Vastaanotot
  • Ma-Ke 08:00-18:00
  • To 08:00-17:00
  • Pe 08:00-15:00
Asiakaspalvelu
  • Ma-Ke 08:00-16:00
  • To 09:00-16:00
  • Pe 08:00-15:00
Terapeuttia

0

Varaa aika puhelimitse

020 779 8742

Tässä toimipisteessä verkkoajanvaraus ei ole vielä käytössä.

Julkiset kulkuyhteydet

Raitiovaunut 1 ja 1A, Pohjolanaukion päätepysäkille HSL linjat 65 A, 69 ja 64 S, Karjatalon pysäkille HSL linja 57, Joukolanpuiston pysäkille

Paikoitusalueet

Karjalatalon p-paikka, kadunvarsipysäköinti, 2 kpl invapaikkoja

Esteettömyys

Kyllä, katutasossa

Inva-WC

Kyllä

Hissi

Ei, katutasossa

Ovikello, raput, kerros

Toimitilat katutasossa, sähköinen ovenavaus

Fysioterapia Helsinki Käpylä

Heseva-kuntoutus on nyt Fysios Heseva

Fysios Heseva entinen Heseva- kuntoutus on kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille tarkoitettu vaikeavammaisten kuntoutukseen suuntautunut fysioterapialaitos. Tarjoamme kuntoutujillemme laadukasta ja monipuolista fysioterapiaa, allasterapiaa sekä lymfaterapiaa avokuntoutuksena.

Meillä on pitkä kokemus neurologisesta fysioterapiasta, jonka laadun kehittämiseen olemme panostaneet niin henkilökunnan koulutuksessa kuin laitteiden hankinnassakin.

Henkilökuntamme on osaavaa ja ammattitaitoista. Jatkuvan kouluttautumisen sekä uusimman tiedon hankkimisen kautta takaamme asiakkaillemme korkeatasoisen, asiantuntevan ja yksilöllisen hoidon.

Käytössämme ovat asianmukaiset ja esteettömät tilat jotka sijaitsevat rauhallisella alueella Helsingin Käpylässä. Välineistön monipuolisuus mahdollistaa vaihtelevan ja jokaisen tarpeet huomioivan kuntoutuksen. Terapia- allas mahdollistaa tehokkaan harjoittelun veden vastusta ja nostetta hyödyntäen.

Kuntoutukselle asetetaan tavoitteet yhteistyössä kuntoutujan kanssa. Tavoitteiden saavuttamista seurataan erilaisin toimintakyvyn arviointimenetelmin, jotka ovat tuloksellisen fysioterapian toteutumisen perustana.

Palvelemme asiakkaitamme suomen, ruotsin ja englannin kielellä.