Fysios Mehiläinen Helsinki Kamppi

Yrjönkatu 36 A

2.kerros 00100 Helsinki

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Ma-Ke 8.00-20.00
  • To 8.00-19.00
  • Pe 8.00-16.00
  • ja sopimuksen mukaan.

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma-To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-16.00

Fysios Mehiläinen Helsinki Kamppi on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevasta linkistä.

Fysioterapia Helsinki Kamppi

Fysios Mehiläinen Helsinki Kamppi tarjoaa korkeatasoista fysioterapiaa, naprapatiaaosteopatiaaOMT-fysioterapiaa ja psykofyysistä fysioterapiaa Helsingin keskustassa. Toimipisteemme on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan ja tarjoamme lisäksi hierontaa ja akupunktiota. Teemme myös kotikäyntejä.

Meillä jokainen ihminen ja hänen tilanteessa on tärkein. Siksi kaikkea toimintaamme ohjaa kolmen K:n sääntö: Kohdaten, Kuunnellen ja Konkreettisesti auttaen. 92 % asiakkaistamme suosittelisi meitä. Fysioterapia on ihmisten hoitamista. Hoidamme ihmistä, jolla on vaivoja, emme vaivoja, jotka ovat ihmisessä. Käypä hoito ei meille riitä.

Kuntoutukselle asetetaan tavoitteet yhteistyössä kuntoutujan kanssa. Tavoitteiden saavuttamista seurataan erilaisin toimintakyvyn arviointimenetelmin, jotka ovat tuloksellisen fysioterapian toteutumisen perustana. Jatkuvan kouluttautumisen, uusimman tiedon hankkimisen ja monipuolisten välineistön kautta takaamme asiakkaillemme korkeatasoisen, asiantuntevan ja yksilöllisen hoidon.

Asiantuntevat fysioterapeuttimme, naprapaattimme ja osteopaattimme ovat käytettävissäsi. Toimipisteen hoitolaitteita ovat ESWT, punavalo ja Tens.

Paikallisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Helsingin kaupungin työterveys, Palveluseteli, Aava, Enerkemi sekä HOK (Elanto).

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Tiina Granroth, p. 040 842 6744 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on pieni kuntosali, missä voidaan tehdä terapeutin ohjauksessa kuntosaliohjelmia tai antaa ohjausta terapeuttiseen harjoitteluun. Kuntosalilta löytyy mm. juoksumatto, vapaita painoja, voimannostotanko, kyykkyräkki ja taljat.