Fysios Mehiläinen Helsinki Paloheinä

Sysimiehentie 41

00670 Helsinki

010 237 700 valtakunnallinen palvelunumero

Vastaanotto

  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.

Fysios Mehiläinen Helsinki Paloheinä on siirtynyt jo Mehiläisen verkkoajanvaraukseen. Varaa oma aikasi alla olevasta linkistä.

Fysioterapia Helsinki Paloheinä

Fysios Mehiläinen Helsinki Paloheinä tarjoaa monipuoliset fysioterapiapalvelut Pohjois-Helsingissä. Paloheinän terapeutit ovat tuki- ja liikuntaelinfysioterapian, OMT-fysioterapianäitiysfysioterapian, urheilufysioterapianlymfaterapian ja hieronnan kokeneita ammattilaisia. Vahvuutenamme on monipuolinen osaaminen, jota hyödynnämme ohjaamalla asiakkaat aina tarvittaessa tiimimme parhaalle asiantuntijalle. Meillä jokaisella on omat vahvuutemme ja erikoisosaamisalueemme.

Olemme valmiita kohtaamaan kaiken ikäisiä ihmisiä elämän eri vaiheissa. Meiltä saat apua muun muassa äkillisiin tai pitkittyneisiin kiputiloihin, kuten selkä- ja niskakipuun, leikkausten jälkeiseen kuntoutukseen, urheiluvammojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn tai vaikka synnytyksestä palautumiseen. Fysioterapeuttien lisäksi toimipisteessämme työskentelee osteopaatti ja jalkaterapeutti.

Toimipisteestämme löytyy myös oma pieni ja laadukas harjoitussali, jossa asiakkaamme voivat käydä toimipisteen auki ollessa myös itsenäisesti toteuttamassa fysioterapeuttiemme ohjaamia harjoitusohjelmia. Meille on helppo tulla omalla autolla ja julkisilla kulkuneuvoilla. Teemme myös kotikäyntejä.

Osteopaattimme on kokenut aivan vastasyntyneidenkin vauvojen hoitaja, urheilufysioterapeutit työskentelevät aktiivisesti lasten- ja nuorten liikunnan parissa, äitiysfysioterapeutti on äidin tukena raskauden aikana, synnytyksen jälkeen ja myöhemmin naisen ikääntyessä.

Kaiken ikäiset aktiiviliikkujat ovat meille tervetulleita saamaan ohjeita ja neuvoja harjoitteluun. Fysioterapeuteillamme on myös vahvaa osaamista ja kokemusta ikääntyvien fysioterapiasta ja toimintakyvyn tukemisesta liikuntakyvyn heiketessä iän tai sairauksien seurauksena.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja


Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Helena Vähäkuopus, p. 040 5570832 tai [email protected].

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077. Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteestämme löytyy laadukas ja monipuolinen harjoitussali tule-asiakkaille, jossa asiakkaamme voivat käydä toimipisteen auki ollessa myös itsenäisesti toteuttamassa fysioterapeuttiemme ohjaamia harjoitusohjelmia. Kuntosalille on portaat, joten rollaattorilla tai pyörätuolilla sinne ei valitettavasti pääse. Järjestämme pienryhmätunteja. Tutustu tunteihin.

Kuntosalin aukioloajat

Ma 10-18
Ti 10-18
Ke 10-19
To 9-15
Pe 9-15

Kuntosali on avoinna toimipisteen aukioloaikana. Muutokset aukioloaikoihin on mahdollisia ja ne kannattaa tarkistaa toimipisteen ovesta.
10x kortti 50€