Helsinki Fysios Helsinki Selkäcenter Kamppi

Yrjönkatu 36 A 2 krs., 00100 Helsinki

Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-20.00
  • Pe 8.00-16.00
  • La sopimuksen mukaan
Terapeuttia

0

76

EUR

Fysioterapia

45 min

alk. 76

EUR

OMT / naprapatia / osteopatia

45 min

Fysios Kampissa on vastaanotto nyt myös lauantaisin!

Fysioterapia Helsinki Kamppi

Fysios Selkäcenter Kamppi tarjoaa korkeatasoista fysioterapiaanaprapatiaaosteopatiaa ja OMT-fysioterapiaa Helsingin keskustassa. 

Meillä jokainen ihminen ja hänen tilanteessa on tärkein. Siksi kaikkea toimintaamme ohjaa kolmen K:n sääntö: Kohdaten, Kuunnellen ja Konkreettisesti auttaen. 92 % asiakkaistamme suosittelisi meitä. Fysioterapia on ihmisten hoitamista. Hoidamme ihmistä, jolla on vaivoja, emme vaivoja, jotka ovat ihmisessä. Käypä hoito ei meille riitä.

Paikallisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Helsingin kaupungin työterveys, Aava sekä Sanoma.

Palvelumme

Asiantuntevat fysioterapeuttimmenaprapaattimme ja osteopaattimme ovat käytettävissäsi.

Muita palveluitamme ovat mm.:


Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on esteetön kuntosali, missä voidaan tehdä terapeutin ohjauksessa kuntosaliohjelmia tai antaa ohjausta terapeuttiseen harjoitteluun. Kuntosalilta löytyy mm. juoksumatto, vapaita painoja, voimannostotanko, kyykkyräkki, ja taljat.

Sijainti ja saapuminen

Toimipisteemme sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, Forumin takana. Lähin raitiovaunupysäkki on Simonkatu. Katso tarkemmat kulkuyhteydet www.hsl.fi Lähimmät paikoitusalueet löytyvät Forumista ja Kampista.

Toimipisteemme sijaitsee toisessa kerroksessa. Ulko-ovella on ovisummeri.

Maksutavat

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: pankkikortti ja luottokortti (ei Diners eikä American Express) sekä lasku.Fysioterapia Helsinki. Katso muut toimipisteemme Helsingissä.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus Dry needling ESWT-paineaaltohoito Etäterapia Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Jalkahoito Kela vaativa lääkinnällinen kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Long COVID kuntoutus Lymfaterapia Maitland Naprapatia Neurologinen fysioterapia Neurotrack lantionpohjan tutkimus OMT Osteopatia Personal training Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Spiraalistabilaatio SPS Suspensiohoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia
Fysioterapiaa Helsingin keskustassa Fysios Kamppi
Fysios Kamppi hoitohuone
Fysios Kamppi kuntosali
Fysios Kamppi vastaanottotilat fysioterapiaan

Julkiset kulkuyhteydet

Lähin raitiovaunupysäkki on Simonkatu. Katso www.hsl.fi

Paikoitusalueet

Ei paikoitusta, lähimmät Forum ja Kamppi.

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

On

Ovikello, raput, kerros

2 krs., paina ovisummeria