Helsinki Fysios Helsinki Resiina Itäkeskus

Fysios Oy (ent. Resiinafysio Oy) Asiakkaankatu 3 A, 3. kerros Sisäänkäynti Lyypekinkujan puolelta 00930 Helsinki

Tarvittaessa pyrimme auttamaan teitä, tai ohjaamaan oikealle henkilölle call centerissämme p. 010 237 700

Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

Lasten fysioterapia ja toimintaterapia Helsinki

Lasten ja nuorten toiminta-ja fysioterapiakuntoutusta Itäkeskuksessa

Fysios Resiina on lapsille ja nuorille tarkoitettu vaativaan lääkinnälliseen kuntoutukseen erikoistunut kuntoutusalan yritys. Käytössämme oleva liikuntasali ja toimivat yksilöterapiahuoneet takaavat mukavat ja yksilölliset sekä esteettömät tilat, jotka sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Itäkeskuksessa. Tarjoamme kuntoutujillemme yksilöllistä, laadukasta ja monipuolista toimintaterapiaa ja fysioterapiaa. Allasterapiamme toteutuvat lämpimässä terapia-altaassa Fysios Synapsian tiloissa Töölössä tai useissa Helsingin kaupungin uimahalleissa.

Meillä on pitkä kokemus lasten ja nuorten toimintaterapiasta ja fysioterapiasta. Terapian laadun kehittämiseen olemme panostaneet niin henkilökunnan koulutuksessa kuin monipuolisissa tiloissa ja välineissä. Henkilökuntamme on osaavaa ja ammattitaitoista. Meiltä löytää vahvaa osaamista Neurologisesta toimintaterapiasta ja fysioterapiasta ja teemme tiivistä moniammatillista yhteistyötä. Terapeuteistamme löytyy Vojta-, NDT- ja SI-terapeutteja. Erikoisosaamista terapeuteillamme on myös mm. faskiamanipulaatiosta, erityisuimaopetuksesta, erityislaskettelijoiden ja -lautailijoiden ohjauksesta, NLP.stä sekä lasten joogasta. Välineistön monipuolisuus mahdollistaa korkeatasoisen, vaihtelevan ja jokaisen yksilölliset tarpeet ja tavoitteet huomioivan kuntoutuksen.

Toimintaterapeuttimme ja fysioterapeuttimme antavat neuvontaa ja ohjausta lapsen kehitykseen liittyvissä kysymyksissä perheelle ja lapsen lähiympäristölle myös ilman terveyskeskuksen tai erikoissairaanhoidon kuntoutussuunnitelmaa. Terapeutteihimme voi olla yhteydessä mikäli perheessä on herännyt huolta esimerkiksi lapsen motorisissa taidoissa, keskittymisessä, tarkkaavaisuudessa, aistisäätelyn ja aistimuksen käsittelyn alueella, leikkitaidoissa tai tunne-elämän alueella. Neuvonnan ja ohjauksen sisältö ja kesto suunnitellaan aina yhdessä perheen kanssa. Neuvonta ja ohjaus voi toteutua tarpeen mukaan vastaanotolla tai perheen lähiympäristössä ( kotona, päivähoidossa tai koulussa).

Fysios Resiinan terapeutit on hyväksytty palveluntuottajaksi Kelalle, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirille sekä Helsingin Kaupungille. 

Jos olet kiinnostunut tulemaan terapiaan tai tutustumaan Fysios Resiinaan, niin ota yhteyttä soittamalla numeroon 010 237 7053 tai laita sähköpostia osoitteeseen [email protected] Henkilökuntamme omat sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected] Ota yhteyttä!

Fysioterapiaa Helsingissä. Katso muut toimipisteemme Helsingissä

Tutustu


Lue asiakkaidemme Huugon ja Toivon tarinat Fysioksen blogista.

Toimipiste kuvia Fysios Resiinasta


MAKSUTAVAT

Lähetämme käynnistä asiakkaalle laskun. Paikan päällä maksaminen ei valitettavasti ole mahdollista.

Julkiset kulkuyhteydet

Metro, HSL linjat: 54, 550, 554, 561, 58, 841, 93K

Paikoitusalueet

2-h pysäköintikiekolla, sisäänkäynnin edessä (Citymarketin p-paikka)

Esteettömyys

Kyllä, pyörätuoliluiska

Inva-WC

Invavarusteltu wc

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

3.krs, ovikello, sähköovi