Vastaanotot
  • Ma-Ke 08:00-18:00
  • To 08:00-17:00
  • Pe 08:00-15:00
Asiakaspalvelu
  • Ma-Ke 08:00-16:00
  • To 09:00-16:00
  • Pe 08:00-15:00
Terapeuttia

0

Varaa aika puhelimitse

020 779 8742

Tässä toimipisteessä verkkoajanvaraus ei ole vielä käytössä.

Neurologinen fysioterapia Helsinki

Heseva-kuntoutus on nyt Fysios Heseva. Fysios Heseva on kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille tarkoitettu vaikeavammaisten kuntoutukseen suuntautunut fysioterapialaitos. Tarjoamme kuntoutujillemme laadukasta ja monipuolista fysioterapiaa, allasterapiaa sekä lymfaterapiaa avokuntoutuksena.

Meillä on pitkä kokemus neurologisesta fysioterapiasta, jonka laadun kehittämiseen olemme panostaneet niin henkilökunnan koulutuksessa kuin laitteiden hankinnassakin. Henkilökuntamme on osaavaa ja ammattitaitoista. Jatkuvan kouluttautumisen sekä uusimman tiedon hankkimisen kautta takaamme asiakkaillemme korkeatasoisen, asiantuntevan ja yksilöllisen hoidon. 

Kuntoutukselle asetetaan tavoitteet yhteistyössä kuntoutujan kanssa. Tavoitteiden saavuttamista seurataan erilaisin toimintakyvyn arviointimenetelmin, jotka ovat tuloksellisen fysioterapian toteutumisen perustana.

Palvelemme asiakkaitamme suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Lymfaterapia

Lääkärin määräämä lymfaterapia korvataan fysioterapeutin antamana silloin, kun hoitoon on lääkärin hoitomääräys ja lymfajärjestelmän vaurioitumisesta johtuvan lymfaödeeman on aiheuttanut
- rintasyöpäleikkaus tai muu laaja kirurginen toimenpide
- laajan kirurgisen toimenpiteen tulee ensisijaisesti kohdistua vartalon, kainalon tai nivustaipeen alueille
- sädehoito nivustaipeeseen, lantioon tai kainaloon
- krooninen infektio (lähinnä erysipelas)
- synnynnäinen imusuoniston kehityshäiriö, myös myöhemmällä iällä ilmenevä

Lymfaterapian kustannuksia ei korvata suorakorvausmenettelyllä, koska sen korvattavuus ratkaistaan lääketieteellisin perustein. Asiakas hakee korvaukset itse. Lymfaterapia, johon ei ole lääkärin hoitomääräystä, on arvonlisäverollista (alv 24%)

Monipuoliset ja esteettömät toimitilat

Käytössämme ovat asianmukaiset ja esteettömät tilat jotka sijaitsevat rauhallisella alueella Helsingin Käpylässä. Välineistön monipuolisuus mahdollistaa vaihtelevan ja jokaisen tarpeet huomioivan kuntoutuksen. Terapia- allas mahdollistaa tehokkaan harjoittelun veden vastusta ja nostetta hyödyntäen.

Peruuttamattomasta hoitoajasta veloitamme täyden hoitohinnan. Peruutus tehtävä hoitoaikaa edeltävänä päivänä puh. 020 779 8742 tai info.heseva@fysios.fi


Julkiset kulkuyhteydet

Raitiovaunut 1 ja 1A, Pohjolanaukion päätepysäkille HSL linjat 65 A, 69 ja 64 S, Karjatalon pysäkille HSL linja 57, Joukolanpuiston pysäkille

Paikoitusalueet

Karjalatalon p-paikka, kadunvarsipysäköinti, 2 kpl invapaikkoja

Esteettömyys

Kyllä, katutasossa

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei, katutasossa

Ovikello, raput, kerros

Toimitilat katutasossa, sähköinen ovenavaus