Fysios Mehiläinen Helsinki Pikku Huopalahden ryhmäliikunta

Kausi alkaa 15.8.2023

Liikuntatuntimme soveltuvat kaikenkuntoisille, kaikenikäisille ja kaikenkokoisille. Suurin osa ryhmistämme on 15 hengen pienryhmiä. Ryhmien ohjaaja on fysioterapeutti, joka keskittyy ohjatessaan oikeaan suoritustekniikkaan ja sopivaan kuormitukseen. Saat ryhmässäkin yksilöllistä ohjausta.

Tutustu tunteihin

Kuntosaliryhmä senioreille

Tiistaisin klo. 14.00-15.00

Ohjaaja Tarja Sohlman

Kuntosaliryhmät 15.8.-7.12. 2023
Ryhmän koko max 15 henkilöä.

Ohjattu harjoittelu kuntosalilla on tarkoitettu niille, jotka epäröivät harjoitella yksin tai edellisestä ohjauksesta on aikaa. Laitteiden käyttöä opetellaan yhdessä pienryhmässä ja juuri sinulle sopivia lisäharjoitteita saat vaikka viikoittain. Tervetuloa!

Kuntosali- ja tasapainoryhmä senioreille

Torstaisin klo. 11.00-12.00

Ohjaaja Tarja Sohlman

Kuntosaliryhmät 15.8.-7.12. 2023
Ryhmän koko max 15 henkilöä.

Jos liikkuminen on muuttunut varovaiseksi ja harkitset kävelyn apuvälinettä tai olet muutoin huolestunut tasapainosi heikentymisestä. Tässä ryhmässä tasapainoillaan, vahvistetaan varsinkin alaraajojen lihaksia, opetellaan nousemaan lattialta ylös ja vahvistetaan luottamusta omiin voimiin sekä kykyihin. Tervetuloa!

Vesivoimistelu senioreille

Vesivoimistelu senioreille ryhmä on täyttynyt, eikä uusia ilmoittautumisia oteta enää vastaan.

Tiistaisin klo. 10.00-10.45
Keskiviikkoisin klo. 15.00-15.45

Allasryhmät 29.8.-5. tai 13.12.
Ryhmän koko max 15 henkilöä / ryhmä

Ohjaaja Tarja Sohlman

Vesivoimistelu on tehokas tapa treenata koko kehoa. Veden vastuksen avulla harjoitetaan tasapainoa, liikkuvuutta, lihasvoimaa ja kestävyyttä apuvälineillä ja ilman. Uima-allas on 130 cm syvä, joten kaikki voivat harjoitella turvallisesti. Altaan vesi on 32-asteista, joten harjoittelu on miellyttävää hitaammallakin tempolla. Tunti on suunnattu erityisesti senioreille. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen

Soita palveluneuvontaan p. 010 237 700 ja varaamme sinulle vakiopaikan valitsemiisi ryhmiin.

Maksu koko kaudelta. Ilmoittautuessa sitoudutaan koko kauteen. Poissaolojen korvaamisesta toisella tunnilla voi sopia vetäjän kanssa.

HUOM: Mikäli haluat osallistua ryhmäliikuntaan kesken kauden, ole yhteydessä suoraan ohjaavaan terapeuttiin tai asiakaspalveluun

Hinnasto

Liikuntaryhmät syyskausi, 15x
Ryhmäliikunta koko syyskausi243 EUR
Ryhmäliikunta koko syyskausi / eläkeläinen219 EUR
Ryhmäliikunta kertakokeilu27 EUR
Ryhmäliikunta kertakokeilu / eläkeläinen24 EUR
Vesiliikunta syyskausi334 EUR
Vesiliikunta syyskausi / eläkeläinen304 EUR
Vesiliikunta kertakokeilu33 EUR
Vesiliikunta kertakokeilu / eläkeläinen28 EUR


Saat 20% alennuksen, kun ostat kaksi ja 30% alennuksen, kun ostat kerralla kolme kuluvan kauden normaalihintaista kausituotetta. Etu on henkilökohtainen.

Liikuntaeduilla (ePassi Sportti, Smartum Liikunta, Eazybreak Liikunta ja Edenred Liikunta) voit maksaa ryhmäliikuntaa Pikku Huopalahden toimipisteessä.

Tutustu laajaan palveluvalikoimaamme