Vastaanotot
  • Ma - To 08:00-18:00
  • Pe 08:00-16:00
Asiakaspalvelu
  • Ma - To 09:00-16:30
  • Pe 09:00-16:00
Terapeuttia

0

69

EUR

Fysioterapia

45 min

79

EUR

Fysioterapia OMT

45 min

Heti vapaat ajat

Julkiset kulkuyhteydet

Ratikka 10, Tilkka

Paikoitusalueet

Toimipisteen edessä 2 h pysäköintikiekolla

Esteettömyys

Kyllä

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Kyllä

Ovikello, raput, kerros

Sisäänkäynti Wilhelmiinan palvelutalon pääovesta

Varaa aika

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Askeltutkimus Faskia-käsittely Fysiokartoitus Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito Jalkahoito KELA-kuntoutus Kinesioteippaus Kraniosakraalihoito Kuntotestaus LPG-terapia Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Maitland Neurologinen fysioterapia Neurologinen toimintaterapia OMT Purentavaivan hoito Seniorifysioterapia Tekonivelkuntoutus Toimintaterapia Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Voice massage Äitiysfysioterapia

Fysioterapia Helsinki Pikku Huopalahti

FysioSporttis on nyt Fysios

Fysios Pikku Huopalahti entinen FysioSporttis Wilhelmiina sijaitsee Palvelutalo Wilhelmiinassa, Taavetti Laitisen kadun ja Tilkankadun kulmassa. Fysioterapiatilojen lisäksi talossa on allasosasto, liikuntasali ja kuntosali. Käytössämme on monipuolisesti erilaisia kuntoutuksen apuvälineitä. Käytössä on mm. ainutlaatuinen Huber-laite sekä vammautuneiden kuntoutukseen kehitetyt Motomed ja TherapyMaster -laitteet. Meillä on mahdollista saada myös allasterapiaa. Palvelumme ovat ikääntyneiden fysioterapia, neurologinen fysioterapia, fysioterapia ja hieronta. Menetelminä ovat OMT-fysioterapia, akupunktio, lantiopohjan fysioterapia, kinesioteippaus, LPG-terapia ja lymfaterapia.

RYHMÄLIIKUNTA ja kuntosali

Liikuntatuntimme soveltuvat kaikenkuntoisille, kaikenikäisille ja kaikenkokoisille. Suurin osa ryhmistämme on alle 12 hengen pienryhmiä. Ryhmien ohjaaja on fysioterapeutti, joka keskittyy ohjatessaan oikeaan suoritustekniikkaan ja sopivaan kuormitukseen. Saat ryhmässäkin yksilöllistä ohjausta.

Kuntosali tarjoaa hyvät mahdollisuudet harjoitteluun kaikenkuntoisille naisille ja miehille, nuorille ja aikuisille. Avainkortilla pääset harjoittelemaan muutamaa poikkeuksetta lukuunottamatta klo 6.00 - 21.00 välisenä aikana eli myös viikonloppuisin. Alla olevista viikko-ohjelmista löydät kuntosalin varatut ryhmäajat. Muista poikkeusajoista ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostitse tai tekstiviestitse.

Kuntosaliajat olemme jakaneet väliaikaisesti Aviren kanssa heidän remonttinsa ajaksi. Kotisivuiltamme löytyy viikko-ohjelmat, joista näkyvät varatut kuntosaliajat Avirea lukuunottamatta.  Omia ryhmiämme on veteraaniryhmä: ti, to ja la klo 10-11 sekä  Tarjan vetämät kuntosaliryhmät ti klo 15-16 ja to klo 11-12.

SYKSYN LIIKUNTARYHMÄT - ILMOITTAUDU NYT!

TULOSTA: Viikko-ohjelma syksy 2017

TULOSTA: Allasryhmät syksy 2017

TULOSTA: Kuntosaliryhmät syksy 2017

LUE LISÄÄ: Kuntosalikortin ostaminen
LUE LISÄÄ: Ryhmäliikuntakortin ostaminen


LIIKUNTAPALVELUT - ILMOITTAUTUMINEN

Tutustu viikko-ohjelmaan ja ilmoittaudu ryhmiin alla olevan napin kautta.

LIIKUNTAPALVELUT - VERKKOKAUPPA

Katso hinnat ja hanki kortti kätevästi suoraan verkkokaupastamme alla olevan napin kautta.