Helsinki Fysios Helsinki Paloheinä

Sysimiehentie 41, 00670 HELSINKI

Vastaanotot
  • Terapeuttien vastaanotto sopimuksen mukaan.
Terapeuttia

0

68

EUR

Fysioterapia / Osteopatia / Lymfaterapia

45 min

51

EUR

Hieronta

45 min

Itsenäinen harjoittelu toimipisteen kuntosalilla on toistaiseksi keskeytetty.
Fysioterapia-, hieronta-, lymfaterapia-, osteopatia- ja jalkaterapia-asiakkaat ovat edelleen tervetulleita hoitoon.

Fysioterapia Helsinki Paloheinä

Fysios Paloheinä - monipuoliset fysioterapiapalvelut Pohjois-Helsingissä. Fysios Paloheinän terapeutit ovat tuki- ja liikuntaelinfysioterapian, äitiysfysioterapian, urheilufysioterapian ja lymfaterapian kokeneita ammattilaisia. Meiltä saat apua muun muassa äkillisiin tai pitkittyneisiin kiputiloihin, kuten selkä- ja niskakipuun, leikkausten jälkeiseen kuntoutukseen, urheiluvammojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn tai vaikka synnytyksestä palautumiseen. Fysioterapeuttien lisäksi toimipisteessämme työskentelee osteopaatti ja jalkaterapeutti.

Erityisesti urheilufysioterapiasta meiltä löytyy vahvaa ammattitaitoa ja monipuolista lajiosaamista (voimistelu- ja tanssilajit, jääkiekko, yleisurheilu, salibandy ja suunnistus). Hoitolastamme löytyy myös laadukas kuntosali, jossa asiakkaamme voivat käydä hoitolan auki ollessa myös itsenäisesti toteuttamassa fysioterapeuttiemme ohjaamia harjoitusohjelmia.

Palvelumme

Vahvuutenamme on monipuolinen osaaminen, jota hyödynnämme ohjaamalla asiakkaat aina tarvittaessa  tiimimme parhaalle asiantuntijalle. Meillä jokaisella on omat vahvuutemme ja erikoisosaamisalueemme.  Olemme valmiita kohtaamaan kaiken ikäisiä ihmisiä elämän eri vaiheissa. 


Palveluitamme Fysios Paloheinässä ovat mm.:


Osteopaattimme on kokenut aivan vastasyntyneidenkin vauvojen hoitaja, urheilufysioterapeutit työskentelevät aktiivisesti lasten- ja nuorten liikunnan parissa, äitiysfysioterapeutti on äidin tukena raskauden aikana, synnytyksen jälkeen ja myöhemmin naisen ikääntyessä. Kaiken ikäiset aktiiviliikkujat ovat meille tervetulleita saamaan ohjeita ja neuvoja harjoitteluun. Fysioterapeuteillamme on myös vahvaa osaamista ja kokemusta ikääntyvien fysioterapiasta ja toimintakyvyn tukemisesta liikuntakyvyn heiketessä iän tai sairauksien seurauksena.

Harjoittelumahdollisuudet

Hoitolastamme löytyy myös laadukas kuntosali, jossa asiakkaamme voivat käydä hoitolan auki ollessa myös itsenäisesti toteuttamassa fysioterapeuttiemme ohjaamia harjoitusohjelmia. Kuntosalille on portaat, joten rollaattorilla tai pyörätuolilla sinne ei valitettavasti pääse.

Sijainti ja saapuminen

Fysios Paloheinä sijaitsee Pohjois-Helsingissä. Meille on helppo tulla omalla autolla kauempaakin ja oven edestä löytyy ilmaisia parkkipaikkoja. Bussit nro 63 ja 67 tulevat aivan viereen. Katso tarkemmat tiedot www.hsl.fi.

Toimipisteemme on katutasossa, mutta pääoven edessä on kaksi porrasta, mutta jos asiakas liikkuu esim. pyörätuolilla tai rollaattorilla voimme avata toisen oven, josta pääsee luiskaa pitkin sisälle. Ovessa on ovikello.

Maksutavat

Meillä käyvät seuraavat maksuvälineet: pankkikortti, Smartum-seteli, Smartum-kortti, Smartum-hieronta, ePassi, Edenred ja Eazybreak.


Fysioterapia Helsinki. Katso muut toimipisteemme Helsingissä.

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Askeltutkimus Etäterapia Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Jalkahoito Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lymfaterapia Neurologinen fysioterapia OMT Osteopatia Purentavaivan hoito Raskaushieronta Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia
Fysios Paloheinä - monipuoliset fysioterapiapalvelut Pohjois-Helsingissä.
Fysios Paloheinä terapiahuone
Fysios Paloheinä harjoitusterapia kuntosali
Fysios Paloheinä sali

MAKSUVÄLINEET

Meillä käyvät seuraavat maksuvälineet: käteinen, pankkikortti, Smartum-seteli, Smartum-kortti, Smartum-hieronta, ePassi ja Edenred.

Julkiset kulkuyhteydet

Bussit nro 67 ja 63. Katso tarkemmat tiedot www.hsl.fi.

Paikoitusalueet

Parkkipaikkoja toimipisteen edustalla.

Esteettömyys

Pääoven edessä on 2 porrasta, mutta jos asiakas liikkuu esim. pyörätuolilla tai rollaattorilla voimme avata toisen oven, josta pääsee luiskaa pitkin sisälle.

Inva-WC

Ei

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Katutaso, pääovella ovikello. Pääoven edessä on 2 porrasta ja kuntosalille portaat.