Vastaanotot
  • HUOM! Ensikäynti maksaa 85 €
Terapeuttia

0

75

EUR

Fysioterapia Maitland / Osteopatia

45 min

85

EUR

Fysioterapia Maitland / Osteopatia

60 min

Pohjallispaja kesätauolla 17.6.-11.8.2019

Varaa aika

Fysioterapia Helsinki Töölö

FTK ja FysioMese on nyt Fysios 

Fysios Urheilukadulta, Töölöstä, löydät ammattitaitoisen tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon ja kuntoutukseen erikoistuneen henkilökunnan. Palveluitamme: fysioterapiasta osteopatiaan. Meiltä löytyy myös erikoisosaamista erityyppisten pehmytkudos- ja nivelkäsittelyjen muodossa sekä yksilöllisten toiminnallisten tukipohjallisten valmistamisessa. 

Tuki- ja liikuntaelin (TULE) -ongelmien taustalla on hyvin usein löydettävissä kehon kannalta epäedulliset kuormitusolosuhteet, jotka voivat johtua lihastasapainon ja normaalin liikeryhdin häiriintymisestä. Ilman näiden taustojen perusteellista selvittämistä ja korjaamista jää hoito usein puolitiehen ja ongelmat pyrkivät uusiutumaan. 

Me kartoitamme tilanteesi tarkkaan ja tavoitteenamme on löytää keinot kiputilojen hallintaan oikein suunnattujen ja ajoitettujen harjoitusohjelmien kautta. Me autamme sinua löytämään oikeat tavat lihastasapainoon ja harjoitteluun. 

Fysio-Mesen asiantuntijat nyt Fysios Töölössä! Fysio-Mese liittyi 1.6.2017 Fysiokseen ja henkilökunta siirtyi samalla Urheilukadun toimipisteeseen.

Fysioterapiaa Helsingissä. Katso muut toimipisteemme Helsingissä

Tutustu

Asiantuntijat

MAKSUTAVAT

Meillä käyvät seuraavat maksutavat: käteinen, pankkikortti ja luottokortti (ei Diners eikä American Express).

Julkiset kulkuyhteydet

Raitiovaunut 4, 7A, 10. Reijolankadun pysäkki H2077 poistunut käytöstä. Pysäkki poistuu pysyvästi sitä käyttäviltä linjoilta 58, 58B, 551. Lähimmät korvaavat pysäkit ovat Auroran sairaala (H2072) ja Töölon tulli (H1379)

Paikoitusalueet

Kadunvarsipysäköinti, vyöhyke II

Esteettömyys

Ei, asuinkerrostalon 1.krs (portaita)

Inva-WC

Ei

Hissi

Ei

Ovikello, raput, kerros

Ovikello katutasossa ja rappukäytävässä