Helsinki Fysios Helsinki Paloheinä

Sysimiehentie 41, 00670 Helsinki

Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

70

EUR

Fysioterapia / Osteopatia / Lymfaterapia

45 min

52

EUR

Hieronta

45 min

Huom! Kuntosali on AVI:n päätöksellä suljettu 24.1.22 asti.

Aukioloajat

Kuntosali suljettu 24.1.2022 asti

10x kortti 50€

Fysioterapia Helsinki Paloheinä

Fysios Paloheinä tarjoaa monipuoliset fysioterapiapalvelut Pohjois-Helsingissä. Fysios Paloheinän terapeutit ovat tuki- ja liikuntaelinfysioterapian, äitiysfysioterapian, urheilufysioterapian ja lymfaterapian kokeneita ammattilaisia. Vahvuutenamme on monipuolinen osaaminen, jota hyödynnämme ohjaamalla asiakkaat aina tarvittaessa tiimimme parhaalle asiantuntijalle. Meillä jokaisella on omat vahvuutemme ja erikoisosaamisalueemme.

Olemme valmiita kohtaamaan kaiken ikäisiä ihmisiä elämän eri vaiheissa. Meiltä saat apua muun muassa äkillisiin tai pitkittyneisiin kiputiloihin, kuten selkä- ja niskakipuun, leikkausten jälkeiseen kuntoutukseen, urheiluvammojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn tai vaikka synnytyksestä palautumiseen. Fysioterapeuttien lisäksi toimipisteessämme työskentelee osteopaatti ja jalkaterapeutti.

Toimipisteestämme löytyy myös oma pieni ja laadukas harjoitussali, jossa asiakkaamme voivat käydä toimipisteen auki ollessa myös itsenäisesti toteuttamassa fysioterapeuttiemme ohjaamia harjoitusohjelmia. Meille on helppo tulla omalla autolla ja julkisilla kulkuneuvoilla. Teemme myös kotikäyntejä.

Palvelumme


Osteopaattimme on kokenut aivan vastasyntyneidenkin vauvojen hoitaja, urheilufysioterapeutit työskentelevät aktiivisesti lasten- ja nuorten liikunnan parissa, äitiysfysioterapeutti on äidin tukena raskauden aikana, synnytyksen jälkeen ja myöhemmin naisen ikääntyessä.

Kaiken ikäiset aktiiviliikkujat ovat meille tervetulleita saamaan ohjeita ja neuvoja harjoitteluun. Fysioterapeuteillamme on myös vahvaa osaamista ja kokemusta ikääntyvien fysioterapiasta ja toimintakyvyn tukemisesta liikuntakyvyn heiketessä iän tai sairauksien seurauksena.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Helena Vähäkuopus p. 040 5570832.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteestämme löytyy laadukas ja monipuolinen harjoitussali tule-asiakkaille, jossa asiakkaamme voivat käydä toimipisteen auki ollessa myös itsenäisesti toteuttamassa fysioterapeuttiemme ohjaamia harjoitusohjelmia. Kuntosalille on portaat, joten rollaattorilla tai pyörätuolilla sinne ei valitettavasti pääse. Järjestämme pienryhmätunteja. Tutustu tunteihin >>

Huom! Kuntosali on AVI:n päätöksellä suljettu 10.1.22 asti.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Paloheinä sijaitsee Pohjois-Helsingissä. Meille on helppo tulla omalla autolla kauempaakin ja oven edestä löytyy ilmaisia parkkipaikkoja. Bussit nro. 63 ja 67 tulevat aivan viereen. Katso tarkemmat tiedot www.hsl.fi.

Toimipisteemme on katutasossa, mutta pääoven edessä on kaksi porrasta. Jos asiakas liikkuu esim. pyörätuolilla tai rollaattorilla voimme avata toisen oven, josta pääsee luiskaa pitkin sisälle. Ovessa on ovikello ja aulassa voi odottaa.

Maksutavat

Meillä käy maksutapoina pankki- ja luottokortti (Visa, MasterCard), Smartum-seteli, Smartum-kortti, Smartum-hieronta, ePassi sporttipassi, ePpassi hyvinvointipassi, Edenred (liikunta), Eazybreak liikunta ja hieronta.


Fysioterapia Helsinki. Katso muut toimipisteemme Helsingissä.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Jalkahoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Long COVID kuntoutus Lymfaterapia Neurologinen fysioterapia OMT Osteopatia Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia
Fysios Paloheinä - monipuoliset fysioterapiapalvelut Pohjois-Helsingissä.
Fysios Paloheinä terapiahuone
Fysios Paloheinä harjoitusterapia kuntosali
Fysios Paloheinä sali

Julkiset kulkuyhteydet

Bussit nro 67 ja 63. Katso tarkemmat tiedot www.hsl.fi.

Paikoitusalueet

Ilmaisia parkkipaikkoja toimipisteen edustalla.

Esteettömyys

Pääoven edessä on 2 porrasta, mutta jos asiakas liikkuu esim. pyörätuolilla tai rollaattorilla voimme avata toisen oven, josta pääsee luiskaa pitkin sisälle.

Inva-WC

Ei.

Hissi

Ei.

Ovikello, raput, kerros

Katutaso, pääovella ovikello. Pääoven edessä on 2 porrasta ja kuntosalille portaat.