Helsinki Fysios Helsinki Pikku Huopalahti

Taavetti Laitisen katu 4, (Palvelutalo Wilhelmiina) 00300 HELSINKI

Tilapäinen sisäänkäynti Tilkankadulta, tarkemmat ohjeet alempana.

Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-19.00
  • Pe 8.00-17.00
  • La 8.30-15.30
Asiakaspalvelu
  • Ma 8.00-15.00
  • Ti 9.00-17.00
  • Ke 9.00-17.00
  • To ei asiakaspalvelua
  • Pe 8.00-15.00
Terapeuttia

0

75

EUR

Fysioterapia

45 min

86

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Allas suljettu toistaiseksi. Kuntosali avattu! Mikäli koronasulun alkaessa on kortille jäänyt maksettua kautta tulee asiakkaan olla yhteydessä Pikku Huopalahden asiakaspalveluun, missä kuntosalikortti aktivoidaan uudestaan.
Liikuntaryhmät alkavat viikolla 35 (30.8.-). Liikuntaryhmät toteutetaan terveysturvallisesti ja hallituksen ohjeiden mukaisesti.

Fysioterapia Helsinki Pikku Huopalahti

Fysios Pikku Huopalahti sijaitsee Palvelutalo Wilhelmiinan yhteydessä, Taavetti Laitisen kadun ja Tilkankadun kulmassa. Toimipisteessämme tehdään neurologista fysioterapiaa sekä toimintaterapiaaallasterapiaa, tule-fysioterapiaa, geriatrista fysioterapiaa ja jalkaterapiaa. Esteettömien fysioterapiatilojen lisäksi talossa on allasosasto, liikuntasali ja kuntosali. Käytössämme on monipuolisesti erilaisia kuntoutuksen apuvälineitä, kuten ainutlaatuinen Huber-laite sekä vammautuneiden kuntoutukseen kehitetyt Motomed ja TherapyMaster-laitteet sekä kävelyvaljaat. Tarjoamme lisäksi etäterapiaa sekä kotikäyntejä lähialueelle.

Toimipiste tarjoaa laajasti osaamista eri fysioterapian aloilta, joten konsultointimahdollisuudet toiselta osaajalta ovat aina mahdollisia. Lisäksi meillä on moniammatillinen tiimi sisältäen fysioterapeutteja, toimintaterapeutin ja jalkahoitajan. Toimipisteessämme on helppo jatkaa terapian jälkeen omaa harjoittelua ryhmissä tai kuntosalilla. 

Paikallisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. HUS lymfa, Helsingin kaupungin veteraanikuntoutus, Helsingin kaupungin lääkinnällinen kuntoutus ja Wilhelmiina Palvelut.

Palvelumme


Toimipisteen hoitolaitteita ovat mm. LPG, HUBER, TherapyMaster, Sähkö-ultra yhdistelmälaitteet, Parafiini, Motomed ja HUR-kuntosalilaitteet.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Teemme KELAn vaikeasti vammaisten lääkinnällistä fysio-, allas- ja toimintaterapiaa vastaanotto ja kotikäyntinä. Meillä voi myös käydä Veteraanien tai Helsingin lääkinnällisen kuntoutuksen palvelusetelillä (Palse).

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Jenni Raitio p. 010 237 7414

Harjoittelumahdollisuus

Fysioterapiatilojen lisäksi talossa on allasosasto, liikuntasali ja kuntosali. Kuntosalilla on monipuoliset lämmittelylaitteet (soutulaite, juoksumatto, crosstrainer, pyörät) ja HUR:n kuntosalilaitteet. Lisäksi meiltä löytyy HUBER-laite voiman, tasapainon ja koordinaation harjoittamiseen. Lisäksi salissa on muita pienvälineitä. Toimintaterapiatilasta löytyy harjoittelukeittiö. Meillä on mahdollista saada myös allasterapiaa 32 asteisessa terapia-altaassa. Tutustu kuntosalin toimintaohjeisiin.

Meiltä löytyy harjoittelusali, jossa on mahdollisuus harjoitella terapeutin kanssa sekä vapaaharjoittelu kuntosalikortilla. HUOM! Tällä hetkellä ei vapaaharjoittelua koronarajoitusten vuoksi. Salille pääsee esteettömästi.

Meiltä löytyy avoimia liikuntaryhmiä kaikille sekä yrityksien sisäisiä ryhmiä. Yrityksille/muille ryhmille voidaan räätälöidä omia ryhmiä. Kaikille avoimia ryhmiä ovat pilates 1,2 ja 3 -tasot, kuntosali ja tasapainoryhmät sekä allasjumpat. Lue lisää liikuntapalveluistamme sivun alaosasta ja ilmoittaudu mukaan.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Pikku Huopalahti on Palvelutalo Wilhelmiinan yhteydessä, joka sijaitsee Taavetti Laitisen kadun ja Tilkankadun kulmassa Pikku Huopalahdessa. Lähin raitiovaunupysäkki on Tilkka, jonka kautta kulkee ratikka 10. Katso ajankohtaiset tiedot www.hsl.fi. Toimipisteen ympäristössä on 2h pysäköinti parkkikiekolla.

