Helsinki Fysios Helsinki Resiina Itäkeskus

Asiakkaankatu 3 A, 2. kerros Sisäänkäynti Lyypekinkujan puolelta 00930 Helsinki

Tarvittaessa pyrimme auttamaan teitä, tai ohjaamaan oikealle henkilölle call centerissämme p. 010 237 700

Vastaanotot
  • Ma-To 8.00-18.00
  • Pe 8.00-16.00
Terapeuttia

0

Lasten fysioterapia Helsinki

Lasten ja nuorten fysioterapiakuntoutusta ja toimintaterapiaa Itäkeskuksessa

Fysios Resiina on lapsille ja nuorille tarkoitettu vaativaan lääkinnälliseen kuntoutukseen erikoistunut kuntoutusalan yritys. Käytössämme on mukavat, esteettömät ja toimivat yksilöterapiahuoneet sekä liikuntasali. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Itäkeskuksessa.

Paikallisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Kela, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri sekä Helsingin Kaupunki. 

Palvelumme

Meillä on pitkä kokemus lasten ja nuorten toimintaterapiasta ja fysioterapiasta. Meiltä löytyy myös vahvaa osaamista neurologisesta toimintaterapiasta ja fysioterapiasta ja teemme tiivistä moniammatillista yhteistyötä. Terapeuteistamme löytyy Vojta-, NDT- ja SI-terapeutteja.

Erikoisosaamista terapeuteillamme on myös mm.

  • - Faskiamanipulaatiosta
  • - Erityisuimaopetuksesta
  • - Erityislaskettelijoiden ja -lautailijoiden ohjauksesta 
  • - Vauvojen fysioterapiasta


Välineistön monipuolisuus mahdollistaa korkeatasoisen, vaihtelevan ja jokaisen yksilölliset tarpeet ja tavoitteet huomioivan kuntoutuksen.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Fysios Resiinan terapeutit on hyväksytty palveluntuottajaksi Kelalle, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirille sekä Helsingin Kaupungille.


Tarjoamme kuntoutujillemme yksilöllistä, laadukasta ja monipuolista toimintaterapiaa ja fysioterapiaa. Allasterapiamme toteutuvat lämpimässä terapia-altaassa Fysios Synapsian tiloissa Töölössä tai useissa Helsingin kaupungin uimahalleissa.

Toimintaterapeuttimme ja fysioterapeuttimme antavat neuvontaa ja ohjausta lapsen kehitykseen liittyvissä kysymyksissä perheelle ja lapsen lähiympäristölle myös ilman terveyskeskuksen tai erikoissairaanhoidon kuntoutussuunnitelmaa. Terapeutteihimme voi olla yhteydessä mikäli perheessä on herännyt huolta esimerkiksi lapsen motorisissa taidoissa, keskittymisessä, tarkkaavaisuudessa, aistisäätelyn ja aistimuksen käsittelyn alueella, leikkitaidoissa tai tunne-elämän alueella. Neuvonnan ja ohjauksen sisältö ja kesto suunnitellaan aina yhdessä perheen kanssa. Neuvonta ja ohjaus voi toteutua tarpeen mukaan vastaanotolla tai perheen lähiympäristössä (kotona, päivähoidossa tai koulussa).

Mikäli sinulle nousee huoli lapsesi tai vauvasi kehityksestä, voit ottaa rohkeasti yhteyttä meihin soittamalla numeroon 010 237 7053 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Fysios Helsinki Itäkeskus on samoissa tiloissa kanssamme. Fysios Itäkeskuksessa on vahvaa erikoisosaamista mm. OMT-fysioterapiasta, osteopatiasta ja lymfaterapiasta. Lue lisää täältä >>

Sijainti ja saapuminen

Fysios Resiina sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Itäkeskuksessa. Itäkeskuksen metroasemalta kävellen toimipisteellemme on n. 100m. Sisäänkäynti löytyy Lyypekinkujan puolelta. Katso tarkemmat tiedot joukkoliikenneyhteyksistä www.hsl.fi.

Fysios Resiina on kolmannessa kerroksessa. Rakennuksesta löytyy sekä hissi että portaat. Toimipisteeseemme on esteetön kulku sekä pyörätuoliluiska. Sähköovessa on myös ovikello.

Maksutavat

Lähetämme käynnistä asiakkaalle laskun. Paikan päällä maksaminen ei valitettavasti ole mahdollista.

Jos olet kiinnostunut tulemaan terapiaan tai tutustumaan Fysios Resiinaan, niin ota yhteyttä soittamalla numeroon 010 237 7053 tai laita sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Henkilökuntamme omat sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected] Ota yhteyttä!


Tutustu myös asiakkaidemme Huugon ja Toivon tarinoihin Fysioksen blogissa

Lue Huugon tarina Lapsen fysioterapia on etuoikeus

Lue Toivon tarina Kohti tulevaisuutta – askel kerrallaanFysioterapia Helsinki. Katso muut toimipisteemme Helsingissä.

Tutustu

Fysios Helsinki Resiina Itäkeskus


Julkiset kulkuyhteydet

Itäkeskuksen metroasemalta kävellen n. 100m. Sisäänkäynti Lyypekinkujan puolelta. Itäkeskuksen Metroasema. Katso tarkemmat tiedot www.hsl.fi

Paikoitusalueet

Pysäköinti sisäänkäynnin välittömässä yhteydessä. 2-h pysäköintikiekolla, sisäänkäynnin edessä.

Esteettömyys

Kyllä, pyörätuoliluiska

Inva-WC

Invavarusteltu wc

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

3.krs, jonne pääsee joko hissillä tai portaita pitkin. Sähköovi, jossa ovikello.