiltä löytyy HUBER-laite voiman, tasapainon ja koordinaation harjoittamiseen. Salissa on myös muita pienvälineitä. Toimintaterapiatilasta löytyy harjoittelukeittiö. Meillä on mahdollista saada myös allasterapiaa 32 asteisessa terapia-altaassa.

Kuntosali tarjoaa hyvät mahdollisuudet harjoitteluun. Avainkortilla pääset harjoittelemaan klo 6.00 - 21.00 välisenä aikana myös viikonloppuisin (pois lukien viikoittain ohjattujen vakiotuntien ajat). Tutustu kuntosalin toimintaohjeisiin >>

Meiltä löytyy avoimia liikuntaryhmiä kaikille sekä yrityksien sisäisiä ryhmiä. Yrityksille/muille ryhmille voidaan räätälöidä omia ryhmiä. Kaikille avoimia ryhmiä ovat pilates 1,2 ja 3 -tasot, kuntosali ja tasapainoryhmät sekä allasjumpat. Liikuntatuntimme soveltuvat kaikenkuntoisille, kaikenikäisille ja kaikenkokoisille. Suurin osa ryhmistämme on 15 hengen pienryhmiä. Ryhmien ohjaaja on fysioterapeutti, joka keskittyy ohjatessaan oikeaan suoritustekniikkaan ja sopivaan kuormitukseen. Saat ryhmässäkin yksilöllistä ohjausta. Lue lisää ryhmäliikuntapalveluistamme ja ilmoittaudu mukaan >>

Allas on auki yksilöterapiaan.
HUOM! AVI:n koronarajoituksista johtuen allasjumpat ja liikuntaryhmät käynnistyvät viikolla 4 alkaen 25.1. Kuntosalin koronasulku jatkuu 25.1. saakka.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Pikku Huopalahti on Palvelutalo Wilhelmiinan yhteydessä, joka sijaitsee Taavetti Laitisen kadun ja Tilkankadun kulmassa Pikku Huopalahdessa. Lähin raitiovaunupysäkki on Tilkka, jonka kautta kulkee ratikka 10. Katso ajankohtaiset tiedot www.hsl.fi. Toimipisteen ympäristössä on 2h pysäköinti parkkikiekolla.

Sisäänkäynti Wilhelmiinan palvelutalon pääovesta, jossa on esteetön sähköovi ja kulku vasemmalle Fysioksen odotusaulaan. Jos palveluneuvoja on paikalla voi hänelle ilmoittautua, muussa tapauksessa jää odottamaan odotustilaan.

Maksutavat

Meillä käyvät maksutapoina lasku, pankkikortti, luottokortti (Visa, MasterCard), Smartum, E-passi hyvinvointipassi, E-passi sporttipassi, Tyky-seteli, Edenred (liikunta) sekä Eazybreak liikunta ja hieronta. Huom! Meillä ei voi maksaa Helsingin kaupungin palvelusetelillä.


Fysioterapia Helsinki. Katso muut toimipisteemme Helsingissä.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Dry needling Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Jalkahoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kela yksilöpsykoterapia Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Maitland Mulligan Concept Neurologinen fysioterapia Neurotrack lantionpohjan tutkimus OMT Personal training Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Voice massage Äitiysfysioterapia
Fysioterapiaa Pikku Huopalahdessa tarjoaa Fysios Pikku Huopalahti
Fysios Pikku Huopalahti vastaanotto
Fysios Pikku Huopalahti fysioterapia hoitohuone
Fysios Pikku Huopalahti terapiasali

Hinnasto liikuntapalvelu

Liikuntaryhmä koko kevätkausi 300 EUR
Liikuntaryhmä koko kevätkausi eläkeläiset 280 EUR
Vesiliikunta kevätkausi 413 EUR
Vesiliikunta kevätkausi eläkeläiset 364 EUR
Vesiliikunta kertamaksu 30 EUR
Vesiliikunta kertamaksu eläkeläiset 26 EUR
Vapaaharjoittelu kuntosalilla 6 kuukautta 100 EUR
Vapaaharjoittelu kuntosalilla 1 kuukautta 20 EUR
Kausikorttien määräalennus x 2 -20 %
Kausikorttien määräalennus x 3 -30 %

TUTUSTU KEVÄÄN 2022 RYHMÄKALENTERIIN

Voit tutustua tai vaikka tulostaa Pikku Huopalahden viikko-ohjelmaan alla olevasta linkistä.

ILMOITTAUDU KEVÄÄN 2022 RYHMIIN

Lue lisää liikuntapalveluista, tutustu viikko-ohjelmiin ja ilmoittaudu ryhmiin

Julkiset kulkuyhteydet

Ratikka 10, Tilkka. Useita bussipysäkkejä Mannerheimintiellä.

Paikoitusalueet

Toimipisteen edessä 2 h pysäköintikiekolla.

Esteettömyys

Kyllä.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Kyllä.

Ovikello, raput, kerros

Sisäänkäynti Wilhelmiinan palvelutalon pääovesta. Katso tarkemmat tiedot ylempää.