Sisäänkäynti Wilhelmiinan palvelutalon pääovesta, jossa on esteetön sähköovi ja kulku vasemmalle Fysioksen odotusaulaan. Jos palveluneuvoja on paikalla voi hänelle ilmoittautua, muussa tapauksessa jää odottamaan odotustilaan.

HUOM!

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi vain pyörätuolia tai rollaattoria käyttävät asiakkaat saavat kulkea Wilhelmiinan pääovesta. Ovessa on ovikello, jota soittamalla terapeutti tulee avaamaan oven.

Muiden asiakkaiden sisäänkäynti on Tilkankadun puolelta palo-ovesta. Ovessa on ovikello, jota soittamalla terapeutti tulee avaamaan oven. Tästä ovesta kulkiessa pitää pystyä kävelemään portaita.

Maksutavat

Meillä käyvät maksutapoina lasku, pankkikortti, luottokortti (Visa, MasterCard), Smartum, E-passi hyvinvointipassi, E-passi sporttipassi, Tyky-seteli, Edenred (liikunta) sekä Eazybreak liikunta ja hieronta. Huom! Meillä ei voi maksaa Helsingin kaupungin palvelusetelillä.


HUOM! 

Vesijumpat jatkuvat mahdollisesti vuonna 2022. Liikuntaryhmät alkavat 30.8.


Fysioterapia Helsinki. Katso muut toimipisteemme Helsingissä.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Dry needling Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Jalkahoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kela yksilöpsykoterapia Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Maitland Mulligan Concept Neurologinen fysioterapia Neurologinen toimintaterapia Neurotrack lantionpohjan tutkimus OMT Personal training Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Toimintaterapia Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Voice massage Äitiysfysioterapia

Tilapäinen sisäänkäynti

Fysioterapiaa Pikku Huopalahdessa tarjoaa Fysios Pikku Huopalahti
Fysios Pikku Huopalahti vastaanotto
Fysios Pikku Huopalahti fysioterapia hoitohuone
Fysios Pikku Huopalahti terapiasali

Liikuntapalvelut

Täytä ilmoittautumislomake ja varaamme sinulle vakiopaikan valitsemiisi ryhmiin.

Liikuntatuntimme soveltuvat kaikenkuntoisille, kaikenikäisille ja kaikenkokoisille. Suurin osa ryhmistämme on alle 12 hengen pienryhmiä. Ryhmien ohjaaja on fysioterapeutti, joka keskittyy ohjatessaan oikeaan suoritustekniikkaan ja sopivaan kuormitukseen. Saat ryhmässäkin yksilöllistä ohjausta. Kuntosali tarjoaa hyvät mahdollisuudet harjoitteluun kaikenkuntoisille naisille ja miehille, nuorille ja aikuisille. Avainkortilla pääset harjoittelemaan klo 6.00 - 21.00 välisenä aikana myös viikonloppuisin (poislukien viikottain ohjattujen vakiotuntien ajat, aikataulu löytyy ohessa).


UUSI! Hinnasto liikuntapalvelu

Liikuntaryhmä koko syyskausi 200 EUR
Liikuntaryhmä koko kevätkausi 265 EUR
Liikuntaryhmä kertamaksu 25 EUR
Vesiliikunta syyskausi 280 EUR
Vesiliikunta kevätkausi 360 EUR
Vesiliikunta kertamaksu 30 EUR
Vapaaharjoittelu kuntosalilla 6 kuukautta 100 EUR
Vapaaharjoittelu kuntosalilla 1 kuukautta 20 EUR
Eläkeläisalennus -12 %
Kausikorttien määräalennus x 2 -20 %
Kausikorttien määräalennus x 3 -30 %

TUTUSTU SYKSYN 2020 RYHMÄKALENTERIIN

Huom! Liikuntaryhmät ovat koronarajoitusten vuoksi tauolla. Voit tutustua tai vaikka tulostaa Pikku Huopalahden viikko-ohjelmaan alla olevasta linkistä.

ILMOITTAUDU SYKSYN 2020 RYHMIIN

Lue lisää liikuntapalveluista, tutustu viikko-ohjelmiin ja ilmoittaudu ryhmiin

Julkiset kulkuyhteydet

Ratikka 10, Tilkka. Useita bussipysäkkejä Mannerheimintiellä.

Paikoitusalueet

Toimipisteen edessä 2 h pysäköintikiekolla.

Esteettömyys

Kyllä.

Inva-WC

Kyllä.

Hissi

Kyllä.

Ovikello, raput, kerros

Sisäänkäynti Wilhelmiinan palvelutalon pääovesta. Katso tarkemmat tiedot ylempää.