Vastaanotot
  • HUOM! Ensikäynti maksaa 85 €
  • Olemme avoinna myös lauantaisin
Terapeuttia

0

75

EUR

Fysioterapia Maitland / Osteopatia

45 min

87

EUR

Fysioterapia Maitland / Osteopatia

60 min

Varaa aika

Fysioterapia Helsinki Töölö

Fysios Urheilukadulta, Töölöstä, löydät ammattitaitoisen tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon ja kuntoutukseen erikoistuneen henkilökunnan. Palveluitamme: fysioterapiasta osteopatiaan. Meiltä löytyy myös erikoisosaamista erityyppisten pehmytkudos- ja nivelkäsittelyjen muodossa sekä yksilöllisten toiminnallisten tukipohjallisten valmistamisessa. 

Tuki- ja liikuntaelin (TULE) -ongelmien taustalla on hyvin usein löydettävissä kehon kannalta epäedulliset kuormitusolosuhteet, jotka voivat johtua lihastasapainon ja normaalin liikeryhdin häiriintymisestä. Ilman näiden taustojen perusteellista selvittämistä ja korjaamista jää hoito usein puolitiehen ja ongelmat pyrkivät uusiutumaan. 

Me kartoitamme tilanteesi tarkkaan ja tavoitteenamme on löytää keinot kiputilojen hallintaan oikein suunnattujen ja ajoitettujen harjoitusohjelmien kautta. Me autamme sinua löytämään oikeat tavat lihastasapainoon ja harjoitteluun. 


Fysioterapiaa Helsingissä. Katso muut toimipisteemme Helsingissä

Tutustu

Asiantuntijat

Kaikki Akupunktio Allasterapia Askeltutkimus ESWT-paineaaltohoito Fascia Manipulation Faskia-käsittely Harjoitteluterapia Hieronta Huimauksen hoito KELA-kuntoutus Kinesioteippaus Kipufysioterapia Kraniosakraalihoito Kuntotestaus Lantiopohjan fysioterapia Lasten fysioterapia Lymfaterapia Maitland Neurologinen fysioterapia Osteopatia Psykofyysinen fysioterapia Purentavaivan hoito SI-terapeutti Selkäydinvammaisten fysioterapia Seniorifysioterapia Suspensiohoito Tekonivelkuntoutus Traumakuntoutus Tukipohjalliset Tukisukat ja -hihat Urheilufysioterapia Äitiysfysioterapia

MAKSUTAVAT

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: käteinen, pankkikortti ja luottokortti (ei Diners eikä American Express).

Julkiset kulkuyhteydet

Raitiovaunut 4, 7A, 10. Reijolankadun pysäkki H2077 poistunut käytöstä. Pysäkki poistuu pysyvästi sitä käyttäviltä linjoilta 58, 58B, 551. Lähimmät korvaavat pysäkit ovat Auroran sairaala (H2072) ja Töölon tulli (H1379)

Paikoitusalueet

Kadunvarsipysäköinti, vyöhyke II

Esteettömyys

Ei, asuinkerrostalon 1.krs (portaita)

Inva-WC

Ei

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Ovikello katutasossa ja rappukäytävässä