Fysios Helsinki Resiina Itäkeskus

Sisäänkäynti Lyypekinkujan puolelta, 2. kerros

Asiakkaankatu 3 A

00930 Helsinki

010 237 7053

Vastaanotto

  • Ma-Pe 8.00-18.00

Asiakaspalvelija paikalla

  • Ma, Ke ja Pe 8.00-16.00

Toimintaterapia ja lasten fysioterapia Helsinki

Lasten ja nuorten fysioterapiakuntoutusta ja toimintaterapiaa Itäkeskuksessa. Fysios Resiina on erikoistunut lasten ja nuorten neurologiseen fysioterapiaan ja toimintaterapiaan. Käytössämme on mukavat, esteettömät ja toimivat yksilöterapiahuoneet sekä kaksi liikuntasalia ja useampi terapiatila. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Itäkeskuksessa.

Olemme yli 20 vuotta toiminut lasten ja nuorten toiminta- ja fysioterapiaan erikoistunut toimipiste. Terapeuttimme ovat kokeneita ja pitkälle koulutettuja. Meillä on NDT-Bobath, SI-terapeutteja sekä Nepsy-valmentaja ja psykofyysiseen fysioterapiaan erikoistunut terapeutti. Terapeuteillamme on erikoiskoulutusta myös allasterapiaan ja erityisuimaopetukseen sekä erityislaskettelun ohjaukseen.

Asiakkaamme ovat olleet palveluihimme hyvin tyytyväisiä ja useat terapiasuhteet ovatkin kestäneet yli 10 vuotta. Toimintaterapeuttimme ja fysioterapeuttimme antavat neuvontaa ja ohjausta lapsen kehitykseen liittyvissä kysymyksissä perheelle ja lapsen lähiympäristölle myös ilman terveyskeskuksen tai erikoissairaanhoidon kuntoutussuunnitelmaa. Terapeutteihimme voi olla yhteydessä mikäli perheessä on herännyt huolta esimerkiksi lapsen motorisissa taidoissa, keskittymisessä, tarkkaavaisuudessa, aistisäätelyn ja aistimuksen käsittelyn alueella, leikkitaidoissa tai tunne-elämän alueella. Neuvonnan ja ohjauksen sisältö ja kesto suunnitellaan aina yhdessä perheen kanssa. Neuvonta ja ohjaus voi toteutua tarpeen mukaan vastaanotolla tai perheen lähiympäristössä (kotona, päivähoidossa tai koulussa).

Sopimuskumppaneitamme ovat Kela, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri sekä Helsingin Kaupunki.

Fysios Helsinki Itäkeskus on samoissa tiloissa kanssamme. Fysios Itäkeskuksessa on vahvaa erikoisosaamista mm. tuki- ja liikuntaelinfysioterapiastaOMT-fysioterapiasta, osteopatiasta ja lymfaterapiasta. Lue lisää täältä >>

Meillä on pitkä kokemus lasten ja nuorten toimintaterapiasta ja fysioterapiasta. Meiltä löytyy myös vahvaa osaamista neurologisesta toimintaterapiasta ja fysioterapiasta ja teemme tiivistä moniammatillista yhteistyötä. Terapeuteistamme löytyy Vojta-, NDT- ja SI-terapeutteja.

Välineistön monipuolisuus mahdollistaa korkeatasoisen, vaihtelevan ja jokaisen yksilölliset tarpeet ja tavoitteet huomioivan kuntoutuksen.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja

Fysios Resiinan terapeutit on hyväksytty palveluntuottajaksi Kelalle, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirille sekä Helsingin Kaupungille.

Tarjoamme kuntoutujillemme yksilöllistä, laadukasta ja monipuolista toimintaterapiaa ja fysioterapiaa. Toimipisteessämme on huomioitu erityisesti vauvat, lapset ja nuoret. Allasterapiamme toteutuvat lämpimässä terapia-altaassa Fysios Synapsian tiloissa Töölössä tai useissa Helsingin kaupungin uimahalleissa.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan toimintaterapeuttiin: Minna Turunen p. 050 350 5512.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteessämme on kaksi liikuntasalia varustettuina monipuolisilla leikkiin ja liikuntaan motivoivilla välineillä ja tarvikkeilla. Välineisiimme kuuluu mm. keinut, trapetsit, puolapuut, trampoliinit, pallot, hernepussit sekä keilat. Meiltä löytyy myös mailoja ja tasapainoiluvälineitä.

Kolmannessa salissa on leveä Bobath -hoitopöytä, kuntopyörä, crosstrainer, juoksumatto sekä "hevonen". Lisäksi meiltä löytyy pienvälineistöä, kuten käsipainoja, jumppakeppejä ja kuminauhoja.

Vauvoja ja pieniä taaperoita varten on oma tilansa, joka on suunniteltu toimivaksi vauvojen kuntoutukseen ja vanhempien ohjaukseen. Lisäksi toimipisteessä on harjoituskeittiö, jossa voidaan harjoitella pienten välipalojen valmistusta, leipoa ja testata keittiön pienapuvälineitä.

Kolme erillistä terapiatilaa mahdollistavat rauhallisemman ympäristön leikkiin, tehtävätyyppiseen työskentelyyn, askarteluun ja rakenteluun. Aistihuoneessa on monipuolisen aistivälineistön lisäksi pallomeri ja teltta rauhoittumista sekä leikkiä varten. Saleissa harjoitellaan yhdessä terapeutin kanssa.

Mikäli sinulle nousee huoli lapsesi tai vauvasi kehityksestä tai jos olet kiinnostunut tulemaan terapiaan tai tutustumaan Fysios Resiinaan, niin ota yhteyttä soittamalla numeroon 010 237 7053 tai laita sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Henkilökuntamme omat sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected] Tarvittaessa pyrimme auttamaan teitä, tai ohjaamaan oikealle henkilölle call centerissämme p. 010 237 700 Ota yhteyttä!

Fysios Resiinan asiakkaat suosittelevat

Kokemuksia Fysios Helsinki Resiina Itäkeskus

Huugon tarina – lapsen fysioterapia on etuoikeus

Näytä kaikki

Näytä lisää

Näytä vähemmän

Näytä vähemmän