Fysios Mehiläinen Helsinki Pikku Huopalahti

Palvelutalo Wilhelmiina

Taavetti Laitisen katu 4

00300 Helsinki

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-To 8.00-19.00
  • Pe 8.00-17.00
  • La 8.30-15.30

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ti ja Ke 8.00-16.00

Fysioterapia Helsinki Pikku Huopalahti

Keskitämme toimintojamme Pikku Huopalahdessa

Keskitämme toimintojamme ja siirrämme osan toiminnastamme uusiin tiloihin Helsingin Meilahteen Allergiataloon osoitteeseen Paciuksenkatu 19, 00270 Helsinki.

Pikku Huopalahteen jää pienempi toimipiste, jossa jatkossakin tarjolla fysioterapiaa, hierontaa ja jalkahoitoa.


Fysios Mehiläinen Helsinki Pikku Huopalahti sijaitsee Palvelutalo Wilhelmiinan yhteydessä, Taavetti Laitisen kadun ja Tilkankadun kulmassa. Toimipisteessämme tehdään neurologista fysioterapiaa sekä toimintaterapiaaallasterapiaa, tule-fysioterapiaa, OMT-fysioterapiaa, geriatrista fysioterapiaa ja jalkaterapiaa.

Esteettömien fysioterapiatilojen lisäksi talossa on allasosasto, liikuntasali ja kuntosali. Käytössämme on monipuolisesti erilaisia kuntoutuksen apuvälineitä, kuten ainutlaatuinen Huber-laite sekä vammautuneiden kuntoutukseen kehitetyt Motomed ja TherapyMaster-laitteet sekä kävelyvaljaat. Tarjoamme lisäksi hierontaa, akupunktiotaetäterapiaa sekä kotikäyntejä lähialueelle.

Toimipiste tarjoaa laajasti osaamista eri fysioterapian aloilta, joten konsultointimahdollisuudet toiselta osaajalta ovat aina mahdollisia. Lisäksi meillä on moniammatillinen tiimi sisältäen fysioterapeutteja, toimintaterapeutin ja jalkahoitajan. Toimipisteessämme on helppo jatkaa terapian jälkeen omaa harjoittelua ryhmissä tai kuntosalilla.

Teemme KELAn lääkinnällistä fysio-, allas- ja toimintaterapiaa vastaanotto ja kotikäyntinä. Meillä voi myös käydä Veteraanien tai Helsingin lääkinnällisen kuntoutuksen palvelusetelillä (Palse). 

Paikallisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. HUS lymfa, Helsingin kaupungin veteraanikuntoutus, Helsingin kaupungin lääkinnällinen kuntoutus ja Wilhelmiina Palvelut.

Toimipisteen hoitolaitteita ovat mm. LPG, HUBER, TherapyMaster, Sähkö-ultra yhdistelmälaitteet, Parafiini, Motomed ja HUR-kuntosalilaitteet.

LPG-hoitoa varataksesi sinun tulee soittaa numeroon 010 237 700.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Jenni Raitio, p. 050 467 9285 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuus

Fysioterapiatilojen lisäksi talossa on allasosasto, liikuntasali ja kuntosali. Meiltä löytyy harjoittelusali, jossa on mahdollisuus harjoitella terapeutin kanssa sekä vapaaharjoittelu on mahdollista kuntosalikortilla. Salille pääsee esteettömästi.

Kuntosalilla on monipuoliset lämmittelylaitteet (soutulaite, juoksumatto, crosstrainer, pyörät) ja HUR:n kuntosalilaitteet. Lisäksi meiltä löytyy HUBER-laite voiman, tasapainon ja koordinaation harjoittamiseen. Salissa on myös muita pienvälineitä. Toimintaterapiatilasta löytyy harjoittelukeittiö. Meillä on mahdollista saada myös allasterapiaa 32 asteisessa terapia-altaassa.

Kuntosali tarjoaa hyvät mahdollisuudet harjoitteluun. Avainkortilla pääset harjoittelemaan klo 6.00 - 21.00 välisenä aikana myös viikonloppuisin (pois lukien viikoittain ohjattujen vakiotuntien ajat). Veloitamme hukatusta kuntosalikortista 2 euroa. B-rapun ovesta pääsee sisään klo 20 saakka. Kuntosalilta täytyy poistua klo 22 mennessä. Tutustu kuntosalin toimintaohjeisiin.

Meiltä löytyy avoimia liikuntaryhmiä kaikille sekä yrityksien sisäisiä ryhmiä. Yrityksille/muille ryhmille voidaan räätälöidä omia ryhmiä.

Kaikille avoimia ryhmiä ovat pilates alkeet sekä 1,2 ja 3 -tasot, kuntosali ja tasapainoryhmät sekä allasjumpat. Liikuntatuntimme soveltuvat kaikenkuntoisille, kaikenikäisille ja kaikenkokoisille.

Suurin osa ryhmistämme on 15 hengen pienryhmiä. Ryhmien ohjaaja on fysioterapeutti, joka keskittyy ohjatessaan oikeaan suoritustekniikkaan ja sopivaan kuormitukseen. Saat ryhmässäkin yksilöllistä ohjausta. Lue lisää ryhmäliikuntapalveluistamme ja ilmoittaudu mukaan.

Huom!

Mikäli koronasulun alkaessa on kortille jäänyt maksettua kautta tulee asiakkaan olla yhteydessä Pikku Huopalahden asiakaspalveluun, missä kuntosalikortti aktivoidaan uudestaan.

Fysios Mehiläinen Pikku Huopalahden asiakkaat suosittelevat

Lonkkakipu

Fysioterapialla lonkkakipu hallintaan

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän