Fysios Helsinki Selkäcenter Kamppi

Yrjönkatu 36 A

2.kerros 00100 Helsinki

010 237 7050

Vastaanotto

  • Ma-Ke 8.00-20.00
  • To 8.00-19.00
  • Pe 8.00-16.00
  • ja sopimuksen mukaan.

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma-To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-16.00

Fysioterapia Helsinki Kamppi

Fysios Kamppi tarjoaa korkeatasoista fysioterapiaa, naprapatiaaosteopatiaaOMT-fysioterapiaa ja psykofyysistä fysioterapiaa Helsingin keskustassa. Toimipisteemme on erikoistunut tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan ja tarjoamme lisäksi hierontaa ja akupunktiota. Teemme myös kotikäyntejä.

Meillä jokainen ihminen ja hänen tilanteessa on tärkein. Siksi kaikkea toimintaamme ohjaa kolmen K:n sääntö: Kohdaten, Kuunnellen ja Konkreettisesti auttaen. 92 % asiakkaistamme suosittelisi meitä. Fysioterapia on ihmisten hoitamista. Hoidamme ihmistä, jolla on vaivoja, emme vaivoja, jotka ovat ihmisessä. Käypä hoito ei meille riitä.

Asiantuntevat fysioterapeuttimme, naprapaattimme ja osteopaattimme ovat käytettävissäsi. Toimipisteen hoitolaitteita ovat ESWT, punavalo ja Tens.

Paikallisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Helsingin kaupungin työterveys, Palveluseteli, Aava, Enerkemi sekä HOK (Elanto).

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Kuntoutukselle asetetaan tavoitteet yhteistyössä kuntoutujan kanssa. Tavoitteiden saavuttamista seurataan erilaisin toimintakyvyn arviointimenetelmin, jotka ovat tuloksellisen fysioterapian toteutumisen perustana. Jatkuvan kouluttautumisen, uusimman tiedon hankkimisen ja monipuolisten välineistön kautta takaamme asiakkaillemme korkeatasoisen, asiantuntevan ja yksilöllisen hoidon.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen Nina Leppänen [email protected] tai puh. 0503406869.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on pieni kuntosali, missä voidaan tehdä terapeutin ohjauksessa kuntosaliohjelmia tai antaa ohjausta terapeuttiseen harjoitteluun. Kuntosalilta löytyy mm. juoksumatto, vapaita painoja, voimannostotanko, kyykkyräkki ja taljat.

Fysios Kampin asiakkaat suosittelevat

Polvikipu ja polvisärky

Fysioterapiasta apua nivelrikkoisen polvikipuun

"Sijainti Kampissa on erinomainen, julkisilla liikkuen välimatkat ovat helpot ja kävelymatka esimerkiksi busseilta todella lyhyt. Fysios-sovellus toimii erinomaisesti ja omien tietojen ylläpito on helppoa. Mutta koska olen uusi asiakas, eikä sovelluksen käytöstä ole vielä laajempaa kokemusta, jäävään siis itseni sen arvostelusta tässä vaiheessa. Palvelu jo vastaanotossa on erittäin miellyttävää ja ohjeistus kaikin puolin selkeää jo ennen vastaanotolle tuloa. Kiitokset :)"

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän