Terapeuttia

0

75

EUR

Fysioterapia

40 min

75

EUR

Naprapatia / Osteopatia

40 min

Toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Pasilanraitio 5, kolmannessa kerroksessa, Psykoterapiakeskus Vastaamon tiloissa.

Talo on keltainen tiilitalo, jonka alakerrassa on Alepa. Lähin raitiovaunupysäkki on Palkkatilanportti, johon pääsee raitiovaunulla numero 2. Pysäkki sijaitsee noin Pasilanraitio 1:n kohdalla. Linja-autolla lähin pysäkki on myös nimeltään Palkkatilanportti, tämä pysäkki on Pasilankadun puolella, suuntaa kohti Esterinporttia. Lähimmät pysäköintipaikat ovat Esterinportilla, pysäköinti maksullinen.

Varaa aika

Fysioterapia Helsinki Pasila

SelkäCenter on nyt Fysios

Palvelumme ovat fysioterapianaprapatia ja osteopatia. Asiantuntevat fysioterapeutitnaprapaatit ja osteopaatit ovat käytettävissäsi. Meillä jokainen ihminen ja hänen tilanteensa on tärkein. Siksi kaikkea toimintaamme ohjaa kolmen K:n sääntö: Kohdaten, Kuunnellen ja Konkreettisesti auttaen. 99,7% asiakkaistamme suosittelisi meitä parhaalle ystävälleen. Fysioterapia on ihmisten hoitamista. Hoidamme ihmistä, jolla on vaivoja, emme vaivoja, jotka ovat ihmisessä. Käypä hoito ei meille riitä.

Fysioterapiaa Helsingissä. Katso muut toimipisteemme Helsingissä

Tutustu

​Pääkaupunkiseudun akuuttipäivystys

Pääkaupunkiseudun päivystys auttaa ensihoidossa. Tavoitat päivystäjän la ja su klo 10-15 numerosta 010 237 7050.

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Fascia Manipulation Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito KELA-kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Maitland Naprapatia Neurologinen fysioterapia OMT Osteopatia Purentavaivan hoito SI-terapeutti Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia

MAKSUTAVAT

Lähetämme käynnistä asiakkaalle laskun. Paikan päällä maksaminen ei valitettavasti ole mahdollista.

Julkiset kulkuyhteydet

Useat linjat

Paikoitusalueet

Easypark ja Hel.kaup.parkki (2eur/h)

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ovikello, raput, kerros

Psykoterapiakeskus Vastaamon tiloissa, 3krs